Banner

Frækkeste dating blog

Læs andres frække historier i denne frække blog på Seeks4You helt gratis. Prøv i øvrigt også gerne vores chat, som både kan bruges af medlemmer og ikke-medlemmer. Sidst men ikke mindt så glem ikke at opret en profil, hvis du ikke allerede har gjort det

Alle medlemmer kan gratis oprette frække fortællinger om de oplevelser de har haft eller andre emner i denne blog på Seeks4You. Denne blog gør det endvidere muligt at vedhæfte et billede som kan relaterer sig til indholdet af ens blogindlæg og derved gøre ens indlæg mere attraktivt.

For at undgå problemer er det vigtigt at kende reglerne og holde god takt og tone. Vi anbefaler derfor alle som gør brug af vores blog at læse disse.
Blog image

Seeks4You

Swingerklubben på villavejen

Oprettet: 2024-05-30 12:46:17

Da jeg kom til mig selv igen var det første jeg lagde mærke til, at "festen" var rykket ind i soveværelset. De andre tre par stod og så på. De havde alle deres masker på, men var ellers vidunderligt nøgne. De må alle være swingere og de må have set alt det jeg lige havde gjort. De tænkte helt sikkert at jeg var en stor liderlig luder. Min elskede mand satte sig ved min side og kyssede på mig og det var som om han ikke kunne få nok af de safter mit ansigt var dækket af.

En af de andre piger (hvem ved jeg ikke, det var endnu nyt for mig at se så mange nøgne mennesker iført karnevalsmasker) fortalte hvor vidunderlig og sexet det hele havde været og det gik op for mig, de alle på et eller andet tidspunkt havde gjort det samme. Måske mere end en gang. Min Jim havde ikke problemer med hvad der lige var sket. Men han kunne ikke holde op med at smile. Jeg fik tørret mig om hagen og spekulerede på hvad der nu skulle ske. Eva brød tavsheden. Men før hun kunne sige noget kom Adam hen til sengen med et glas kold cola som han gav mig.

Det klirrede vidunderligt og gjorde underværker for mig. Jeg kunne godt smage rommen, som der var rigeligt af, men det var nok det, at jeg havde haft mund og næse dækket af liderlig fisse, der gav det en særlig smag. Men ikke at det var en grim smag, jeg kunne sagtens vænne mig til det. Med et stort smil kiggede jeg på alle i soveværelset. Alle smilede tilbage til mig. Min indvielse kunne fortsætte.

Eva trådte hen til sengen og med en bred armbevægelse ville hun vide om der var nogen her jeg ville have sex med. Jeg kiggede rundt med et smil og følte mig som en tiårig i en slikbutik. Det var jo klart, at de her mænd gerne ville have lov til at lege med det nye håbefulde medlem og jeg ville så gerne have dem alle. Hugos pik så ud til at være en smule over gennemsnittet, men Lauge havde en lang pik. Selv som halvstiv kunne jeg se den ville blive til noget særligt. Men det var nu Nikolaj der gjorde mig mest opstemt.

Nikolaj og Julia sad i en dyb lænestol i hjørnet. Hun sad overskrævs på ham og det var som om hans pik stak op mellem hendes ben og at hun måske prøvede at gemme den. Men skulle jeg dømme efter pikhovedet måtte det være den største pik af dem alle den aften. Den var måske lige så stor som den Kenny havde, måske større. Det gjorde udfaldet. Jeg elsker en stor pik! Slem til det sidste.

“Det skal være med Nikolaj," svarede jeg.

"Et godt valg, men synd for dig, Julia. Jeg skal nok tage mig af dig, skatter," sagde Eva og sendte et kys. Alle vidste nok hvad det betød.

"Jeg vil også have Lauge," fortsatte jeg. Eva kiggede skælmsk på mig og sagde jeg vist var en værre en.

Begge mænd rejste sig op og tog deres masker af og kom hen til sengen. Jeg kiggede på Jim og han kyssede mig, sagde det hele var okay og rejste sig. Jeg stod ud af sengen og stillede mig mellem de to mænd der bukkede sig og kyssede på hver sin kind. Jeg tog en pude fra sengen og gjorde et stort nummer ud af at vise min runde bagdel. Det gik rent ind kunne jeg se på deres rejsninger.

Jeg smed puden på gulvet, men havde samtidig en snigende mistanke om, at mine knæ ville være meget ømme dagen efter. Jeg fik de to mænd til at stille sig med siden til de andre før jeg gik på knæ foran dem. Jeg tog en pik i hver hånd og det føltes totalt frækt. Stille og roligt kørte jeg frem og tilbage på dem. De voksede med opgaven og der findes intet smukkere syn end en pik der er totalt stiv.

Til at begynde med kyssede og slikkede jeg på de smukke hoveder og der kom lidt ekstra stivhed i dem. De lagde begge en hånd på mit hoved som for at opfordre mig til at gøre netop det jeg gjorde. Efter et par minutter gav jeg mig lidt tid til at kigge dem bedre ud. Nikolajs pik var vel omkring de 23 cm og måske en smule tykkere end den Kenny rendte så stolt rundt med. Lauges pik var længere og faktisk tykkere end jeg først havde antaget. Den var ikke så tyk som Nikolajs, men dens længde gjorde den vidunderlig.

En tanke, et ønske som længe havde ligget og luret, kom til overfladen. Jeg ville have sex med dem begge, på samme tid. Jeg ville opleve min første "dobbelt" og med de to vidunderlige størrelser ville det være en skide liderlig oplevelse. Jeg skubbede Nikolaj om på sengen så hans ben hang ud over siden. Så kravlede jeg overskrævs på ham og gned min våde fisse henover hans tykke pik der lå op ad hans mave. Så red jeg ham og dækkede hans pik med mine rigelige safter.

Jeg så hen på de mine tilskuere. Eva lå på knæ mellem Julias ben og slikkede så det kunne høres. Det var nok det hun mente da hun sagde, hun ville tage sig af hende. Hun gik da helt sikkert til sagen, må man sige. Den kvinde elsker at slikke fisse, ingen tvivl der. Jeg vendte min opmærksomhed på Nikolaj og han smilede op til mig mens han æltede mine bryster, der hang nok så nydeligt i hans ansigt. Frækt at se en anden mands smilende ansigt mens han nyder mine bryster. Så fortalte jeg om mit ønske.

"Nikolaj, du skal op i min fisse, og dig Lauge, du skal op i røven på mig!"

Først hævede jeg mit underliv og tog fat om Nikolajs pik og guidede den op i mig. Min fisse begyndte med det samme at sukke mens pikken gled i bund. Jeg kunne knap trække vejret og elskede at mærke hvor fyldt jeg var. Jeg red ham som var det en monster dildo og det kunne have været nok, men jeg ville have mere. Jeg vendte mig om og så på Lauge der stod og gned sin pik mens han så min runde røv fra en vinkel jeg aldrig selv ser. Det kan ikke have været afskrækkende for han nærmest savlede.

Jeg kunne også se min mand Jim. Han havde rykket lidt hen for at se den tykke pik i min fisse. Jeg var helt sikker på han havde blandede følelser da han så mine skamlæber blive krænget til side af en så tyk pik. Langsomt red jeg pikken for at give dem begge tid til at se så meget som muligt. Det dryppede ud af Jims pik og mon ikke han var skide liderlig når det kom til stykket? Men samtidig vidste han jo godt, at hans pik aldrig ville kunne udvide min fisse som den pik jeg nu sad på. Jeg sad lige foran ham og red en fandens tyk pik og han tænkte sikkert jeg var hans liderlige luder. Men jeg ville have mere.

"Så, Lauge, det er din tur. Husk rigeligt med glidecreme!".

Adam, den til alle tider perfekte vært, havde fundet en stor tube i en lille skuffe og gav den videre til Lauge. Han trykkede en stor mængde ud og spredte det ud på sin store pik som i dagens anledning havde fået en gul gummihætte på. Så trådte han hen til mig. Med øvet hånd smurte han lige mit hul først og smed tuben hen til Adam der var et stort smil. Jeg kiggede på Jim og han så bekymret ud. Han om nogen vidste hvor snæver jeg er i røven. Men jeg var liderlig og kunne ikke tage mig af hans tanker.

Til at begynde med lod han sin tykke pik glide let henover mit røvhul for at det skulle vænne sig til den nye legekammerat. Så satte han den for hullet og jeg kunne knap trække vejret. Han skubbede mig lidt længere ned over Nikolaj og mine bryster var nærmest flade mod hans mandige bryst. Så trykkede han på! Jeg var så forbandet liderlig i det øjeblik, men fanden om det røvhul ville lege med. Det samarbejde slet ikke. Grænsepatruljen havde kaldt alle mand på jobbet! Da han endelig kom ind kunne jeg i den grad mærke det. Bare det at få selve pikhovedet ind tog en evighed. Og smerten!

Jeg hvinede af smerten og hev efter vejret, men jeg insisterede på han fortsatte. Lauge stoppede dog lidt mens min ringmuskel forsøgte at følge med. Han blev der ikke særlig længe og begyndte at skubbe mere af sin tykke pik op i mig. Jeg kunne knap trække vejret og havde det som en uges afføring var på vej op i mig! Han havde godt fat om mine hofter og trykkede mere og mere på. Han stoppede lidt og jeg kunne trække vejret mens jeg nærmest sukkede. Jeg kunne mærke min overlæbe blive fugtig af sved. Så trak han sig lidt ud og skubbede på igen og begyndte stille og roligt at kneppe mig.

Nikolaj tog fat om mit ansigt og begyndte at kysse på mig på munden og mærkede jeg slappede lidt mere af. Jeg kunne også rejse mig lidt mere op og begge mænd kunne nu begynde at finde en rytme, så de kunne kneppe mig. Der var lige dele vidunderlig nydelse som dyb smerte. Lidt efter lidt var det dog kun en smule ubehageligt i røvhullet, men til gengæld så meget mere lækkert i fissen. Drengene gik virkelig til den, mon ikke de havde prøvet det før. Jeg prøvede at kneppe dem tilbage men jeg var låst fast, så jeg lod dem gøre deres og tog tingene som de kom.

Til alle jer piger derude, der har et ønske om at prøve to pikke på samme tid og endnu ikke har gjort det, gør det! Det er totalt vidunderligt. Varmen i min fisse fik alle mine nerver på højkant og førte mig helt ud på kanten. Nikolajs pik i min fisse var tykkere end den Kenny havde og jeg huskede hvorfor jeg var blevet så afhængig. Den rus en tyk pik giver mig er helt sikkert bedre end noget narko. Han prøvede at følge trop med sin ven i mit røvhul mens han lå i bunden af denne sex sandwich. Jeg lavede en mental note, om at have sex med kun Nikolaj på et tidspunkt. Mens Jim så på, naturligvis.

Deres evner fik mig snart hen mod endnu en orgasme og jeg ville så gerne komme for den fjerde gang den aften. Jeg skreg de skulle kneppe mig, at de skulle pule som en skide luder af værste skuffe, jeg var mere liderlig end jeg længe havde været.

Jeg havde ikke troet jeg havde mere saft i mig, men jeg kom vidunderligt hårdt. Jeg hørte mig selv skrige mens min krop vred sig i smerte. Jeg kom hårdt og min fisse ømmede sig, men det var det mest utrolige jeg havde prøvet. Da den sidste bølge red gennem mig ud i natten var jeg slap som en kludedukke mellem to enorme pikke. Men selvom jeg var færdig fortsatte de med at kneppe mig. De var som to hunde der slås over et stykke kød. Nikolaj gryntede under mig og bankede sin store pik så langt op i mig han kunne og fyldte mig med sin varme sperm. Han fyldte mig til bristepunktet.

De meget varme følelser i mit underliv drev stille og roligt ud af mig. Men Lauge var stadig i gang med at pule mig i røven. Nu hvor Nikolaj lå stille var det som om han bedre kunne komme til og jeg kunne bare ligge der og tage imod. Jeg var nærmest følelsesløs i røvhullet da han trak sig halvt ud og kneppede med halve stød, før han endelig skubbede så meget af sine vidunderlige 25 cm op i røven. Det var som om jeg kunne mærke hvor meget større hans pik blev, især det tykke pikhoved, da han fyldte det gule kondom ud med sin sperm. Havde han ikke haft det på ville det have været som en slags lavement, bare med sperm. Aldrig har jeg været med nogen der havde så meget sperm.

Da han endelig havde stønnet sig færdig trak han sig ud af mig. Det stakkels kondom havde holdt til presset, men det var klart over dets stresspunkt. Lauge vaklede bagud, helt rød i hovedet. Mit røvhul føltes vidt åbent og det luft der trængte op i mig fik det til at løbe koldt ned ad ryggen. Nikolaj kyssede mig på munden før han fik mig til at rulle af ham og hans nu bløde, men stadig imponerende stykke mandfolkepik, gled ud af mig med en hel del sperm. Selv blev jeg liggende og kunne ikke så meget andet. Jeg kunne mærke en lind strøm af sperm der piblede ud af mit brugte indre.

De to mænd klaskede hånd og stod smilende og kiggede på den kludedukke jeg lå som. Ved min side lå Hugo og Freya og kneppede så det sang i madrassen. Jeg havde slet ikke bemærket de var der før nu. De havde til gengæld kun øjne for hinanden. Eva lå stadig og slikkede fisse på Julia. Adam deltog i løjerne og stod og vred hendes brystvorter af led mens hun svor og bandede, at han aldrig måtte holde op. Den stakkels kvinde fik sikkert ikke andet end sin fisse slikket, da hendes mand sikkert var mægtig populær med sin meget store pik. Hun havde dog hans pik for sig selv til dagligt, så mon ikke hun kom sig over det.

Min Jim stod klinet op ad væggen og havde sin dejlige pik langt nede i halsen på Clara, som lå på knæ foran ham. Det gik vildt for sig, skal jeg hilse at sige. Det var noget hun kunne finde ud af. Pludselig blev jeg ramt, jeg var todelt ved synet af min mand der så åbenlyst fik sin pik slikket lige foran mig. Jeg spekulerede på om det var første gang i vores ægteskab, at han var sammen med en anden kvinde. Der var ingen tvivl om at han kunne lide det hun gjorde. Han så jeg sad og kiggede på ham.

Han smilede og mimede "jeg elsker dig" og det fik jeg det bedre af. På den anden side, så havde jeg lige haft sex med tre mænd foran ham, så jeg kunne vel ikke tillade mig at blive sur fordi en smuk kvinde lå og slikkede på hans liderlige pik. Derudover havde jeg jo haft den der affære med Kenny som han ikke vidste om. Jeg var totalt udbombet, men var stadig liderlig ved synet af alle disse kroppe der kneppede så lystigt.

"Er der ikke nogen der vil kneppe med mig?"

Jeg ved ikke hvorfor jeg spurgte hele soveværelset, for det var min mand jeg ville have. Men det så ikke ud til at Clara ville slippe hans pik sådan lige med det samme. Hugo rullede af sin kone og lagde sig henover mig. Uden videre stak han sin pik op i mig og begyndte at kneppe lige på og særdeles hårdt. Ikke noget med forspil eller noget som helst. Freya lå og smilede til mig før hun begyndte at lege med sin fisse. Jeg fik set hen på Jim der smilede tilbage. Jeg bad ham holde sig, for jeg ville have hans sperm.

Hugos pik var stor nok til jeg kunne få noget ud af det og hans udholdenhed var tydeligt hans styrke. Freya slap sin fisse og kravlede hen til mig som var hun en liderlig kat. Hendes bryster var vidunderligt store som de hang der. Hun bukkede sig ned og kyssede mig dybt og inderligt i meget lang tid. Derefter vendte hun sig om og havde sin store røv nærmest lige i ansigtet på mig. Så spredte hun sine skamlæber og stak et par fingre ind og gjorde dem våde før de legede med hendes fremskudte klit.

Hendes fisse var nydeligt barberet og skinnede af fugtighed. Det var lækkert at se på. Igen stak hun et par fingre op i sig, helt i bund og førte dem henover sit røvhul. Det gjorde hun et par gange indtil det lyserøde hul var helt dækket af safter. Så lagde hun sig endnu tættere på mig og meningen var tydelig. Jeg fik hende sat henover mit ansigt og savlede ved tanken om endnu en fisse jeg fik lov at slikke. Sengetøjet var fyldt med de safter jeg selv havde sprøjtet og en masse sperm fra skønne mænd og deres store pikke, men den fisse der lå lige over mit ansigt stjal al opmærksomhed lige på stedet.

Jeg begravede mit ansigt direkte op i fissen og inhalerede dybt. Vidfuckingunderligt. Jeg kunne slet ikke vente længere. Hugo hjalp mig lidt på vej ved at, med vilje, banke sin pik så hårdt op i mig, at jeg blev skubbet endnu tættere på hans kones fisse. Jeg gik til sagen med iver og forsøgte at gøre det mindst lige så godt som jeg havde gjort på Evas fisse tidligere på aftenen. Det var berusende lækkert. Men det skulle udvikle sig til at være både syndigt og kinky.

Hugo gik til den i min efterhånden godt prøvede fisse mens hans hustru lod mit yndige ansigt bedække af sin våde og meget ivrige fisse. Faktisk var hun så ivrig, at hun lettede lidt på sig og bragte sit røvhul lidt tættere på min mund. Jeg tænkte hun bare var særdeles oppe at køre, men hun gjorde det et par gange. Men da hun lagde sin hånd på mit hoved og nærmeste skubbede mig i rette vinkel, begyndte jeg at forstå hendes hensigter. Hun ville have jeg skulle slikke hendes røvhul.

Jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre andet end at intensivere min tunges leg med fissen i håb om at det ville være det hun ønskede. Så løftede hun underlivet og skubbede mit hoved lidt ned mod røvhullet og hendes hensigt var nu meget tydelig. Jeg slikkede hendes røvhul og hun gav sig højlydt.

"Ja! Gør det igen, kom nu for poker!", råbte hun.

Der var ikke noget der smagte eller lugtede grimt, så jeg lod tungen slikke videre, og ud fra hendes reaktion kunne hun virkelig godt lide det. Jeg slikkede henover, ved siden af og prøvede for sjov at presse tungen op mod selve åbningen og hun gik lidt i selvsving. Først slap hendes hånd mit hoved, dernæst begyndte hun febrilsk at lege med sin ivrige klit. Hun rystede over det hele. Det føltes lidt tabuagtigt og særdeles kinky, men jeg kunne selv lide det. Da jeg igen forsøgte at presse tungen op mod røvhullet, skreg hun:

"Ja, for fanden da! Lige præcis lige der! Lad mig mærke din liderlige tunge i mit røvhul, din lille luder!"

Ingen i det hus kunne være i tvivl om, at jeg lå og slikkede røvhul på hende. Godt vi boede på en blind vej. Jim fortalte mig senere, at det var det mest perverse han nogensinde havde set. Og det var det også for mig, og jeg spekulerede på, om jeg var blevet så kinky, på grund af den affære med Kenny og hans meget store pik. Men det var alt sammen ligegyldigt, for jeg fortsatte med at slikke røvhul, mens hun selv gned ivrigt på sin klit. Hendes mand kneppede mig bare og stønnede tungt.

Det var skide ophidsende alt sammen. Freyas fisse nærmest drev af safter og hendes "duft" fyldte mine næsebor. Jeg fik lyst til at smage de safter igen og lod tungen bore sig op i hendes våde indre og lappede safterne i mig. Derefter skiftedes jeg til at slikke begge hendes åbninger på tur og da jeg ikke blev "irettesat" mente jeg det var helt okay. Det var en sær kombination men hold op jeg syntes det var kinky.

Min egen fisse var da heller ikke tørlagt. Hugo gav mig hele armen og holdt ikke på noget tidspunkt tilbage og jeg var imponeret over hans udholdenhed. Jeg følte jeg var at komme igen og jeg stønnede, at han skulle holde tempoet mens jeg prøvede at holde koncentrationen for at få en orgasme mere. Men jeg syntes selv det lød noget snøvlet, så for at være sikker på han forstod skubbede jeg op i Freya så jeg lige kunne få munden fri. Men det skulle jeg nok ikke have gjort.

"Du skal ikke holde op med at slikke!," tordnede hun. "Hugo, stik din pik op i røven på hende!"

Den satans kælling! Jeg ville have protesteret havde min mund ikke været "låst" fast, men jeg tænkte hun ikke ville have jeg kom før jeg havde fået hende til at komme. Hugo var ude af min fisse i et snuptag, fik løftet op i mine ben så de lå på hans skuldre og uden nogen advarsel tvang han sin pik op i røven på mig. Hvis jeg havde forventet glidecreme, eller et gult kondom i det mindste, tog jeg fejl. Det jeg havde følt var på vej i retning af en orgasme gik nu fløjten. Freya legede med sin fisse uanfægtet at hendes mand nu lå og røvpulede mig uden kondom. Det gjorde man måske tit i den her forsamling.

For at hævne mig prøvede jeg at stikke min tunge så meget op i hendes røvhul jeg kunne. Men det var jo forbandet fjollet, når man tænker efter. En tunge på hævntogt kunne vel ikke gøre nogen fortræd. Det blev hun bare mere liderlig af og råbte, at hendes mand ikke måtte gøre sig færdig i mit røvhul lige med det samme. Det var som om, at jo mere hun "afstraffede" mig, jo mere flød safterne ud af hende. Da hun kom pressede hun sin bagdel længere ned i mit ansigt og jeg var ved at kvæles.

Igen og igen skreg hun sin orgasme ud og rystede helt ukontrollabelt. Ikke så snart at hun var kommet i mit ansigt, før jeg hørte Hugo endelig overgive sig og inden der var gået et minut brølede og stønnede han sin varme sperm op i røven på mig. Han trykkede sig helt i bund og ømmede sig mens han tømte sig. Hans kone gled af mit ansigt og lå ved min side og var helt rød i hovedet. Hun så med et skævt smil på sin mand der svedte de tapres sved mens han stille og roligt trak sin godt brugte pik ud af mig. Da jeg sagde han havde en utrolig udholdenhed smilede hun stolt før hun fangede sin mand og begyndte at kysse på ham. Snart var jeg glemt igen. De havde fået en forsmag på den nye i klubben, nu var det deres tid.

Men Hugo fik aldrig givet mig den der orgasme. Den ville jeg have nu. Jeg så hen på min mand der stadig havde sin dejlige pik i munden på Clara. Han fangede mit blik og indfriede sit løfte fra tidligere. Med bestemthed trak han sig ud af hendes mund og kom over til mig. Jeg lagde mig ned og snart lå han på mig og kyssede mig i hele ansigtet. Han lod sig ikke gå på at jeg havde haft en stor røv i ansigtet en lille halv times tid. Han var og er min elskede, og jeg vil have ham for evig tid.

"Knep mig, skat. Vil du ikke nok? Få mig til at komme igen," tiggede jeg ham.

Jim smilede og kiggede mig dybt i øjnene. Med en øvet bevægelse lagde han sig over mig og førte sin pik op i mig. Han gav mig hvad jeg havde behov for, og det selvom jeg havde haft sex med fremmede i snart 4 timer eller så. Han var lige glad med at min fisse drev af sperm fra andre mænd. Han var lige glad med at jeg havde opført mig som en billig luder. Jeg kunne mærke hans lyst og begær efter mig. Han lagde hele sin krop nedover mig og hviskede i mit øre, at jeg var den mest sexede kvinde i hans univers og at han begærede mig mere end nogensinde.

Vi havde sex som vi havde gjort et utal af gange før, men det føltes totalt vidunderligt. Jeg vidste han ikke ville stoppe før jeg havde fået mit. Hvordan han fandt kræfter til at holde sig til trods for Claras ihærdige forsøg med sin ivrige mund, har jeg ingen anelse om, men jeg var umådelig glad for det. Jeg fandt hans øre og sagde jeg var tæt på nu, samtidig med at jeg ikke ville have han kom i min "beskidte" fisse. Jeg havde heller ikke troet jeg selv havde mere saft at sprøjte, men da jeg kom, var der tilpas til at gøre ham våd.

Mens hans underliv kneppede videre kyssede han mig dybt og inderligt lige indtil det var hans tid til at komme. Han gled ud af min fisse og kravlede højere op for at komme i min mund. Det var jeg glad for, da jeg ikke havde kræfter nok til at sætte mig op. Jeg var bombet. Jeg greb fat om hans pik og kunne smage alle de safter min fisse var fyldt med. Jeg følte mig beskidt og kinky og inden der var gået et halvt minut kom han i munden på mig. Faktisk kom han som en gejser af indestængt liderlighed og jeg havde sjældent været vidne til så meget sperm fra hans nosser.

Hvor mærkeligt det end lyder var jeg træt nu, mere end jeg nogensinde havde været før. Men på den anden side havde jeg jo aldrig haft så meget sex som den aften. Vi rykkede alle ind i den store stue og de der endnu ikke havde fået nok lå her og der mens vi andre drak og musikken spillede. Jeg så min mand kneppe Eva og Clara på skift og han så nærmest lykkelig ud. Derudover tror jeg alle mænd den aften havde sex med Eva på nær hendes egen mand.

Freya lod Lauge tage hende i røvhullet og jeg rykkede tættere på for at se med egne øjne hvad andre havde set, da det var mig der tog ham. Det var utroligt at se på. Den kvinde kunne virkelig lide en stor pik i røven. Da jeg havde sundet mig en times tid fik jeg lidt "alene tid" med Nikolaj og han kom endnu højere op i mig end han havde gjort tidligere på aftenen. Naturligvis var min mand lige ved siden af og så længe vi begge var i stue sammen kunne jeg opføre mig som den største luder jeg ville. Det var som at være i et seksuelt nirvana. Vi var nu begge medlemmer i denne swinger klub på villavejen.

Vi kom hjem til os selv ud på de små timer. Vi var mere mørbankede end nogensinde, men gik alligevel rundt med små fjollede smil.

Blog image

Seeks4You

Taget af to mænd

Oprettet: 2024-05-30 12:46:17

Jeg er i ekstase mellem drøm og virkelighed…jeg er fyldt helt ud nu og kan ikke bevæge mig!

Jeg strækker mig… gaber… endelig fyraften. Sludrer venligt med en kollega mens jeg rydder op. Det er fredag, og han vil gerne invitere mig på en øl i baren inden vi skal hjem… Jeg takker nej, vil bare gerne hjem til drømmefyren der står og venter… hjem og holde dejlig lang weekend, være nyforelsket og dyrke dejlig sex, spise dejlig mad, drikke vin og dyrke endnu mere dejlig sex…

…Jeg smiler ved tanken og min kollega giver mig et sødt kompliment, han skulle lige vide hvad jeg står og tænker på nu… Inden jeg smutter ud af døren blinker jeg frækt til ham, så har han den at drømme om weekenden over… I bilen på vej hjem lægger jeg søde planer for weekenden, og drømmer om den omfavnelse jeg ved der venter, når jeg kommer hjem. Hans duft, hans stærke arme omkring min krop… de milde øjne, der oser af sex og siger ”jeg vil ha dig” igennem et lokale fuld af mennesker.

Uhhh, jeg kan ikke vente, det gyser gennem kroppen og jeg kan mærke, jeg har lyst til ham nu! Jeg kører ind i indkørslen og går hen til hoveddøren… pokkers… …den er låst, så er han ikke kommet hjem endnu… Jeg låser op, åbner døren og smiler… på gulvet er der strøet rosenblade og for enden af gangen ligger der en stor sort gave med en rød sløjfe bundet omkring… Jeg haster hen til gaven og åbner det lille kort der ligger ved… ”Til min kære… vær sød at vente med at åbne gaven til du har været i bad! Og gør dig gerne ekstra lækker i dag, brug mindst to timer på badeværelset, og gå så nøgen ud og åbn gaven… ”.

.. Hmmmm, hvad har han gang i, den onde dejlige? Han VED jeg er ved at sprænges af nysgerrighed, jeg lader hånden glide over silkebåndet inden jeg sukker og går på badeværelset… Åbner for vandhanen til badekarret og klæder mig langsomt af… Nyder min krop, lukker øjnene og forestiller mig han står foran mig og kigger… lader hænderne glide ned over brysterne, ned over maven og ned til missen…Lader en finger smyge sig rundt om klitten inden jeg tager mig sammen og glider ned i badekarret. Hælder lidt af den eksclusive, velduftende badeolie ned til mig, snuser ind, lukker øjnene og glider ind i en dejlig fantasi, hvor han rører min krop… kommer ud på badeværelset til mig, sæber mig ind, kysser mig, kæler for min mis… lader en finger smutte inden for mens han holder mig fast i et laaangt kys…

Mine hænder glider over min olieglinsende krop, jeg kæler for mine bryster mens jeg forestiller mig ham her hos mig, legende med min mis… Min ene hånd kæler for maven, navlen, glider ned og kæler omkring missen mens jeg ser ham for mig… han vasker mit hår… lader sine hænder massere min hoved bund, gnider sæben ud over mine bryster og masserer dem med samme tålmodighed, skummer missen ind og lader en finger smyge sig omkring klitten…

Hans kys bliver krævende og to af hans fingre støder dybt op i mig mens han kigger intenst på mig. Uhhhh, hvor har jeg lyst til ham… men jeg stopper min leg her, vil ikke ligge og nyde mig selv uden ham og har lyst til at gemme hele min lider til ham… Jeg ved han har noget i gære, og jeg ved det bliver godt!

Jeg er ekstra grundig med barberingen i dag, og min mis er helt glat og fin, da jeg er færdig! Jeg vasker hår og sæber mig ind, synes jeg prøver at trække tiden, men kan jo snart ikke vente med at komme ud og åbne min gave. Jeg er grundig og gør mig rigtig lækker, kigger på uret og har alligevel ”kun” brugt 1 ½ t. Sminken er perfekt, håret sidder bare, jeg er klar… Jeg trisser glad ud til min gave og stryger hånden over båndet, kigger mig omkring… ai, han er ikke hjemme… jeg kan godt åbne den nu!

Med lidt dårlig samvittighed løsner jeg forsigtigt båndet… der stod jo to timer… skal jeg vente… Båndet glider ned på gulvet og jeg kan bare løfte låget fra kassen… Jeg smiler og ved at det er den spænding han har tiltænkt mig, da han startede denne lille leg! Jeg løfter forsigtigt låget og gisper… ligger låget på igen… …hjertet hopper helt oppe under halsen…det gjorde han bare ikke…min skat… min frække kæreste… jeg åbner låget igen og foran mig ligger øverst en trussedildo, jeg tager den op og studerer den…vi har sammen kigget på den på sexmesse og lavet sjov… og her er den så, jeg spænder den straks på, lader den lille dildo glide ind i mig, lukker øjnene og nyder fornemmelsen, gad godt der var en vibrator jeg kunne sætte i gang, det var der på den vi så på, en ledning til en remote man kunne tænde den med, men det er der ikke på den her…

Jeg kigger nysgerrigt ned i kassen igen… løfter det frækkeste sæt sorte blondeundertøj ud og prøver det på… Bh’en passer perfekt og løfter barmen til en flot kavalergang, hofteholderen er fræk og passer sammen med de sorte selvsiddende… ingen trusser..hmmmm… Jeg løfter en sort enkel kjole op og lader den glide ned over min krop, passer perfekt, min kavalergang syner frem i v udskæringen, og den dækker lige blonden på de selvsiddende…

Der er også et par nye sorte stiletter i kassen, jeg prøver dem på og går en tur frem over gulvet for at prøve fornemmelsen af hæle under mig… I bunden ligger endnu et kort…”Kære… mød mig på vores restaurant kl. 18 præcis…” Jeg kigger på uret i gangen og smiler, det har han timet fint… kl. er halv seks og jeg har lidt travlt nu… Finder et enkelt sæt smykker der står flot til kjolen og skynder mig så ud af døren… Det er svært at køre med stiletter, svært at gå i dem, men jeg gør det gerne for ham! Finder en p-plads lidt væk fra restauranten og trisser ham glad i møde… Han venter udenfor og ser bare flot ud…

Lærredsbukser, slips, nybarberet, den pæne læderjakke…Guf… Han kigger på uret da jeg kommer hen til ham og smiler frækt… ”Du, den er fem minutter over… Det var ikke så godt frk.” Jeg kigger forbavset på ham og ser det frække glimt i hans øjne…spillet er startet… og jeg ved at han vil pine mig sødt i aften… skønt! ”Vær nu ikke for hård ved mig søde” siger jeg og kigger ham dybt i øjnene… Han smiler til mig, giver mig et dejligt varmt kram og et kys på panden, han snuser mig og lader en hånd glide ned over min ryg men den stopper lige over taljen… øv… Mit hjerte hopper og jeg er spændt…

Vi går ind i restauranten og får anvist et bord ovenpå, lidt afsides bag en skærm ved vinduet med en udsigt over byen… Han rykker stolen ud for mig og er en gentleman helt igennem… Da han sidder overfor mig kigger han mig dybt i øjnene og siger ”I aften er du min, og jeg bestemmer hvad du gør, du må stole på mig og have tålmodighed, og du gør intet uden at ha’ fået lov!” Jeg smiler til ham, nikker og gyser forventningsfuldt… I det samme begynder dildoen at snurre inden i mig, kun ganske kort men nok til at jeg udbryder et lille gisp… Han kigger frækt på mig og blinker, han har en fjernbetjening til den… Jeg smiler frækt til ham men siger ingenting. Tjeneren kommer hen til vores bord, fortæller om dagens menu, spørger om vi er klar til at afgive bestilling, da jeg skal til at svare ham sætter vibratoren i gang, og jeg når kun at udbryde et halvkvalt ”Åhhh”, min kæreste afgiver hele bestillingen uden at fortrække en mine mens jeg er sikker på lyden fra vibratoren kan høres i hele restauranten…

Jeg prøver at bevare fatningen men det er svært, jeg har bare lyst til at gå igen og blive råkneppet af min frække kæreste i baggården til restauranten… Da tjeneren går og jeg kan lukke øjnene og nyde den dejlige brummen bliver den slukket igen… Jeg smiler over bordet møder hans triumferende frække øjne… Han tager min hånd over bordet og beder mig rykke tættere ind mod ham… hans anden hånd glider under bordet og over mit knæ, op af benet og klemmer blidt ved kanten af strømpen…

Hans fingre mod mit ben sender små stød igennem kroppen og min mis hungrer efter hans dejlige pik nu! Han smiler og møder mit salige blik, retter sig op, slipper min hånd og spørger hvordan min dag er gået… Vi snakker arbejde indtil tjeneren kommer igen og serverer forretten… I det samme tjeneren er i syne begynder vibratoren igen, og jeg gisper svagt… …kigger sigende på min kæreste, der snakker i lang tid med tjeneren om stedet og udsigten… …

Der er ikke mange i den her afdeling af restauranten så tjeneren har god tid at snakke i, mens er jeg ved at få orgasme af den søde brummen i mit indre…jeg retter mig på stolen og får et irettesættende blik fra kæresten… sidder helt stille og kan næsten ikke holde det ud! Hans hånd møder mit knæ under bordet og holder mig fast, mens han slutter samtalen med tjeneren… Og i det samme tjeneren går, slukker han vibratoren… Jeg var lige ved at komme og et stille suk undslipper mine læber… ”For dig er jeg HR. I aften skat, er du med? Og du er frøken for mig…!” Jeg nikker stille, smiler og spørger om jeg snart må mærke ham i mig…

Men han smiler bare til mig, ved at jeg er mere tændt end nogensinde før… Nyder sin leg med mig…, og jeg nyder det også… Er bare så tændt at jeg har lyst at komme lige nu, så jeg kan få den værste trang stillet… Spørger stille om jeg må gå på wc… men han ved hvad jeg vil gøre og ryster på hovedet… ”Først når du skal tisse frøken, og kun for at tisse!” Vi spiser vores forret i ro og med blikke der kunne sætte en mindre ildebrand i gang, alt det vi tænker bliver sagt over bordet i stilhed. Han lader sin gaffel med et stykke hummer glide ind i min mund mens han kigger intensivt på mig og jeg lader min tunge køre om hummeren inden jeg langsomt sutter den af gaflen…

Efter alt for lang tid er vi færdige, og tjeneren kommer efter vores tallerkener. Vibratoren kører igen men bliver speedet en tand højere op nu, jeg rykker mig på stolen men bliver lynhurtigt sat på plads af et knivskarpt blik . Jeg smiler frækt, og retter mig på stolen, for at drille, hans hånd finder mit knæ og holder mig fast i et greb der ikke er til at tage fejl af… sid SÅ stille! Tjeneren går og vibratoren slukkes…

Øjnene lyner og jeg møder dem med et drilsk blik… ”Skal frøken sættes på plads?” Han rejser sig og trækker stolen ud for mig, jeg går glad ved hans side gennem lokalet og snuser hans duft i mig… Vi går i kælderen til wc’erne og jeg håber forventningsfuld at mærke hans stive Hr. I mig om lidt… han åbner døren til et lille rum ved siden af hvor der står privat… Jeg stopper forbavset op og gør lidt modstand da han puffer mig ind… ”Jamen, her må vi ikke være” Han låser døren bag os og går mig i møde med et fast blik… ”Du gør hvad du får besked på frøken jeg har tabt tålmodigheden med dig… du kom for sent og du er tydeligvist fræk nu, nu skal du sættes på plads!”… Jeg stirrer forbavset på ham, han tager fat om mig drejer mig rundt og bøjer mig forover ind over et lille bord, hiver kjolen op over røven og lader det første slag falde.

Jeg når ikke at opfatte meget inden jeg står der ind over bordet og er i gang med at få min første røvfuld siden jeg var barn. Jeg er rystet og lidt bange, jeg begynder at græde mens slagene rammer hårdere og hårdere. Efter ti slag retter han mig op og sænker min kjole, trækker mig ind til sig og krammer mig varmt…han kysser blidt min pande og lader mig hulke færdig ind i hans brystkasse… ”Lille skat… jeg måtte gøre det, nu ved du jeg mener hvad jeg siger! Du bestemmer selv hvordan du vil ha’ det, hvis du er en dygtig pige, og gør som jeg siger, er jeg god ved dig! Men er du fræk må jeg blive nødt til at sætte dig på plads… er du med?” Jeg nikker og kigger på ham… mumler et stille undskyld og snøfter højt… ”Nu må frøken gå ud og gøre sig fortjent til Hr. Igen, brug lidt tid for dig selv på wc’et få tisset af og grædt ud og kom så op til mig igen! Og kun jeg må få lov at få dig til at komme, er du med?” Ja… siger jeg og trisser forsigtigt ud på wc’et, låser døren bag mig og kigger mig i spejlet…hvad har jeg gang i her?

Hvem er han egentlig, at give mig røvfuld? Hvad kan det ikke ende med? 1000 spørgsmål farer gennem mit hoved og jeg bliver lidt svimmel… Hjertet banker og jeg kan mærke blodet dunke i mine baller… Jeg ville så gerne være pissesur og skride herfra lige nu, men noget holder mig tilbage… noget i mig han har tændt… Jeg tager mig sammen, frisker makeuppen igen, retter på håret og smiler forsigtigt af mig selv i spejlet, nu er du knap så sikker på dig selv hva frøken?… Tøvende trisser jeg op ad trappen til ham igen, og nærmer mig med ærefrygt, tør næsten ikke se ham i øjnene, føler mig flov og ydmyget… Men han lægger hovedet på skrå og smiler mig varmt i møde, rejser sig og trækker stolen ud for mig… Lægger sine varme hænder på mine skuldre og masserer blidt til jeg slapper helt af igen…

Da han sidder overfor mig igen, er jeg helt ok… Tjeneren nærmer sig og vibratoren starter igen, han sender mig et frækt smil og får et retur… Ok, han får lov at spille det her spil…jeg er med nu. Igennem hovedretten får han mig stille varmet op igen, kommenterer min dejlige udskæring og fortæller hvor meget han har lyst til mig… Hvor han fandt kjolen og resten af udstyret, hvordan han har glædet sig til denne aften. Han har planlagt 5 slag for hver ulydighed… Og selv været betænksom ved netop den del af planen… Jeg smiler til ham og genkender min dejlige kæreste igen… det er bare et spil!

Han fortæller at når vi er færdige med hovedretten er vi Hr. Og frøken igen… og spørger mig om jeg hellere vil hjem og elske dejligt? Jeg ryster på hovedet og mærker hjertet hoppe igen… Han må gerne være min Herre I aften! Da tjeneren kommer efter vores tallerkener starter vibratoren igen og jeg sidder helt stille og nyder det. Lukker øjnene halvt mens jeg kigger ud af vinduet. Jeg er langt væk og opfatter ikke jeg bliver spurgt om min mad var god, før et kort stop med vibratoren hiver mig tilbage til reality…

Tjeneren smiler varmt til mig og spørger igen til min mad…jo tak dejligt får jeg fremstammet, mens jeg er lige op over en orgasme… Jeg rødmer og smiler genert til tjeneren der bærer tallerkenerne væk og vibratoren stopper igen… Over bordet møder HR.’s blik mig stramt og jeg ved der ligger fem slag og venter for uopmærksomhed… Jeg smiler til ham og han fortæller han har bestilt dessert… Jeg kan knap nok vente med at blive færdig her, så vi kan komme hjem og elske, så jeg sukker stille mens jeg smiler til ham. Da vi endelig er færdige på restauranten en time senere, kommer Hr. Over og trækker stolen ud, lægger sin arm omkring mig og fører mig ud i den lune sommeraften.

Mens vi går hen ad gaden kan jeg kun tænke på hans dejlige krop mod min og hans stive Hr. Oppe i mig. Men han stopper op ved vores cafe og åbner døren for mig… Jeg kigger skuffet på ham og trisser indenfor… Vi går op i baren og jeg sætter mig på den stol han peger på, han bestiller mig min yndlingsdrink, tænder vibratoren og går igen… Og der sidder jeg, alene med en tændt trussedildo og en drink og mærker vibrationerne i min mis, jeg gnider let mod barstolen og får min klit masseret sådan som jeg sidder nu, det bløde silikone indeni mig er ikke stort nok til min trang men alligevel er jeg ved at komme…En venlig mand spørger om jeg er alene afsted og jeg snakker høfligt med ham mens min varme kusse bliver æltet igennem, jeg er tæt på at komme mens han sætter sig ved siden af mig og konverserer videre, det eneste jeg tænker på er den lille gummipik der kører rundt i min fisse, varme hænder mod min hud og billeder af hvordan jeg bliver taget op af en mur om lidt…

Jeg gisper svagt, da jeg kommer og manden spørger bekymret om jeg er ok, jeg nikker og tager et langt sug af min drink mens min kusse kramper samen om dildoen, jeg rykker mig lidt på stolen og undskylder overfor manden, forklarer at jeg generelt er lidt smådistræt og desuden har haft en lang dag på arbejdet… Vi snakker videre og jeg ser ud af øjenkrogen at min kæreste står og betragter mig mens han snakker med den lækreste pige i baren… …! Da jeg kigger på ham siger han noget der får pigen til at grine højt og hjerteligt… hvert et kluk fra hendes mund skærer mig i hjertet og tårerne presser på . Hvad har han gang i? Jeg er forvirret og følelserne kører rundt i kroppen af mig. Jeg bliver pissesur, og går hen til ham, han kigger på mig som om jeg er en fremmed og præsenterer sig selv, og derefter pigen ved sin side… Jeg vender om og er lige ved at tude, går mod døren men lige inden jeg er derhenne, griber en hånd min arm og holder mig fast… hvis jeg kigger på ham tuder jeg…så jeg står stille og hører hans stemme der hvisker…

”Du går hen og sætter dig igen og venter på mig!” Han slukker vibratoren og går tilbage til dullen… jeg bliver stående, mærker et væld af følelser boble i min krop og går stille tilbage til manden der ligner et stort spørgsmålstegn… Jeg binder ham en underlig usammenhængende forklaring på ærmet og drikker trist resten af min drink. Kigger på min kæreste der råflirter med dullen, hun griner hjerteligt, jeg ser hende røre hans arm, lægge en hånd på hans brystkasse… MIN brystkasse… Fyren ved siden af køber mig en drink og fortæller mig, at jeg er bedre værd, han har nok opfattet lidt alligevel, jeg takker ham og får øjnene op for at han egentlig er en ganske lækker steg… Min hævnlyst får taget i mig, og jeg skubber vreden og skuffelsen væk mens jeg starter på en frisk med fyren…

Vi snakker og griner og han er sku egentlig ganske rar, jeg begynder at bage lidt på ham og nægter mig selv at tænke på min kæreste for enden af baren. Han charmer og jeg lader ham tro jeg er med på den…vi flirter og jeg siger nogle ting, der ellers er forbeholdt min kæreste… Jeg kan mærke på fyren at jeg tænder ham og det er dejligt at mærke lige nu at der i det mindste er en der har lyst til mig! Vi når alt for langt i vores flirt og er næsten derhenne hvor vi er klar til at tage en taxa sammen bare for at mærke hinanden, da min kæreste står foran mig igen. Jeg rødmer og kigger ned i gulvet, gad vide hvad han har hørt???? Han tager min hånd og fører mig gennem lokalet hen til døren, jeg når lige at få mumlet undskyld og ved egentlig ikke om det er til fyren eller min kæreste. Udenfor er jeg på nippet til at græde igen… Han leger med mig og jeg kan ikke finde ud af om jeg kan li det eller ej! Han giver mig en varm knuser og kigger mig dybt i øjnene. Kysser mig dybt, følsomt og varmt og aer min kind. Han siger ingenting, men vi er ok igen det ved jeg. Han prajer en taxa og åbner døren til bagsædet, jeg ved godt, han er min Hr. igen men håber alligevel på at få lov at putte med ham hele vejen hjem i taxaen Døren smækker bag mig og han sætter sig på forsædet af taxaen og sludrer med chaufføren hele vejen hjem.

Da Taxaen stopper foran vores hjem bliver jeg siddende og Hr. åbner døren for mig. Hans hænder finder mine håndled og han fører mine arme om på ryggen mens han går mod døren, åbner den og skubber mig indenfor. Jeg nyder hans faste tag, nyder hans rå maskulinitet og føler mig tryg selvom jeg på samme tid er spændt og ængstelig for hvad han har fundet på. Han skubber mig hen for enden af gangen og samler det røde bånd op fra gulvet, vender mig mod sig og kysser mig dybt. Han binder båndet om min ene hånd og fører mine hænder om foran kroppen, binder dem sammen og trækker mine arme op over hovedet. Jeg kigger op og får øje på den krog han har skruet fast over mig, som han er i gang med at spænde mig fast til… Nu står jeg med armene over hovedet og han går rundt om mig, mens han lader sin hånd kærtegne mig. Den glider stille over min krop og griber fat om det ene bryst… Kniber hårdt om brystvorten og slipper så igen… Han stiller sig bag mig og hvisker ”

Frøken har været uartig i aften! Og frøken skal straffes før hun skal nyde!” 5 slag for din frække opførsel overfor den venlige tjener, 5 slag for at komme uden at ha fået lov, 5 for at forlade barstolen i utide, 5 slag for at afbryde mig, når jeg snakker, og 5 for at flirte med en fremmed fyr! Det er femogtyve slag i alt frøken!” For hver gang han nævner ordet slag gibber det i mig og jeg gyser af forventning og frygt. Han stiller sig helt tæt op ad mig bagfra og jeg kan mærke hans stive pik mod min røv. Hans arme glider op til mine hænder og han kærtegner langsomt mine arme mens han presser sin krop mod min, hans varme hænder mod mine håndled… de griber fast og glider langsomt ned over albuen mens han stønner mig i øret og presser sin pik mod min røv, han kilder forsigtigt mine overarme og da jeg rykker på mig griber han fat om dem og presser sig igen mod mig, hans tunge leger med min øreflip og jeg kan mærke hans tunge ånde mod min kind, ”Vil du ha pik skat? Er du en liderlig lille tøs?

Hmmmm?” Ja… åhh ja… giv mig pik, lad mig mærke dig… Hans hænder glider ned over min hals og langsomt ned til mine bryster, han lader den ene hånd glide ind under kjolen og griber om mit bryst, løfter det ud af skålen og leger med det længe. Mine brystvorter er så stive at det næsten gør ondt når han rører dem og jeg nyder hans varme hånd mod mit bryst. Den anden hånd glider ned over min krop og løfter op i kjolen, han lader langsomt hånden glide op langs inderlåret og ligger den udenpå dildoen, han presser den op i mig og kører den rundt i mig mens han langsomt begynder at gnide sin pik mod min røv… Han stønner mig i øret og jeg presser stille min krop mod ham, nyder hans kærtegn. Jeg er liderlig som aldrig før og min fisse er så våd nu at safterne smører dildoen og hånden ind, jeg kan knap mærke den lille satan i mig mere og trænger til at blive fyldt ud nu… jeg stønner klagende og gnider min røv mod hans pik og i det samme stopper alt han laver.
Hurtigt trækker han kjolen op over røven og inden jeg helt forstår hvad der sker falder det første slag… AV råber jeg, og flere slag følger efter… han giver mig først ti hårde slag og går så om foran mig… Jeg er rasende og kan intet gøre, han står og smiler mod mig og jeg har bare lyst til at bide ham, at slå ham, mine øjne lyner mod ham… ”Hvad hedder det så frøken?” ”Hvad???? Hvad mener du? Jeg skal fandme ikke sige noget!” Han trækker på skuldrene og går om bag mig igen, fem slag mere og mine balder gløder, jeg bider dem i mig og rykker i båndet, vil fri, vil bare råkneppe ham her og nu, vil være rigtig ond og hård ved ham… ”Hvad hedder det frøken????” Jeg giver mig ikke! Men efter de næste fem slag er jeg mør… Tårerne presser på og jeg stønner Holdt, mine baller gløder og svier, jeg kan ikke klare så meget som et slag mere… han må holde nu, han skal holde nu! ”Hvad hedder det frøken???” Undskyld, det hedder undskyld piver jeg, tårerne strømmer ned over mine kinder og han løsner mig fra loftet. Han løfter mig og lader mig græde og putte ind mod ham mens han går ind i soveværelset.

Han lægger mig forsigtigt i sengen og lægger sig bag mig i ske til jeg har hulket færdig, hans hænder stryger over min ryg og nusler i mit hår han kysser blidt min nakke og jeg vender mig imod ham for at møde ham i et kys… Han stryger håret fra min pande og kigger forelsket på mig… han kysser mig blidt og varmt mens han holder mit hoved mellem sine dejlige hænder… Han kysser mine tårer væk, og hvisker stille at han elsker mig… Han kysser min pande mine øjenlåg, min næse og min mund igen og jeg lukker øjnene og nyder det… slapper helt af… noget blødt strejfer min kind og et klæde lukkes over mine øjne, jeg lader ham blindfolde mig og ligger helt stille… Nu starter legen igen… Tynde bløde snore binder mine arme fast til hoved gærdet og mine ben bliver spredt og bundet meget løst til sengens stolper…

Båndene bliver strammet op og jeg ligger forventningsfuldt og stille og lader det ske… Hver berøring fra ham sender små gys gennem kroppen. Han er færdig og jeg ved han står og betragter mig…Jeg glæder mig til at mærke ham om lidt… Mine brystvorter rejser sig mod ham og jeg strammer min fisse sammen om dildoen, bare han ville tænde den…eller endnu bedre tage den ud og støde sin stive pik langt op i mig… Han er helt stille og jeg stønner svagt…

I det samme ringer det på døren og den uventede lyd flår mig ud af drømmeverdenen… Pludselig føler jeg mig udstillet og pinlig… Øjnene flakser under bindet og jeg går lidt i panik… Han går ud af døren, lukker den ikke efter sig… aiiiii, hvem der var dækket af en dyne nu… jeg ligger stille og lytter efter hvem det er og om ikke snart de er færdige med at snakke… det lader til at vedkommende bliver inviteret ind og jeg kan ikke gøre fra eller til… Bare ligge her og håbe på at de bliver færdige, så jeg kan få min fyr for mig selv igen… Jeg kan høre de to mænd bevæge sig rundt i huset, de snakker lavmælt sammen og de nærmer sig soveværelset, mit hjerte banker hårdt og hurtigt…

Snakken hører op og stille går de ind i soveværelset sammen… Jeg har lyst til at skrige, til at skælde ud og skride herfra… men af en eller anden grund føler jeg også min lyst skyde op til uanede højder.

Jeg ligger stille, lytter, min vejrtrækning er hurtig og ængstelig… den ene person nærmer sig stille og det giver et sæt i min krop da hans fingerspidser strejfer mit maveskind… De står i lidt tid og betragter mig til jeg har vænnet mig til at de er der, og langsomt overtager den totale liderlighed min krop! Jeg stønner svagt og trækker vejret dybere, vrider mig lidt og prøver båndende af… de strammes om mine håndled og jeg klynker liderligt. Vibratoren begynder at snurre svagt igen, og jeg stønner højt da den starter… jeg får lov at ligge og blive smaskvåd velvidende at der er to fuldvoksne pikke i rummet der bare venter på det at gi min lille mis så meget pik som jeg aldrig har fået før.

Fuck jeg er tændt, den lille gummipik snurrer alt for langsomt i mig og jeg vrider mig i sengen, stønner højt og klagende, prøver at gnide den længere op i min fisse. Jeg løfter røven fra sengen og idet jeg gør det, lægger en varm hånd sig på min mave og presser mig ned i sengen igen… Jeg kan høre at de to mænd tager tøjet af og lidt efter ligger der en mand på hver side af mig i sengen…

De varme hænder begynder deres leg over min krop. En hånd stryger langsomt op ad mit ene lår mens en anden løfter brysterne ud af bh-en og leger med mine stive brystvorter. En hånd griber fat i mit hår og tvinger hovedet bagover mens en mund lukkes over min i et krævende råt kys…

Dildoen bliver spændt af og i et svup er den ude af min fisse, der pludselig føles nøgen og meget ensom… den ene af fyrene lægger sig ind over mig og presser sin pik mod mig, lader den glide hen over fissen og presser den mod åbningen uden at trænge ind, kører den over fissen igen og igen uden at presse den indenfor, den gnider mod min klitoris og jeg stønner og jamrer… hænder leger med mine bryster… napper dem og trækker i brystvorterne, jeg rejser min røv og fisse mod pikken så den kan trænge ind i mig, men idet jeg gør det stopper alt og de to trækker sig væk fra mig… jeg klynker undskyld… og mine hænder og fødder bliver løsnet… Jeg bliver løftet ud af sengen og lagt på knæ på en dyne på gulvet. Jeg mærker en af fyrene sætter sig bag mig, det er min fyr, det ved jeg da han hvisker: ”Skat, min lille liderlige frøken… skal du ha pik?”…

”Ja”, hvisker jeg svagt… ”Er det rigtigt du bare er en lille tøs der skal ha pik?” ”Ja”, klynker jeg… ”Giv mig pik vil i ikke nok?”… ”Hmmmmm Vi vil kneppe dig i nat skat, så du får det pik du trænger til…vi vil bruge dig som den tøs du er og fylde din liderlige krop med vores varme sperm!”… ”Ja, åh ja gør det…bare brug mig… åhhhh giv mig nu bare jeres stive pikke… please?”…

En varm pik strejfer min mund og jeg rækker tungen ud efter den… samtidig begynder min dejlige kæreste at kysse min nakke og hægter bh-en af… min mund bliver langsomt fyldt af den største pik jeg har smagt, og jeg lader tungen lege om pikhovedet… pikken bliver presset langt ind i min mund og jeg har svært ved at vænne mig til at have en så stor stav i munden uden at føle jeg bliver kvalt… men det glemmer jeg hurtigt, da jeg mærker en pik der dasker mod min røv… min kæreste klasker flere gange sin pik mod mine baller inden han i et langt frydefuldt dybt stød glider ind i min fisse, pikken i min mund forhindrer mig i at skrige min fryd ud.

Men et halvkvalt Åååårrhhhhhh undslipper mine læber… langsomt begynder pikken at arbejde i min våde grotte og jeg nyder hvert et stød, mærker hver bevægelse og hver en centimeter, jeg slikker sultent på pikken i min mund, smasker den i mig som var den en stor slikkepind og min ene hånd griber fast om hans nosser…han stønner højt over mig og jeg kan høre at min kæreste heller ikke er helt upåvirket, hans hænder griber om mine bryster og krammer dem hårdt mens han støder sin pik dybt og hårdt op i mig… Hans stød bliver hurtigere og hårdere og han hvæser mig i øret…

”Sådan skal du ha det tøs, sådan skal du kneppes!” ”Mmnnnnn”, er den eneste lyd jeg kan få frem, og jeg glider ind i en anden verden, min hånd begynder at spille pikken af, mens jeg sutter og slikker den hårdt, den anden klemmer om nosserne, jeg lader en finger cirkle rundt om hans røvhul ganske stille og hører ham stønne højt. Lange, dybe, seje stød, gennemborer min kusse med det dejligste pik i mands minde, ”Væn dig til vores pikke skat, de vil kneppe dig pikmæt i nat… du skal bruges og alle dine huller vil blive fyldt med pik!” Jeg er for liderlig til at blive chokeret eller protestere, det eneste jeg tænker på lige nu er den dejlige fornemmelse af pik i mit skød og min mund, hænder der klemmer om mine bryster og roder rundt i mit hår, presser min mund ned over staven.

De trækker sig begge tilbage og lægger mig ned på ryggen… En lægger sig ved siden af mig og kysser mig blidt, det er ikke min kæreste, hans kys er anderledes, varmere, blødere og på samme tid krævende, hans tunge leger med min og hans læber napper mig blidt, hans ene hånd kæler for mine bryster… en tungespids rammer mit lår og cirkler langsomt opad, napper og bider, kysser, slikker sig vej op til mit skød… hans hænder tager fast i mine knæhaser og spreder benene helt ud til siden, holder mig fast, mens hans tunge rammer min klit, jeg klynker højt men bliver kysset dybt i det samme, fornemmelsen af at være i en skøn skruestik fylder mig, hænder holder mig på plads og jeg kan ikke vride mig, kan bare ligge og tage imod… langsomt slikker han cirkler udenom min klit og jeg stønner… hans mund lukker sig om klitten og tungen spiller hårdt over den, han suger den dybt ind i sin mund…

”Er det godt, tøs?” Hvisker fyren mig hæst i øret. ”Ja… åhhhh ja…uhhhhhhh…” hans tunge er i mit øre, leger ned over halsen ned til det ene bryst… han bider mig i min brystvorte og jeg stønner højt, han lukker sin hånd om det andet bryst og nulrer og hiver i det mens hans tunge og tænder sender mig i himlen. Jeg stønner , højere, jeg er ved at komme, den krævende tunge i min mis slikker mig frydefuldt, suger skamlæben hårdt og lader tungen danse hurtigt ind og ud af kussen.

”Åhhhh, giv mig pik… tag mig så… jeg trænger til jer, fyld mig ud… ” ”Ja? Er det det du vil skat? Fyldes af pik? Du skal få pik du aldrig glemmer skat!” Fyren ved min side trækker mig ind over sig og min kærestes hænder griber fast om min lænd, han styrer mig ned over den store stive stav… da den rammer min kusse glider hovedet indenfor, langsomt bliver jeg presset ned over pikken, den fylder mig helt og udvider skedevæggen..

. jeg stønner højt, og begynder at ride den skønne pik hårdt, jeg gnider ind over ham, så min klit bliver trukket frem og tilbage over hans skind, min kærestes hænder griber mine bryster og han stønner i mit øre mens jeg rider pikken… ”Åhhhh, ja skat, nu får du pik, ta’ så, rid ham og få det pik du skal ha…” ”Åhhhh, jaaaa, jaaaa, uhhhhh… ÅH, JA, JA ÅHHHHH!”

Lige før jeg kommer bliver jeg lagt ned over fyren og han kysser mig dybt, hans hænder griber om mit hoved og kysser mig varmt og blødt… min kærestes hænder griber fast om min lænd igen og holder mig fast så jeg ligger stille… det var så tæt på… *dryp*… olie rammer mine balder, løber ned i revnen, det bliver smurt ud over røven og ryggen og jeg begynder langsomt at ride ned over fyren igen, langsomt glider han helt ud af mig, før jeg lægger mig ind over ham og lader den glide langt op i mig igen… jeg bliver smurt ind i olie, mere rammer min ryg og hænder gnider mig ind, det drypper fra mig og jeg gnider mit bryst mod fyrens så vi bliver smurt ind begge to, fornemmelsen er utrolig fræk, pikken glider ind og ud af mig, og jeg stønner højt… jeg er tæt på at komme nu og jeg glider hårdt ned over ham, hænder gnider ballerne ind i olie og et par fingre kører stille ned over revnen… mens jeg er på vej til orgasmen finder en finger min numse og glider indenfor.

Jeg skriger højt og glider ind i en ekstase jeg aldrig har oplevet før, fingeren glider stille ind og ud uafhængig af det tempo jeg rider fyren på… Hans anden hånd finder min klit, og fyren under mig krammer mig tæt ind til sig og banker pikken op i mig, da jeg kommer i et brag af en orgasme… det svimler for mig, jeg kan kun se rødt, og jeg føler jeg besvimer mens jeg skriger og brøler den indestængte orgasme ud i rummet, pikken og fingeren knepper mig hårdt gennem hele orgasmen.

Mine skrig og brøl fader ud, jeg lægger mig tæt ind til fyren under mig og følelserne vælter op i mig, tårer glider stille fra mine øjne og bliver suget ind i bindet, jeg glider ind i en stor varm døs, der fylder hele min krop. En varm krop møder min ryg og jeg føler mig tæt omsluttet af kærlighed og omsorg… jeg kan mærke hans rejste pik mod min numse og den glider stille frem og tilbage over revnen, i lang tid ligger vi der, og jeg vender langsomt tilbage til virkeligheden… Søde ord hvisker mig i øret, komplimenterer mig, fortæller hvor smuk og dejlig jeg er… pikken glider frem og tilbage over min revne, presser stille mod mit stramme hul, jeg klynker.. føler mig svag… de søde ord i ørerne forfører mig… jeg kan mærke lysten stige igen, langsomt glider staven ind og ud af kussen mens min fyrs glider olieindsmurt over min røv, presser stille mod numsen til hovedet glider indenfor, jeg klynker højt, men smerten bliver skyllet væk af en bølge af lyst og lider der rammer mig hårdt.

Laaangsomt glider pikken helt i bund og jeg klynker højere… de søde ord i ørerne fortsætter og jeg er i en ekstase mellem drøm og virkelighed… jeg er fyldt helt ud nu og kan ikke bevæge mig! Da pikken er helt i bund lægger han sig ind over mig og jeg får lov at vænne mig til fornemmelsen… stille og roligt begynder de at tage mig, jeg ligger stille mens pikkene begynder at bevæge sig i mig… jeg gilder ind og ud af døsen, er helt væk, og mærker en lyst jeg aldrig har følt før… fornemmelsen er fantastisk og jeg stønner højere og højere, de søde ord bliver hårdere, erstattes af liderlige sætninger, jeg bliver snakket og kneppet så liderlig og våd som jeg aldrig har været før!

Tempoet øges og ordene er hårde nu… Jeg bliver skubbet og trukket ned over deres pikke og de pumper mig hårdt… ”Kom så med jer…åhhhh… fyld mig med Jeres varme sperm…uhhhhh, vis mig hvad i har…ÅHHH…giv mig det pik jeg skal ha”, hvisler jeg og de tænder helt af… stønner højt, og knepper igennem, det er tæt på for begge to kan jeg mærke, og jeg stønner liderlige ord af mens jeg er tæt på at komme igen…en hånd griber hårdt fast i mit hår og trækker hovedet bagud, jeg stønner og klynker og kommer mens jeg kan mærke pikken i kussen trækker sig sammen. Varm sperm fylder mig, maskuline brøl dundrer ud i rummet og jeg klynker stille min orgasme ud… En lang varm bølge går igennem kroppen igen og igen, mens vi efterhånden ligger stille alle tre. Min kæreste og jeg glider sammen ned fra fyren og lægger os i ske… Jeg er mæt… Nyder at mærke min kæreste ligge så tæt på og falder hurtigt i en dyb søvn…

Blog image

Seeks4You

Min Niece

Oprettet: 2024-05-30 12:46:17

Det er sommer, jeg er i shorts og T-shirt og har lige taget en kold øl i køleskabet, fundet mig bog for at sætter mig ud på terrassen og nyde det gode vejr. Min kønne niece på 16 er på besøg, hun har været her i 3 dage på en lille miniferie og skal hjem i overmorgen. Hun elsker at være her for huset ligger meget tæt på stranden og så er der en campingplads ikke langt væk, der flirter og fester hun med drengene om aftenen.

Jeg sætter mig i en liggestol under parasollen og kigger på min niece. Hun ligger på et tæppe på græsset og sover. Hun ligger på maven kun i et par knald gule bikinitrusser, let spredte ben og jeg kan se lige op mellem hendes velformede lår. Det er tydeligt at hun er glatbarberet. Jeg nyder synet af hendes faste baller. "man skulle være et svin hvis man ikke havde lyst til at lege med dem" tænker jeg og kan mærke liv i mine shorts. Hun drømmer kan jeg se for hun giver nogle små spjæt og mumler noget uforståeligt.
Der begynder at brede sig en mørk plet i hendes bikinitrusser, det må være en hed drøm. Det er svært ikke at gå hen og kæle for hendes fisse, der garanteret er klar nu.
Hun hæver underlivet lidt og fører den ene hånd ned under maven og ind under trusserne, videre ned til revnen og trusserne glider til side. Jeg kan se hun fører 2 fingre op og begynder langsomt at onanere. Hold kæft det er frækt at se på. Kan næsten ikke side stille, har så meget lyst til at hjælpe hende. Men hun er kun 16 og jeg 42, det går jo ikke og min søster ville slå mig ihjel hvis hun opdagede at jeg bollede hendes datter.
Hun triller om på ryggen og bøjer let benene mens farten, på fingrene der nu gnidder hendes klit, stiger. Hun begynder at stønne svagt og leger nu med sine blottede bryster, klemmer den ene vorte og gisper. Jeg har fuld erektion og bliver nød til at hive den frem, jeg kan ikke lade være. Langsomt lader jeg hånden glide op og ned af min store pik.
Hun stønner mere og højere, svajer i ryggen, presser hovedet bagover og komme tydeligt i en orgasme. Lide der falder min bog ned fra mit skød og hun slår øjnene op, stirrer vildt på mig der sidder med stiv elskovsstang og onanerer. Slår den ene arm om brysterne og råber: "Guuuud, det gjorde jeg bare ikke det der" hun ligger sig på siden på den ene albue og bliver rød i hovedet.
Jeg samler hurtigt bogen op og lægger den over min pik.
"Det gør ikke noget, det var meget frækt at se på, du må undskylde jeg sådan lurer, men jeg har faktisk siddet her et stykke tid" Lyver jeg, "Det må have været en temmelig hed drøm du havde der"
"Ja, den var om Per nede fra campingpladsen, om noget vi gjorde igår, men ikke bare det, jeg bliver altid så liderlig når jeg ligger i solen" Hendes arm er gledet ned på siden og hendes faste og store bryster stritter lige imod mig og hun spredt benene en smule. "Gud ved om hun spiller lidt op til mig" tænker jeg. "Hvad handlede den om?" spørger jeg.
"Arhh det vil du ikke vide, det er lidt pinligt" siger hun og smiler. "Jo, det vil jeg faktisk gerne, jeg ved ikke meget om jer unges sexvaner"
Hun ligger sig ned på ryggen igen og lukker øjnene. "OK, men du må ikke grine og du må slet ikke fortælle mor om det her!"
"Nej selvfølgelig ikke" skynder jeg mig at sige, for at få hende til at gå videre.
"Jo, ser du, jeg har været lidt sammen med ham Per. Han er pisse flot og så er han 20. Måske er jeg til ældre mænd" siger hun og smiler. "Det var da utroligt, hun flirter virkelig med mig" når jeg at tænke inden hun går videre: "i går aftes var vi fem nede på stranden, vi havde lavet bål, drak vin og badede. En pige der hedder Nanna spurgte om der var nogen der havde noget imod hun badede nøgen for hun elskede det. Det var der selvfølgelig ikke og hurtigt var vi alle i vandet uden tøj på. Det ER faktisk dejligt og praktisk for hurtigt var Per meget tæt på mig og berøringerne blev mere og mere intime. Han stod bag mig og holdt om mig og jeg kunne mærke hans pik vokse op mellem mine lår og jeg spredte benene lidt. Det var vildt frækt at stå der i vandet sammen med de andre og gøre noget så intimt."
Jeg var ved at sprænges og måtte rører min ynglekæp. Væk med bogen, skide være med om hun skulle kigge, men jeg var blevet vildt liderlig af hendes historie. Jeg lukkede øjnene og nød det.
"Jeg kunne mærke Per, og han begyndte at føre sin pik frem og tilbage mellem mine lår, når den gled frem masserede den min klit og jeg blev vildt liderlig, jeg måtte bare have ham. Jeg fik løftet det ene ben så meget han kunne trænge ind i mig og der stod vi og bollede mens Nanna, Kristian og Jan legede i vandet. Det var det frækkeste jeg nogen sinde har prøvet og kom derfor vildt hurtig. Jeg måtte bide mig selv i læben for ikke at skrige. Per kom også."
Jeg åbnede øjnene en lille smule og kunne se hun igen legede med sin klit og sine bryster. Hold kæft det var frækt.
"Senere oppe ved bålet sad jeg op ad Per, vi havde stadig ikke noget tøj på, og der blev sådan en intens dirreren i luften. Pludselig blev Nanna og Kristian kærlige og kyssede. Nanna fandt hurtigt Kristians pik og begyndte at spille den. Det var også frækt at se på. Per begyndte at lege med mine bryster og inden længe red Nanna, Kristian lige der midt på stranden, så hvad fanden, tænkte jeg og kravlede op på Per og begyndte at ride ham også."
Nu havde hun lidt svært ved at tale for hendes åndedræt blev tungere og heftigere, jo mere liderlig hun blev og jo mere gned hun sin klit og jo mere gned jeg min pik.
Hun fortsatte: "Jan begyndte at brokke sig, hvad med mig sagde han, mens han spillede pik, skal jeg ikke have noget? Kom her hen sagde jeg og tog ham i munden. Jeg har aldrig før været sammen med 2 fyrer på en gang før, det var vildt. Efter et stykke tid spurgte Jan om han måtte tage det andet hul. Men det ville jeg ikke"
Her kom hun, hun spændte sin krop op i en stor bue og skreg sin orgasme ud og med et brøl tømte jeg min pik ud over min bog. Jeg faldt tilbage i stolen og så hvordan hun kom i endnu en orgasme. Hun faldt sammen og pustede ud.
"Du er smuk, når du kommer" sagde jeg. Hun fnisede og sagde: "Når den der er stiv, ser den nu også godt ud. Du er stor, er du ikke?"
"Neeej, jeg tror nu ikke jer er større en så mange andre. Hvorfor ville du ikke have Jan op i det bagerste hul, der nede på stranden?" spurgte jeg. Jeg ville gerne have hendes tanker tilbage på sporet.
"Jeg har aldrig prøvet det, og tror det gør ondt" svarede hun mens hun kiggede mig lige ind i øjnene. "Måske du kunne lære mig det?"
Nu kunne jeg ikke styre mig mere, der var da ikke noget i hele verden jeg hellere ville lige nu.
Jeg rejste mig og gik hen mod hende "Tror du det her er klogt" spurgte jeg "Nej, men garanteret dejligt, jeg vil have pik NU og jeg er sikker på du kan holde din mund. Se så at få de shorts af!" sagde hun mens hun trak sine bikinitrusser af, spredte benene og begyndte at nulre sine brystvorter.
Hurtigt kom jeg ud af min T-shirt og short. Jeg satte mig på knæ mellem hendes ben. Bukkede mig og lod min tunge lege med hendes klit. Ved første strejf sukkede hun dybt. "Uhhh jeg er følsom lige nu" sagde hun og presse mit hoved ned mod fissen. "slik hårdt, så kommer jeg nu" sagde hun og endnu en gang stod hendes krop som en flitsbue. Mens hun forsøgte at få kontrol over sit åndedræt spurtede jeg ind efter noget olie, gennem stuen med den største erektion jeg nogen sinde har haft. Da jeg kom ud igen lå hun på knæ med den flotteste røv pegende lige mod mig. Jeg pressede mig hurtigt op i hendes fisse og begyndte at støde stille og roligt frem og tilbage. Hun lå med ansigtet nede i tæppet og klynkede for hvert et stød.
Jeg dryppede lidt olie mellem hendes baller og jeg kunne mærke hvordan hun gøs. Langsomt uendeligt langsomt pressede jeg en tommelefinger og i hendes stramme anus og hun skreg liderligheden ned i tæppen. "Bliv ved, bliv ved for satan, Åååhh hvor er det dejligt, knep mig for satan"
Jeg udvidede hendes bagerste hul med endnu en finger og begyndte at fingerkneppe hendes dejlige røv.
"Når jeg trækker mig ud, skal du begynde at onanere" sagde jeg og stødte et par gange meget hårdt i bund, trak mig ud og smurte min pik ind i olie. Så satte jeg spidsen mod hendes røvhul og pressede let imod. "Svag i ryggen og pres lige som om du var på toilettet" sagde jeg "Så slapper din ringmuskel mere af og jeg kan nemmere komme ind"
Hun gjorde som jeg sagde alt imens hun gned vildt på sin klit. Jeg pressede mere og kom ind. Hun gav et skrig fra sig og presse røven bagud for at få min helt ind. Farten blev sat op og jeg hamrede min dunkende pik ind og ud af min lille nieces røv. Det var så vildt og jeg kunne mærke jeg var på vej. "Jeg komme, jeg kommer" kunne jeg få fremsagt hver gang jeg stødte op i hende. Hun skreg og jeg kunne mærke hvordan orgasmen trak alt sammen i hende også hendes ellers så stramme ringmuskel strammede endnu mere og masserede endnu mere min pik og jeg kom i et brag af en orgasme. Det sortnede for mine øjne og jeg kunne mærke hvordan den ene stråle efter den anden varme sæd sprøjtede op i hende. Hun faldt sammen med mig oven på og vi lå sådan i lang tid for at få vejret.
Jeg gled ned ved siden af hende, tændte en smøg og lå og strøg hende på ryggen, da hun drejede hovedet kiggede mig i øjnene og sagde "Tak, onkel. Nu har vi en meget stor hemmelighed"
Pludselig slog det mig: "sig mig regnede det ikke i går aftes, så kan man da ikke ha´ bål på stranden, kan man?"
"Nej, onkel det kan man ikke"……………..
De næste 2 dage glemmer jeg aldrig!

Blog image

Seeks4You

Dobbeltkneppet

Oprettet: 2024-05-30 12:46:17

Drengene var ikke klar til en omgang mere, da jeg kom ind til dem efter badet. De stenede bare i sengen mens der kørte en pornofilm. Jeg lagde mig nøgen ud i solen så naboerne fik lidt glæde af mine ynder. Da drengene endelig vågnede blev vi enige om at gå ud og få en sen pizza. Vi endte bagefter på det lokale værtshus. Sådan en dødssyg mandag aften var der ikke meget gang i den, kun et par gæster, så min tvillingebror Mads og min kæreste Søren fortalte Per i baren om hvordan de havde gennemkneppet mig i en sandwich. Per kiggede interesseret på mig. I den lune sommeraften havde jeg bare en lille BH der løftede mine fyldige bryster og en stumpet skindjakke, stramtsiddende små shorts og et par pumps. Så han kunne se næsten alt.

Drengenes fortælling blev mere og mere detaljeret og jeg blev våd, og mine brystvorter bler hårde. Der fór en djævel i mig, så uden at tænke mig om udfordrede jeg dem “hvorfor giver I ikke bare Per en demo - lige her. Det vil han sikkert gerne se". Vi blev afbrudt da min brors kæreste Hannah ringede for at høre hvor han var. Hun var lige i nærheden og Per lukkede hende ind sammen med hendes søster Laura, der havde kæresten Mikkel med.

Efterhånden var der tre drenge foruden Per i baren og de to enlige ældre mænd. Og to piger foruden mig.

“Kom nu" æggede jeg og så direkte på Søren, “Per vil da vildt gerne se hvordan du og Mads kneppede mig". Bror Mads skævede over til sin rødhårede kæreste - Hannah gav ham et umærkeligt nik til ok.

Mads tog fat i min arm og trak mig brutalt væk fra min stol så jeg kom til at sidde på hans skød med siden til - han kyssede mig hårdt og krævende. Han havde godt fat i mit hår så han vred mit hoved tilbage og opad så jeg måtte bøje ryggen. Liderligheden begyndte at få tag i mig, blot ved at blive så hårdhændet behandlet. Jeg mærkede hans hånd mellem mine ben, han trak den lidt op og fik fat i toppen af mine shorts og trak lynlåsen ned. Jeg stønnede og gispede ind i hans mund mens hans hånd fandt vej ind bag mine shorts. Hans store fingre ramte min klit og han gned dem op og ned i min sprække mens hans tunge banede sig vej ind i min mund.

Nu mærkede jeg en anden - Mikkel tror jeg - bagfra tage fat i mine bryster og så trækker han jakken til side så knapperne åbnes og afslører mine faste bryster i den lille Bh for hele selskabet i baren. Han fortsatte med at ælte mine bryster. Min højre arm lå over Mads´ skulder og nu blev den venstre trukket tilbage og Hannah tog fat i min åbne jakke og flåede den op over hovedet så jeg var nøgen på overkroppen. Mikkel vred og klemte stadig mine bryster i BH´en mens Mads gned min kusse så jeg nu var våd og liderlig - han havde fået en finger stukket op i mig og pumpede den langsomt ind og ud. Jeg stønnende da han skubbede endnu en finger op i min våde grotte og da den tredje trængte ind følte jeg hele min krop skrige på sex. Mads skød hånden nedad så mine shorts røg halvt ned mens jeg stadig var bukket bagover og skød mine bryster og mit underliv fremad.

Mads vred mit hoved mere bagover, så det nærmest vendte nedad mens flittige hænder trak shortsene og min sko af og en eller anden løftede mit ene ben op på bordet så jeg lå nøgen og vidåben mens alle i baren kunne se Mads køre sine tre fingre ud og ind af min varme dryppende liderlige kusse. Jeg var ophidset over at min bror og Lauras kæreste Mikkel udstillede mig nøgen og liderlig for min egen kæreste Søren og pigerne og for Per. Jeg vred mig stønnende på Mads´s fingre. Han trak dem ud og op til mit højre bryst mens Mikkel stadig havde et godt tag i det venstre. Nu følte jeg en mund ved kussen, og nu blev nogle andre fingre stukket ind i mig mens en tunge slikkede hen over min klit igen og igen. Mads løftede mit hoved så jeg kunne se Hannah mellem mine lår mens hendes tunge kørte over mine skamlæber og min klit som en maskine. Alle mænd og kvinder stod nu rundt om os og så hvordan jeg gispede og stønnede mens Hannah mellem mine spredte ben slikkede mig mod orgasme. Hun stak tre fingre op i mig og jeg skød mit skød op imod hende. Over min ophidsede stønnen hørte jeg deres tilråb til Mads og Hannah mens Hannah bragte mig tæt på orgasme. Så løftede Mads mig op drejede rundt så Hannah måtte slippe og jeg sad overskrævs på hans skød mens han åbnede sine jeans så pikken sprang ud.

Han trak mit hoved tilbage og stønnede “ta´ den ind, rid mig". Jeg flyttede mine hænder til hans tykke pik og holdt den stålhårde stang mens jeg spiddede mig selv og mærkede hvordan den trængte op i min kusse. Hold kæft det var godt. Ikke alene havde jeg spiddet mig på min brors stive pik, jeg havde gjort det mens hans kæreste (og min) og nogle venner så på.

“Rid på mig" stønnede han og jeg tog om hans skuldre og begyndte at hoppe op og ned og mærkede hver gang hvordan pikken gik i bund og stødte mod livmoderen. Jeg følte Mads trænge dybt op i mig og han begyndte nu at bide i mine brystvorter mens varmen i mit underliv voksede. Det var vidunderligt at glide ned over ham og jeg begyndte at bevæge mig hurtigere og hurtigere skød mig selv opad blot for at kunne føle den fantastiske indtrængen i mig når jeg gled ned igen. Godt jeg ikke var genert, jeg havde simpelthen ikke kunnet lade være med at kneppe min brors vidunderlige pik. Mads flyttede sine hænder ned under mine balder så han kunne rive mig op og ned over pikken. Jeg red ham mens jeg stønnede og jamrede og mens alle så på. En eller anden tog fat i mit hår og drejede mit ansigt så jeg lige pludselig havde en pik i munden. Ved håret blev jeg trukket ind over pikken der ramte bagsiden af min mund - jeg prøvede at skubbe ham væk, men mine hænder blev ført om på ryggen og holdt fast. Hannah lænede sig ind over mig så hendes store bryster pressede på mine skuldre - hun trak min BH af og bandt mine arme fast bag min ryg.

Mads bed hårdt i en brystvorte, jeg åbnede munden og skreg så den anden kunne skyde sin pik helt ned i min hals.

Pikken i min hals havde dæmpet min ophidselse og liderlighed en smule mens jeg kæmpede for at få luft og undertrykke min brækrefleks. Jeg stønnede og var ved at blive kvalt hver gang han stødte sin pik ned i halsen på mig. Jeg var ved at gå i panik af mangel luft, mit hjerte hamrede og hovedet var ved at eksplodere da han endelig trak pikken ud og jeg trak store mundfulde luft mens Mads fortsatte med at løfte mig op og lade mig falde ned over sin pik igen og igen.

Så løftede han mig op, lænede sig fremad og lod min røv falde ned på bordkanten. Straks efter trak han mine lår op og spredte dem så jeg faldt tilbage på bordet og hvilede ryggen på min bundne arme.

Jeg lå nøgen på bordet i den lokale bar mens mine venner og min kæreste så hvordan min bror igen begyndte at stødte sin stive pik op i mig mens han trak i mine hofter. Alt hvad jeg kunne var at ligge der og tage mod hans stød, mens jeg gispede og stønnede ved hvert ryk.

Helt ude af den var jeg ude af stand til at opnå den samme seksuelle energi som før og måtte bare tage i mod hans hårde stød mens jeg rystede og dirrede på bordet. Og da han afsluttede med at læne sig ind over mig og mase sine læber mod mine mens han tømte sin sperm dybt oppe i mig var jeg klar over, at det endnu ikke var slut ... Heldigvis. Og ganske rigtigt. Så snart Mads´ pik var trukket ud trådte en ny mand frem spredte mine ben som jeg hjælpeløst havde prøvet at samle og skød sin stenhårde pik op i mig. Efter et par minutter skød han sin spermladning op i min våde, varme kusse. Trak pikken ud og blev straks afløst af en tredje, så en fjerde og så den femte. Jeg havde ikke styr på hvem der kneppede mig og tømte sig i mig. De kneppede meget ens som om de overfor tilskuerne skulle vise hvor hårdt de kunne tage den lille blonde dukke på bordet.

Jeg begyndte at føle mig lidt øm, men nød de hårde pikke, der afløste hinanden. Det var mit livs oplevelse.

En af de ældre mænd, en stor behåret fyr der ikke lige var en mand jeg normalt ville gå i lag med, var godt i gang med at kneppe mig da han stødte pikken helt i bund og med hænderne bag min ryg løftede mig op og holdt mig mens jeg red hans pik, der ikke var af de mindste. Han lagde sig på ryggen på bordet med mig skrævende ovenpå så jeg knælede over ham mens han stenhårde jern fyldte mig. Nu kunne jeg se alle de der stod omkring og så på mens jeg blev kneppet. En eller anden tog fat i mit hår, trak mig forover og vred mit hoved så Per kunne stikke sin stive, slimede pik ind i min mund. Han smagte lækkert af sperm, om han havde kneppet mig eller en af de andre kunne jeg ikke smage. Jeg blev distraheret af fingre ved mit bageste hul. Fedtede fingre, der legede med hullet, trængte ind i mig.

Jeg stønnede og prøvede at se hvem det var, men Per stødte pikken helt ned i min hals mens fingrene bare pumpede ind og ud. Da fingrene forsvandt følte jeg et pikhoved der pressede mod min stjerne og stønnede over Pers pik mens pikken i min røv banede sig vej op i mig ved siden af den pik jeg allerede red.

Her lå jeg fyldt af tre vidunderlige pikke. Den fremmede i kussen, Sørens (viste det sig senere) i røven og Pers i munden. Halsen faktisk, da jeg stønnede over angrebet på mit bageste hul lykkedes det ham at støde sin pik helt ned i min hals så hans stive pikhår kom ind i min mund. Tilskuerne hujede mens jeg fik pik som aldrig før. Det gjorde mig liderlig ikke blot at få pik, men at det skete med så mange tilskuere.

Sørens pik i min røv trængte helt op mens Per med et tag kørte min mund frem og tilbage over sin pik og jeg prøvede at sutte ham grundigt. De to pikke i mine huller var glemt lidt, men den i røven kneppede ind og ud med stigende fart så jeg for alvor begyndte at mærke signalerne fra kusse og røv og blev rigtig klar over at jeg var fyldt af tre vidunderlige jern. Min liderlig voksede mens de to fyre koordinerede stødene så den ene trak sig lidt ud mens den anden stødte hårdt op i mig. Jeg rystede mens jeg red pikken under mig og stønnede når Søren bag mig skød sig ind i min tarm. Pludselig mærkede jeg ham støde særligt hårdt og stønnende “urgh" skød han en ladning sperm dybt op i mig. Straks han trak sig ud stødte en ny, tykkere pik op i mig. Jeg var et liderligt sexdyr, eksisterede på det tidspunkt kun for at få så mange pikke, så meget sperm som muligt.

Den brutale parring fik mig op i det røde felt og havde min mund ikke været fyldt af Pers pik havde jeg skreget en ubegribelig orgasme ud i rummet mens jeg vred og vendte mig på de tre pikke, følte seks hænder overalt på min krop og resten af flokken stod og klappede og hujede. Jeg kom som en tæve, skjulte ikke min orgasme, der slørede min hjerne, lod mig bare fylde af brunstige nydelse.

Jeg tror fyren under mig kom, for ham der røvpulede mig tog fat i mit hår og trak mit hoved op og baglæns mod sig. Han greb mig under lårene og løftede mig af den andens pik og satte sig tilbagelænet på en lav stol. Jeg skreg da jeg ved min egen vægt sank ned over ham og mærkede hans pik helt i bund i min tarm. Fyren jeg havde suttet stillede sig ved siden af stolen drejede mit hoved rundt ved håret og gav mig sin liderlige pik at sutte igen.

Fyren jeg sad på havde nu fat under mine baller og kunne løfte mig op og ned så jeg red på hans pik. Jeg var stadig i orgasmetåger, slap, stønnede da fyren ved siden af stolen skød sin pik ned i min hals.

Nogle fingre rørte kussen, så en mund. Så en våd tunge. Jeg kunne ikke se hvem der slikkede mig fordi mit hoved var vredet til siden og jeg havde en pik begravet i min hals. Fyren lev med at trække pikken ud og støde den ind igen, hver gang trak han pikhovedet så langt ud at jeg lige kunne snappe lidt luft inden han stødte dybt ind igen. Fyren under mig flyttede hænderne så han kunne løfte mine ben op i luften og sprede dem vildt mens tungen slikkede min kusse vildere og vildere. Jeg rystede og vred mig hjælpeløs af liderlighed blandt denne flok venner. Min mund blev fyldt med endnu en ladning sperm og straks skød en ny fyr sin stive manddom ind i mund. Fingre skød ind i min kusse, hele fem fingre mens kvinden - det måtte være en kvinde der var ved at rense min kusse for sperm - sugede min klit ind i sin mund for straks efter at lade sin tunge spille på den. Følelsen bredte sig til resten af min krop mens endnu en orgasme udviklede sig. Pikken blev trukket ud af min hals og en eller anden hældte øl ind i min gispende mund. Jeg sank og sank og hostede og mit ansigt var indsmurt i øl. Jeg fik et glimt af Hannah mellem mine lår, forstod at det altså var min brors kæreste der var ved at slikke mig til endnu en orgasme. Pikken blev skudt ind i min mund igen og tømte sin ladning i min hals.

Nu så jeg at Hannas ansigt mellem mine lår var vådt og skinnende af spyt, kussesaft og sperm. Hun grinede “det her er den eneste måde at få lidt sperm på, du har jo tappet drengene for næsten det hele. Næste gang er det min tur til at blive kneppet af alle drengene". Jeg anede ikke min brors kæreste var sådan en liderlig en tøs. Manden under mig lod mig spidde dybt på sin pik og skød sin brandvarme sperm op i min røv i et par hårde stød, derefter lod han mig mere eller mindre falde forover så jeg landede på knæene på det snavsede gulv, stadig med hænderne bundet på ryggen.

Hanna lagde et kvælerhalsbånd om halsen på mig og satte en hundesnor i det. Løsnede min hænder, hjalp mig op at stå på vaklende ben gav mig min jakke og shorts. Så de trak de af med mig de få hundrede meter til det store hus Mads og jeg havde arvet efter vores forældre.

Alle ville overnatte .... eller hvad det nu kaldtes.

Blog image

Seeks4You

Masser af fremmed pik på ferien

Oprettet: 2024-05-30 12:46:17

Min røv er lidt øm efter kokkens kæmpe pik har kneppet mig der. Men jeg skynder mig ned til salonen, og tænker, at når jeg kommer derned, så kan jeg slappe af og så skal min krop nok komme sig.

Kvinden der har salonen smiler sigende til mig, da jeg træder ind i min lette sommerkjole, hvor man stadig kan ane brystvorterne igennem. Det er dog blevet varmt, så de er knapt så stive, men den konstante bevægelse af stoffet imod dem, gør at de hele tiden bliver tirret lidt.

"Gøres lækker til de flotte mænd?" siger hun med et sigende blink til mig

"Så absolut" svarer jeg med et stort smil

"Til hvid mand eller til flot sort mand?" siger hun med et indforstået blik

"Til de lækre sorte mænd. Jeg vil gerne gøre et godt indtryk" siger jeg med meget uskyldig mine.

Hun griner højlydt og beder mig om at tage plads.

Vi snakker og griner de næste par timer, mens hun får ordnet mit hår, mine negle og ikke mindst min make-up.

"Så er du klar til de lækre sorte mænd" siger hun med et smil

Jeg kigger i spejlet og kan næsten ikke kende mig selv. Jeg er blevet dullet for alvor. Make-uppen er tung og læberne knaldrøde, håret er krøllet og tupperet så det fylder en masse, men stadig falder ned af min ryg. Mine øjne bliver ved med at vende tilbage til de røde læber, og jeg er klar over, at det vil se fantastisk ud, når de lukker sig om en lækker, stor, sort pik.

Da jeg betaler skubber kvinden den røde læbestift over til mig og siger at den er med i prisen, så jeg kan friske op i løbet af aftenen, mens hun blinker til mig.

Hurtigt går jeg ned til hotellet, og står klar udenfor døren 5 minutter i kl. 15. 2 minutter senere kører der en stor limousine op foran hotellet. Chaufføren hopper ud, åbner døren, og jeg kan se John og Jason sidde inde i den mørke kabine af bilen.

Jeg kravler hurtigt ind til dem, og nyder de anerkendende nik fra dem.

"Vi hører at du har haft travlt i dag" griner Jason til mig, da jeg sætter mig imellem dem

"Hvad mener du?" spørger jeg smilende og påtaget uskyldigt

"Hører du har mødt familien" griner John højlydt

Jeg kigger spørgende på dem, og de forklarer hurtigt, at kokken er Jasons far, mens den ene af tjenerne er Johns lillebror.

Med røde kinder kigger jeg ned i gulvet af limoen, men kan mærke hvordan pulsen banker i min fisse ved tanken om, at de har snakket om mig.

Det går op for mig at bilen holder stille, og at døren er blevet åbnet.

Vi træder ud i solen, og jeg nyder varmen fra den, mens jeg misser med øjnene mod det skarpe lys.

John tager mig i hånden og fører mig ind i en forretning, som ser temmelig dyr ud. Der er ingen tvivl om, at de sælger lingeri og ikke andet.

Dårligt er vi nået indenfor døren, før Jason låser døren og vender skiltet, så der står lukket.

En mand står midt i forretningen, og kigger undersøgende på mig.

"Træk af den der billige kjole" siger han med overlegen stemme

Jeg skal til at protestere, men tænker at den nok er billig i forhold til de ting der er her i forretningen. Så jeg trækker den langsomt over hovedet, til jeg står kun iført sko foran de tre mænd.

Den fremmede mand går rundt om mig, og kigger nøje på min krop, inden han begynder at hive ting frem, som jeg skal prøve.

Det er alt sammen små, gennemsigtige natkjoler, som intet skjuler. Nogle er gulvlange, mens andre er korte. Fælles for dem alle er, at det vil være nemt for mænd at komme til mine bryster, røv og fisse - og hvis der er tvivl prøver en af de tre mænd efter.

Min krop dirrer allerede igen, efter at have mærket deres hænder og fingre flere gange. Nogle gange har de bare rørt let, mens andre gange, har en af dem stukket fingre langt op i min fisse eller røv, for at se hvor liderlig jeg var.

Til sidst ender de med at vælge en hel-lang, sort kjole. Der er lange slidser op både foran og bagpå, så kjolen automatisk falder til side, når jeg bukker mig forover. Overdelen af kjolen er to minimale trekanter, som strækker sig op og bindes i nakken, men hvor mine brystvorter tydeligt kan ses igennem.

Mine lyse sko står i skærende kontrast til kjolen, men heldigvis er der et par sorte stiletter i baglokalet, som jeg kan låne.

John samler mine sko og kjole sammen, mens Jonas åbner døren ud til gaden, hvor limousinen stadig holder. Chaufføren kigger på mig, slikker sig om munden, og åbner døren for mig.

Vi sætter os ind, mens chaufføren tager mit tøj med ind på forsædet.

Jonas tager et blindfold frem, og giver mig det på. Alt er mørkt, og jeg kan intet se. Jeg mærker hvordan de sætter noget over mine ører, og da blød musik begynder at strømme ud af et, går det op for mig hvad det er.

Johns stemme afbryder musikken, og fortæller mig, at de har mulighed for at snakke til mig her, men at jeg resten af natten ikke kommer til at se eller høre, hvad der ellers sker i bilen. Men at jeg formentlig vil mærke noget fra tid til anden.

"Ræk hånden frem" lyder Jonas blide stemme i mit øre

Lydigt rækker jeg den frem, og mærker en stor vibrerende dildo blive lagt i den.

"Jeg vil se dig kneppe dig selv med den her. Så spred benene og knep din sultne fisse til du kommer" lyder den blide stemme igen.

Hurtigt fører jeg den ned mellem mine ben. Jeg gnider den mod min klit nogle gange, inden jeg glider frem i sædet og lader den glide op i min våde fisse.

Bilen stopper og jeg kan mærke den friske luft der kommer ind i bilen, men John fører min hånd frem og tilbage, indtil jeg selv fortsætter med at kneppe min fisse med dildoen.

Der er bevægelser i bilen, og jeg mærker hvordan der kommer mere vægt i den lange sofa, men jeg bliver ved med at kneppe mig selv.

Jeg stønner højere og højere og ingen af dem der er i bilen, er i tvivl om, at jeg er lige ved at komme. Det er jeg heller ikke. Hele min krop summer og snurrer, men min hånd bliver fjernet fra dildoen og den bliver brat flået ud af min fisse, mens jeg klynker skuffet.

"Nu flytter vi dig lige lidt" lyder Johns stemme og jeg kan fornemme hvordan han smiler.

Flere hænder griber fat i mig, og jeg bliver flyttet rundt i bilen, mens hænder rager på mig, og jeg er lige ved at komme igen.

Til sidst bliver jeg skubbet front først ind i armene på en, som hiver mig op på skødet. Jeg rammer ikke rigtigt første gang, men da jeg mærker hans stive pik gnide op af min klit, skyder jeg mig at løfte mig op igen, så jeg kan få den dybt op i mig.

Han glider helt i bund i første hug, og jeg klynker liderligt. Han holder godt fast i mig. En hånd i nakken og en på hoften. Han presser mig helt ned over hans pik, og rykker så længere frem i sædet, så jeg næsten ligger ned over ham.

Et andet par hænder tager fat om mine hofter og jeg mærker pludselig hvordan en pik begynder at presse sig op i røven på mig.

Jeg prøver at protestere, men den bliver hurtigt banket helt i bund, og jeg mine protester bliver til dybe, liderlige støn, da pikkene begynder at banke ind og ud af hvert sit hul, og det varer ikke mere end nogle få sekunder, før en kæmpe orgasme fuldstændig overtager min krop.

Det er som om at alle de gange den har været tæt på hele dagen bliver rullet ud i en stor orgasme, og jeg malker skrigende de to pikke, som hurtigt begynder at fylde mig med varm sperm, og fyren i min røv trækker sig ud af mig.

Da orgasmen endelig slipper mig, nærmest vælter jeg ned af fyren jeg sidder på, og mærker hvordan deres sperm allerede løber ud af mine huller.

Mit hoved bliver trukket i en anden retning og omtumlet og stadig liderlig åbner jeg automatisk munden, og mærker en kæmpe pik bliver presset mod mine læber. Febrilsk prøver jeg at åbne munden nok til at den kan komme ind, men jeg kan kun lige få hovedet ind i munden - uanset hvor hårdt jeg så end prøver.

"Ved du hvem vi har hentet?" griner Jason

Jeg prøver at nikke, for jeg er ikke i tvivl om, at det er de to unge tjenere og kokken, som er kommet med i bilen nu.

Min mund er fuldstændig spilet ud af kæmpepikken, og jeg kan mærke hvordan han selv spiller pik under min mund.

Blindfoldet og headsettet bliver fjernet fra mit hoved, og jeg nyder at se den store pik så tæt på. Jeg kan se hvordan blodet pumper ud i den, og undrer mig over hvor hård den er på trods af størrelsen.

Jeg når ikke længere i min tanker og beundring af pikken, før jeg kan se hvordan den svulmer op i hans hånd, og jeg får det første store sprøjt af sperm langt ned i halsen, inden han tager den ud af min mund, og oversprøjter mit ansigt, hår og bryster.

Da han er færdig med at brøle og sprøjte ud over mig, bukker jeg mig forsigtigt ned, og slikker ham helt ren, inden jeg kigger op i hans flotte ansigt, og jeg kan pludselig se ligheden med Jason.

Limousinen stopper igen, og de to unge tjenere hopper ud, og siger farvel til os. Der står et par mænd ude på gaden, som ikke kan undgå at se mig sidde på mine knæ i bunden af bilen med mit ansigt smurt ind i sperm.

John vinker dem over, og hvisker noget til dem, inden de hurtigt hopper ind i bilen.

"Det her gik lidt hurtigere og nemmere end jeg havde regnet med" siger John med et smil "De to herrer her vil gerne have et blowjob hver"

Uden at tøve rykker jeg over til dem, og mens bilen kører, begynder jeg at slikke, sutte og spille pik af på de to mænd, til den ene kommer ud over min hånd og ansigt, mens den anden tømmer sig i min mund.

De rækker grinende Jason nogle sedler og siger, at det var det hele værd, inden de bliver sat af.

Uforstående kigger jeg skiftesvis på Jason, John og Jasons far.

"Sådan en lille luder som dig, kan jo lige så godt tjene lidt ind på en aften ude, i stedet for at de to bare forærer fissen væk" siger Jasons far roligt

"Fred - rolig nu. Hun er jo en god lille tøs, som gør hvad hun skal" griner John til Jasons far.

Bilen stopper igen. Jeg kan høre høj musik udenfor, og er lidt spændt på, hvad de har i tankerne.

Fred stiger ud, og rækker sin hånd ind mod mig. Jeg retter hurtigt på håret, tager ny læbestift på, inden jeg med et smil tager Freds hånd, og følger efter ham ud af bilen.

Han fører mig hen til en dørmand, som han hvisker lidt med, mens de begge kigger på mig. Dørmanden rækker ud og rager på mine bryster, og mellem mine ben.

Spermen der løber ud af mig, gør hans fingre fedtede, og jeg bukker mig automatisk ned, og sutter dem rene for ham, inden han kan sige noget.

John og Jonas står ved siden af mig, og Fred giver dem besked på at tage mig tilbage til bilen, og at han kommer om lidt.

Flere af mændene der står i kø til klubben, kommer med tilråb, pifter og griner, og jeg kan ikke lade være med at føle mig dejlig billig.

John og Jonas sætter sig på sædet bagerst i bilen, og skubber mig ned på knæ foran dem. De trækker deres lækre pikke frem, og jeg kan se hvor jern-hårde de er blevet af at se på mig bliver brugt af de tre andre.

Fred kommer ind i bilen, og han har to andre mænd med.

De stiller sig bag mig og en efter en knepper de hurtigt min fisse til de kommer langt oppe i mig, mens jeg bliver ved med at sutte og spille pik på John og Jason, som om intet er sket.

En tredie mand kommer ind så snart de to første er ude. Han trænger hurtigt op i røven på mig, hvor han tømmer sig med et støn efter ganske få stød.

En fjerde, femte og sjette kommer også ind og knepper mine to huller inden døren lukkes og vi kører videre.

Jason flytter sig ned bag mig, og trænger op i min spermfyldte fisse, mens John presser min mund ned over sin pik. De knepper mig i takt til de begge skyder deres ladninger i hvert sit hul.

Jeg stønner liderligt, da jeg mærker hvordan den slimede blanding løber ud af min nu nærmest umættelige fisse.

Fred trækker mig ned på gulvet, giver mig den store dildo, og jeg begynder hurtigt at onanere med den på fuld styrke.

Vibrationerne fra dildoen får det til at snurre i hele min krop og ikke mindst min fisse, og jeg vrider mig på gulvet, mens jeg nyder at mærke hvordan de stirrer på, hvordan jeg ligger og leger med mig selv.

Fred hopper ned fra sædet, og sætter sig overskrevs på mig, flår kjolen til siden, så mine nøgne bryster vælter ud. Han trækker sin kæmpe pik frem, og presser mine bryster sammen om den, inden han begynder at køre sin pik frem og tilbage imellem dem.

"Din billige luder - du skal bare kneppes til du ikke kan gå. Ikke?" stønner han hæst

"Jo! JO!" stønner jeg lige så hæst tilbage til ham.

"Vi skal bare finde fremmede pikke til at bruge dine liderlige huller, og kan kneppe dem og lade andre kneppe dem som vi vil ikke?" hvisker Jason pludselig i mit øre

"Åh ja!" sukker jeg bare

"Hvis du kommer nu, så ejer vi dine huller til du tager hjem. Ikke?" griner John

"Jo! I ejer dem allerede" klynker jeg, og pludselig kan jeg hverken høre eller tale mere, for orgasmen overtager fuldstændig mine sanser.

Lige som orgasmen aftager nok til at jeg kan registrere hvad der sker omkring mig, mærker jeg kaskader af varm sperm, der vælter ud over mit ansigt og mine bryster, mens Fred, Jason og John alle tre brøler på en gang, mens de tømmer deres pikke ud over mig.

Bilen bremser, og chaufføren åbner døren uden et ord.

"Det er stadig tidligt på aftenen. Din mand bør være i baren endnu" siger Fred "Så jeg foreslår, at du tager din kjole på og giver en drink på værelset"

Chaufføren rækker kjolen og de lyse sko ind af døren, og jeg skynder mig at skifte, inden vi alle fire går ind på hotellet.

Uden et ord går vi alle sammen hen til elevatoren. Som vi står der, kan man se os fra dele af baren, og jeg kan se at min mand sidder derinde og er igang med at fortælle historier til bartænderen igen.

Elevatoren kommer og vi er hurtigt på til værelset. Da vi er kommet ind, giver Fred mig besked på at skylle mig af, men at få rettet make-uppen, så jeg stadig ligner en billig luder, når jeg kommer ud.

Da jeg kommer ind på værelset igen kun iført håndklæde, trækker han det af mig, og giver mig besked på at sidde pænt på en stol. Mens de laver drinks til os.

Hurtigt er der drinks på bordet, og ca. 2 minutter senere banker det på døren.

Fred åbner den helt op, og ind kommer et par meget unge tjenere med et rullebord. På bordet er der noget mad, blandt andet nogle meget tykke pølser, som min mand har kastet sin kærlighed på til natspise.

De to unge fyre står og træder sig selv lidt over tæerne, mens de kigger sultent på mig.

"Kom så over og knep luderen, som jeg gav jer besked på" siger Fred hårdt

Fyrene næsten flyver over til mig, hiver mig ned på gulvet, og den første smider sig ovenpå mig, og begynder at kneppe mig hårdt og hurtigt.

Han holder ikke længe, før han med et støn kommer oppe i mig. Den anden er hurtig til at tage hans plads, og kommer næsten lige så hurtigt.

Hele min krop er skuffet - her troede jeg, at jeg skulle have en masse ung pik, men det gik alt for hurtigt.

"Ring ned til køkkenet og sig at jeg skal bruge de to opvaskere heroppe" siger Fred til Jason, som sidder ved siden af telefonen.

Der går ikke mere end et par minutter, før de to opvaskere står der, og Fred peger bare på mig, så er de over mig som løver på et bytte.

De knepper mig hårdt, godt og hurtigt, men holder kun lidt længere end de to meget unge tjenere.

Men pludselig opdager jeg til min jubel, at de to unge tjenere er klare igen. Den ene smider sig på sengen, og jeg hopper hurtigt op på ham, og glider ned over hans stive pik. Den anden følge Johns anvisninger og får mig presset ned, til han kan trænge op i røven på mig.

De knepper mig hårdere denne her gang, mens de to opvaskere begynder at spille pik tæt på mit ansigt, og jeg kan slet ikke lade være med at sutte pik på dem på skift.

En efter en tømmer de fire mænd sig i mig eller ud over mig, mens Jason, John og Fred sidder og nyder showet.

De fire unge fyre går fnisende og high-fivende ud af døren, mens jeg ligger afslappet og lykkelig på sengen.

John kommer over til mig med pølserne. Han tager den første og fører den op i min gennemkneppede og sølende fisse, hvor den slimede spermblanding af flere mænds sperm og mine safter løber ud af mig.

Han sætter den i som prop i et stykke tid, inden han tager den ud, og sætter den anden op, knepper mig lidt med den, og trækker den så ud, inden han hjælper mig over på stolen til min drink igen.

Jeg kigger på tallerkenen og ser hvordan de to slimede pølser ligger på den - fuldstændig smurt ind i sperm og fissesafter og fniser lidt, da jeg ser Fred sætte låget på, så de kan holde sig varme i flere timer.

Lidt efter rejser de tre skønne mænd, kysser mig på kinden og forlader mig med ordene, at de glæder sig til i morgen, hvor de har endnu en overraskelse til mig.

Jeg gider ikke engang gå i bad - hvis min mand ikke opdager spermen på pølserne, så opdager han heller ikke at jeg er smurt ind i det.

Det varer ikke længe, før jeg falder i dyb søvn, og slet ikke hører min mand komme hjem. Men da jeg står op midt på natten, for at tisse, fniser jeg som en teenager, da jeg ser, at Lars ikke bare er kommet hjem, og er faldet i søvn, men også at han har spist begge pølser!

Blog image

Seeks4You

Danske Sexnoveller og erotiske historiertotalsex_nyhedsbrev

Oprettet: 2024-05-30 12:46:17

Julen kom og gik og den 29. december oprandt.

Søren havde accepteret en vagt på sit arbejde efter pres fra mig. Jeg løj og havde sagt, at jeg selv skulle afløse et par timer om eftermiddagen.

Mit køn var begyndt at ligne sig selv og jeg havde endda haft sex med Søren en enkelt gang i løbet af juledagene. Stille forudsigelig sex uden nogen form for udskejelser. Kedelig sex ville nogle sikkert påstå, men lige i disse her dage jeg nød ikke at være udfordret på min seksualitet af Søren.

Jeg tog mig selv i at tænke på, hvem der mon dukkede op til det næste gangbang. Nu måtte vi kun være 5 samlet, men mon dog at den slags gutter tog det alvorligt.

Taxaen gled op for hoveddøren og jeg steg ind i den, stadset op som til nytårsaften. Jeg mærkede, at den kolde vinterluft sendte en gysning omkring mit køn, trusserne havde jeg i tasken.

Til min store overraskelse havde Erling faktisk tænkt sig at overholde forsamlingsforbuddet. Erling og Svend blev suppleret af to muskuløse røvhuller og så Milan.

Feststemningen fra sidst var væk, men det var sengen ikke. Lagnet var vasket og mændene stod klar i boxershorts. De ventede kun på mig.

Jeg tog forsigtigt kjolen af og lagde mig på den runde seng. Jeg havde tager et par morfinpiller, så jeg var underligt afslappet denne gang.

Svend og Erling førte an i afstraffelsen fra starten. De havde tydeligvis talt om det spændende ved fisting og Erling fik med besvær skubbet sin hånd op i min kusse, hvor han ubønhørligt stødt mod min livmoder. Svend fik lov til at prøve med hans kæmpehånd kunne ikke komme ind. Milan stoppede deres desperate forsøg med en stille hovedrysten. De forstod hentydningen og stak i stedet begge deres pik i munden på mig.

De to rockertyper gennemkneppede mig som sidste gang. De sked på, at jeg jamrede og konkurrerede om at levere deres sperm de mest ydmygende steder på min krop. I øret, i håret eller i mit anus. Sidste gang have de ikke rørt det bagerste hul, men det ændrede sig nu.

Erling stak pikken i anus på mig og trak mig ned, så min skede var fuldt tilgængelig for de andre. Milan blinkede til mig, før han stak sin hestepik dybt ind i mig. Jeg følte, jeg ville revne; To pikke, der samtidigt huggede til frem mod klimaks, var mere end jeg kunne klare. Jeg skreg højt, at jeg ikke ville mere. Ingen lyttede. Svend stoppede mine protester ved at proppe lemmet dybt ind i munden på mig, hvor han kort tid efter efterladte en ordentlig ladning sæd. Jeg hostede og sank den store mængde sæd i samme moment. Da de to første havde tømt sig i mit indre, stod de to næste parat. Sådan fortsatte mere end en time.

De fem mænd så tætte men tilfredse ud, da Erling gjorde tegn til et let måltid.

Det gjorde mere ondt i min krop end sidste gang, selvfølgelig fordi jeg ikke var vant til analsex. Jeg ville rejse mig, men Erling kom hen og skubbede mig ned.

”Vi er slet ikke færdig med dig, Helle. Gå ud og tøm din fisse og røvhullet, så tager vi tre omgange før du kan køre hjem.” Jeg adlydte og sad en tid på toilettet og græd over min skæbne.

Det smertede alle vegne og jeg kunne kun duppe mit bagerste hul med største forsigtighed.

Tilbage i stuen var Svend klar med sin totenschlæger, den var indsmurt i glidecreme og han stirrede på mig med et sultent blik. Generelt sagde han ikke meget, og i dag har han specielt tavs.

De andre spiste videre uden øje for den retarderede unge mand, så de så ikke han puffede mig ned og stak køllen hårdt ind i mit anus. Jeg skreg, som skulle jeg dø og Milan kom springende over til Svend og med et enkelt slag knockoutede han Svend. Han trak forsigtigt køllen ud og satte sig ved siden af mig, mens han strøg min over håret.

”Det her er jo ikke rigtigt”, mumlede han for sig selv. For første gang så jeg rigtigt på ham; han var en smuk mand med regelmæssige træk, stærkt skæmmet af et langt ar, der strakte sig fra højre øre ned til et par centimeter før mundvigen.

Den indre sygeplejerske vurderede, at det var lavet med et glasskår og at det var lappet sammen af en uprofessionel person. Sikkert i en bandekrig, tænkte jeg.

”Ved I hvad? I tager alle sammen en tur mere med Helle, så lader vi hende gå for i dag. Og ikke mere analsex for denne gang.” Milan høstede nik og ingen brokkede sig.

En halv time senere var mit indre atter en flod af sperm og jeg smagte kun den bitre smag af sæd.

Mændene mistede interessen for mig og jeg vraltede ud på badeværelset. Nu skulle jeg hurtigt væk. Det varme vand fra bruseren skyllede de synlige beviser på deres ydmygelser af mig, men efterlod stadig en stor skam over ikke at kunne sige fra. Jeg var fanget i deres spin og jeg kunne simpelthen ikke se en vej ud af det hele.

Pludselig mærker jeg en hånd forsigtigt glide ind mellem mine ben. Jeg vender mig med et sæt om, for at se ind i Milans mørke venlige øjne. Han kysser mig på munden og jeg gengælder det. Han kæler forsigtigt for min svulmende vagina, mens hans kys bliver mere intense.

”Det her var sidste gang, det lover jeg. Jeg ordner det med Erling. Han skylder mig stort!”

Milan forlader bruseren og jeg står tilbage og ved ikke havde der er op og ned. Hvorfor fanden har jeg lige kysset en af mine bødler? Hvad sker der med dig, Helle?

Rystet afslutter jeg badet og påklædt går jeg mod hoveddøren. Mændene skændtes højlydt bag mig. Erling er dog tavs. Jeg går ud til den ventende taxa. Tager fat i håndtaget og skal til at åbne døren.

”Et øjeblik Helle”, siger Erling. ”Jeg har accepteret, at dette var den sidste gang, vi fik glæde af din smukke krop. Betingelsen er dog, at du giver mig dit telefonnummer. Det er til Milan!”

Jeg overvejer et kort sekund, så når jeg frem til at Milan, trods det brutale ansigt og hans kæmpekrop ikke kan være værre end Erling og Svend tilsammen. Erling får nummeret og jeg kører derfra i tavshed.

Der er gået en måned siden det sidste gangbang på den forfaldne gård. Jeg oplevede til min store rædsel, at Søren begyndte at bemærke, at min skede var blevet så underlig stor. Tænk, jeg anede ikke, at han lagde mærke til sådan ting. ”Det må være overgangsalderen”, affejede jeg ham hurtigt.

En uge inden i det nye år ringede Milan. Han spurgte høfligt til hvordan jeg havde det og om jeg havde gener af de voldsomme gangbangs.

Jeg svarede ærligt, at tanken om at de var et overstået kapitel gjorde, at jeg dårligt bemærkede mine slidte slimhinder og min mørbankede livmoder. ”Men jeg går ud fra, at du har visse betingelser for at lade mig slippe ud af Erlings klør?”, svarede jeg med vrede i stemmen.

”Den eneste betingelse er, at du vil komme til middag hos mig på fredag. Jeg bor i Odense og jeg kan sende en taxa efter dig, hvis du vil have det?”, replicerede kæmpemanden.

”En taxa, fordi jeg ikke vil være i stand til at køre hjem selv igen?”, spurgte jeg bittert.
”Nej, slet ikke, det er mere hvis du skulle få for meget god vin at drikke”, lød svaret.

Milan boede i en flot bygning fra 1800 tallet. Stuk og gesvejsninger prægede den palæagtige bygning han beboede. Jeg vidste instinktivt, at jeg ikke skulle spørge ham om, hvor han havde pengene fra til sådan en bolig.

Milan præsenterede en Balkan-inspireret middag og serverede gode vine, der var udsøgt udvalgt.

Jeg havde undladt for meget makeup og lignede denne gang ikke en bolledukke, der var på vej til nytårsaften. Men det generede tilsyneladende ikke Milan. Vi havde spist og talt sammen i næsten 4 timer, da billederne af Milan, som en af deltagerne i overgrebene på mig, pressede sig ind i mine tanker. Med et blev den venlige, lidt sørgmodige mand til en voldtægtsforbryder og jeg skulle ud derfra. Og det kunne ikke gå hurtigt nok!

Jeg tror, Milan forstod forandringen, for han protesterede ikke, da jeg hastede mod den i hast bestilte taxa.

”Jeg forstår, at jeg ikke skal se dig igen. Det gør mig oprigtigt ked af det. Jo, du var til at starte med en krop uden sjæl. En bolledukke uden identitet. Men du tændte noget i mig. Fik mig til at genoverveje min måde at være på. Fik på en eller anden måde det bedste op i mig. Det skal du i hvert fald vide. Før du tager væk herfra”. Milan så trist, men fattet ud. Som om han forstod, at jeg aldrig ville kunne falde for ham.

Den nat trængte jeg til at mærke Søren inde i mig. Til at mærke ægte kærlighed.

Han var let at opildne, men som sædvanligt kom han hurtigt, alt for hurtigt og snart efter snorkede han ved siden af mig. Han ville aldrig kunne fatte, hvad jeg havde været igennem de seneste måneder og jeg var ikke engang sikker på, jeg selv forstod det.

Dagen efter slæbte sig afsted. Mine tanker ræsede rundt men endte alt for ofte ved Milan. Ved hans omsorg, hans triste øjne og ved hans hestelem. Tankerne sendte gysninger op gennem mig og jeg rystede flovt på hovedet over mine egen tanker.

Da jeg sad i bilen på vej hjem, var jeg næsten mere rystet end jeg havde været på vej ud til gården.

Jeg havde slet ingen kontrol over, hvad der var rigtigt og forkert mere.

Jeg tvang næsten Søren til endnu engang at bortviske de billeder, jeg konstant havde af de brunstige brutale mænd, der uden tanke for mig tog mig igen og igen. Om spermen, der drev ud af mit indre og den bitre virile smag af sæd i mund og langt ned i halsen.

Men Søren var stadig bare en 50 årig familiefar, der værdsætter en dyrlægens natmad mere end farlig sex med en trængende kvinde.

Dagen efter fandt jeg frem til Milans telefonnummer. I hvert fald det han brugte, da han ringede til mig. Han tog straks mobilen.

”Det er mig, Helle”, sagde jeg med en lille stemme.

”Hej Helle”, svarede han med en næsten barnlig stemme.

”Jeg har tænkt en del på dig, de sidste dage. Måske kunne vi mødes, der er en del spørgsmål, jeg gerne vil have svar på`”

”Hvad siger du til i aften. Kan du ikke sige til din mand at du tager en andens vagt?” Jeg kunne næsten høre, at Milan tilbageholdt sit åndedræt.

”Jo, det kan vist godt lade sig gøre. Skal vi sige klokken 20?”

”Vi ses klokken 20. Hej Helle, jeg forventer intet af dig, du har allerede givet mig så meget”, sluttede Milan.

Jeg skriver dette få timer efter mit 5. besøg hos Milan. Min kæmpe fejl sendte mig ud på en grufuld rejse, som endte med at ændre mig som person, som kvinde.

Erling sagde op lige ind i det nye år. Jeg har hørt, at jeg er rejst til Vestjylland.

De første to gange jeg besøgte Milan, elskede vi i flere timer. Jeg sad spiddet på hans gigantiske lem og nød hver et smertefuldt stød mod min livmoder. Jeg svømmede væk i orgasmer så store som Atlanterhavet, når han kom i mit anus igen og igen.

Og alligevel kørte jeg hjem til Søren med en underlig uforløst stemning i sjæl og krop.

Min seksualitet krævede bare noget mere end det!

Jeg ville ikke indrømme det først. Rystede tankerne af mig, som fluer en varm dag i solen.

Jeg var jo den snusfornuftige husnoder og hjemmesygeplejerske Helle, som altid havde haft et distanceret forhold til sex.

Men nu kredsede alle mine tanker om sex og hvordan jeg kunne blive tilfredsstillet, sådan for alvor! Selv i søvne forrådte mine tanker mig; atter og atter var jeg til gangbang på gården og selvom alle deltagerne blev løbende skiftet ud, så var Milan altid den der fik lov til at sende den sidste udløsning langt ind i munden på mig.

Under besøgene hos de ældre borgere kunne jeg tage mig selv i at tænke over, hvordan sæd kan have mange smagsnuancer og jeg mærkede mine trusse blive våde.

Før tredje besøg hos Milan ringede jeg og opstillede mine krav for at vores forhold kunne blive ved; han skulle til hvert møde skaffe to til fem nye mænd, der uden specielle hensyn skulle kneppe mig gennem mindst to timer.

Milan lød lidt ærgerlig men protesterede ikke. ”Betragt det som gjort”, sagde ham blot.

De tre sidste besøg har udviklet sig til rene orgier. Jeg har tvunget mændene til at gøre ting ved min krop, som jeg ikke aner hvor kommer fra. Jeg er kørt hjem dødtræt, men fuldstændig lykkelig.

Jeg har sagt farvel til min første skam over mine lyster og nyder bare, at jeg kan tænde mænd i alle aldersgrupper og få dem til at præsentere vildt.

Milan har endnu ikke prøvet at få et svar ud af mig. Han kender ikke svaret på, hvorfor jeg kan lide at blive ydmyget og brugt af alle mænd med en potens.
Jeg ved det heller ikke selv.
Men jeg elsker det!

Blog image

Seeks4You

Ferie i Jammerbugten

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

Ved syttentiden gik Jesper i gang med aftenmåltidet, mens pigerne gjorde sig klar til aftenen. De var sammen i bad, og grinende smurte de hinanden i den velduftende dusch-sæbe. “Hvor har vi haft en skøn uge, og hvor har jeg været super glad for at lære jer at kende - også seksuelt. Det har været en kæmpe oplevelse for mig, og det har bestemt sat mig i gang igen efter min skilsmisse. Du har en skøn mand, der er meget opfindsom og pisse lækker," smilede Lise.

Mette smilede tilbage: “Du skal vide, Lise, at både Jesper og jeg har nydt din tilstedeværelse, dit behagelige væsen og dit gode kammeratskab. Vi har begge været glade for at lære dig at kende så intimt, som vi gør nu, og vi har været imponerede over, hvor naturligt du er gledet ind i vor små julelege. Når vi atter er hjemme i hverdagen, håber vi begge, at vi ses lige så ofte, du lyster."

De to piger omfavnede hinanden og tørrede hverandre med de store frotté-håndklæder, der hang i badeværelset. Mette lagde sig til rette på briksen, og Lise begyndte at smøre hende ind i en meget velduftende creme, som hun havde medbragt til lejligheden - faktisk helt fra Marokko.

Bagefter blev det Mettes tur til at smøre Lise ind. Da de var færdige med opgaven, krammede de hinanden og snusede til hinandens hud. “Åh, hvor dufter det bare godt," sagde Mette, mens hun studerede sin bare fisse.

“Behøver vi at skrabe stubbene af fissen?" spurgte Mette. Begge piger følte vurderende på hinandens bare fisser, og da det kradsede en anelse, blev de enige om at ordne problemet med et frisk blad i skraberen. Mette smurte Lise ind med Gillette-gelé, og det føltes lækkert og beskyttende, da skraberen efterfølgende gjorde fissen helt glat og bar. Så byttede de roller, og til sidst gned de igen Marokko-cremen ind, så de duftede som tusind og én nat.

Da de havde fået deres lækre sommerkjolen på, gik de ud i køkkenet og løftede op i kjolerne og bad Jesper først dufte til deres bare fisser og bagefter mærke, hvor glat, lækker og indbydende, de begge var. Hele stemningen var igen drejet ind på erotik, for hans piger var ganske enkelt naturtalenter.

Jesper sukkede midt i hollandaisesaucen, og beklagede sig over han ikke var mormon, så han kunne gifte sig med dem begge. Pigerne smilede til hinanden og derefter mod Jesper, som de fortalte, at man da ikke behøvede at gifte sig for at bo sammen resten af livet - heller ikke hvis man var tre.

“Nå, det kunne I tænke jer," stønnede Jesper. “Problemet er bare, at jeg så ikke bliver meget mere end 60, for så vil jeg være slidt op." Alle tre grinede, og pigerne fik dækket bord. I dag valgte de at sidde indendørs med hele glasvægpartiet ud mod terrassen skubbet til side, så de kunne nyde aftenskumringen og den lette havbrise.

Ved 19-tiden - lettere forsinket - ankom Louis og hans billedskønne søster Sarah. Og billedskøn var hun, da hun stod der i døren og hilste. Hun var lysere i huden end andre fra Kenya, men hendes hår var kulsort. Når hun smilede, afsløredes hendes to charmerende smilehuller, og en perlerække af flotte, hvide tænder, som stod i smuk kontrast til hendes meget indbydende teint.

De var alle tre en smule overraskede over, hvor smuk og selvsikker, hun optrådte, og hendes fremtoning passede ikke helt ind i Louis tidligere beskrivelse af hende. Om halsen havde hun et super lækkert smykke, som sandsynligvis var kenyansk og stammerelateret.

Smykket passede smukt til den specielle sommerkjole. Stoffet virkede meget spraglet, sikkert af afrikansk oprindelse, og de mange farver passede fantastisk til resten af hende.

Da Jesper stod over for hende, vurderede han, at hun var en anelse højere end ham. Og da hun gik videre mod pigerne, kunne han se hende bagfra. Både hendes bagdel og de lange ben var et syn for guder. Og kjolens korte længde gav frit udsyn til hendes smukke, lange ben, der endte i et par flade, hvide sandaler.

En særlig detalje ved hende var den dybe stemme, hun afslørede, da hun talte første gang. Den var betydeligt dybere end man forventede, men ikke så dyb, at det virkede forkert - tværtimod var den både sensuelt og sexet, for hun talte også langsommere end normalt - næsten som om hun var stammens værdige høvding.

Pigerne viste hende rundt, mens herrerne gjorde det sidste klart til middagen. Under fremvisningen fornemmede pigerne, at deres nye gæst havde en helt naturlig værdighed, som fascinerede dem, og så var hun vist vant til luksus. Hun var imponeret over husets indretning, og sagde: "Louis har bestemt ikke overdrevet. Her er meget smukt," smilede hun. “Og det er I to også. Mette gav hende en krammer og sagde: “Hvor er du sød. Så vendte Sarah sig mod Lise og gav også hende en krammer.

I det øjeblik blev der skabt en særlig intim stemning mellem dem, og da de var nået ind til den indendørs swimmingpool, stoppede hun og vendte sig mod pigerne: “Jeg fornemmer, at der forventes noget ekstraordinært af mig i aften. Louis har berettet, hvordan og hvor skønt I har haft det. Og jeg vil gerne deltage, men I må begge love mig, at hjælpe mig lidt på vej i de forskellige situationer, for jeg er ikke særlig erfaren." Pigerne så, hvordan hun rødmede let i kinderne, og de fornemmede, at det hun lige havde sagt, havde krævet stort mod fra hendes side.

De tre piger omfavnede hinanden og både Lise og Mette lovede, at de på alle måder ville hjælpe Sarah, så hun ville føle sig godt tilpas. “Jeg har nok prøvet mere pigesex end sex med mænd i mit liv. Og af og til føler jeg mig som lesbisk, men et eller andet sted, mener jeg nok, at jeg er helt normal. Også her vil jeg gerne havde jeres hjælp og måske især din mands, Mette!"

Lise løftede op i sin kjole og afslørede, at hun ingen trusser havde på, og også at hun var helt glatbarberet. “Så vil jeg foreslå, at du inden du sætter dig til bords tager du trusserne af," smilede Lise, mens Mette nikkende indforstået. “Jamen, det vil jeg da gøre."

På vej tilbage gik Sarah en tur på toilettet, og da hun kom ud, lå de små lyseblå trusser i hendes lille håndtaske. Hun smilede kækt til pigerne, som begge var meget spændt på om Sarah også var glat eller blot trimmet ved fissen. Mette og Lise kastede et hurtigt blik til hinanden, og Mette blinkede, for nu var isen ligesom brudt.

Nu stod de alle med en cocktail i hånden, som de nød inden middagen. “Skål og hjerteligt velkommen," sagde Jesper. “Jeg håber I tager til takke med min lille sommermenu. Det er ikke noget særligt, men jeg har forsøgt at gøre det hele meget velsmagende som optakt til en rigtig hyggelig og interessant aften."

Selskabet skålede og allerede nu nød de den behagelige og spændte stemning. Mette, Jesper og Sarah satte sig på den ene side af bordet med Jesper i midten, mens Lise og Louis sad på den anden side, hvorfra de havde udsigt til terrassen.

Middagen forløb perfekt, og alle lovpriste Jesper for hans kulinariske talenter. Som husvært sørgede han - godt hjulpet af Louis - for at der altid var hvidvin i glassene, og efterhånden som middagen skred frem, blev stemningen bedre og bedre. Jesper var i sit es, og han var verdensmester i at uddele smukke komplimenter, og de kunne ikke undgå at bemærke, at Sarah følte sig smigret. Med hendes hudfarve var det ikke helt nemt at se, når hun rødmede, men Jesper mente nu nok, at hendes kinder var rødere nu, end da hun kom.

Det lykkedes ham af og til at stryge hende over armen på en tilfældig måde, og en gang i mellem lod han sit lår møde Sarahs under bordet. Også Mette nussede hende lidt, når hun tog hende i hånden, og fortalte hende, hvor smukke hendes smilehuller var. Og der var slet ingen tvivl om at alle disse små episoder var med til at løfte den erotiske stemning. Og efter at Sarah havde afført sig sine trusser, havde hun mærket en kildrende fornemmelse i mellemgulvet. Og hendes forventninger til aftenen satte hende op i et ekstra gear.

Da middagen var færdig, satte de sig ind i stuen, mens Jesper og Louis tændte op i pejsen og de mange stearinlys - det hørte sig ligesom til. Kaffen kom på bordet, og de fik en stor cognac. Fra højtalerne lød dæmpet musik. Jesper greb fat i Sarah, mens Louis og Lise dansede tæt foran pejsen. Og der var ingen tvivl om, at Sarah nød Jespers berøring under dansen.

Mette sad alene tilbage, og derfor tillod hun sig at blande sig i Jespers dans med Sarah, og nu dansede de alle tre sammen - smilende sødt til hinanden. I hjørnet dansede Louis og Lise tæt, og inden længe havde Louis taget kjolen af Lise, og hun stod nu nøgen i hans arme. Hun fik lirket hans T-shirt af og begyndte at åbne hans bælte. Og snart dansede de nøgne. Det var endnu ikke særligt mørkt, så de tre andre havde fuldt udsyn til det nøgne par i hjørnet.

Mette kyssede Jesper, som kvitterede med at kysse Sarah, der ivrigt besvarede hans våde kys. Nu mærkede hun Jespers hånd på sin bagdel - en hånd der kærtegnede hende blidt og kærligt. Og samtidigt havde Mette grebet fat i hendes ene bryst, som også blev kærtegnet. Jesper åbnede Mettes kjole som gled på gulvet, og Mette stod nu ligeledes nøgen - kun iført sig sine sandaler. Sarah rakte ud efter Mette, og langsomt og følsomt begyndte hun at kærtegne hendes fisse, mens Jesper fortsatte med at kysse Sarah.

Mette fik fat i lynlåsen på Sarahs kjole, mens Sarah pillede ved Jespers bukser. Inden længe var også disse tre nøgne som Gud havde skabt dem. Sarah havde en hånd nede i Mettes skød, hvor hun overrasket gned Mettes store klitoris, mens Mette havde et godt tag i Jespers pik.

Mette greb fat i Sarahs arm og sammen gik de over til Lise. “Nu sætter I drenge jer over i sofaen, så danser vi piger kærligt sammen." Drengene adlød, men forinden havde de hentet de tre madrasser fra terrassen og lagt dem foran pejsen.

Pigerne greb sensuelt fat om hinanden, mens de sjælede til den langsomme musik. Hele tiden skiftedes de til at kysse hinanden på kryds og tværs, og synet af de to hvide, solbrændte piger sammen med en dejlig lysebrun kenyaner, pirrede de to gutter voldsomt. Nu førte Mette og Lise Sarah over til madrasserne, hvor de lagde hende ned foran pejsen. Hun så forventningsfuldt på dem begge.

Mette lagde sig mellem Sarahs lange ben, og begyndte kærligt at slikke hendes lyserøde fisse, som stod i stor kontrast til hudens lysebrune farve. Der var frit udsyn, for Sarah var ligesom de to andre helt glatbarberet - eneste forskel var at huden omkring fissen var betydeligt mørkere end hos de danske piger. Faktisk så Sarahs fisse næsten sort ud i skæret fra pejsen, men når hendes skamløber åbnede sig, kom den meget lyserøde fisse til syne. Lise havde lagt sig, så hun kunne sutte på Sarahs lange mørke brystvorter.

Sådan lå de længe og nød hinandens selskab. Mette hviskede noget til de to andre, og kort efter skiftede de position. Nu lå de i en trekant, hvor hver havde mulighed for at slikke fisse: Mette slikkede Lise, Lise slikkede Sarah og Sarah slikkede Mettes fisse og store klitoris. Mens de slikkede gik deres hænder på undersøgelse i fissen, ved mellemkødet og i det bagerste hul.

Drengene havde aldrig før set tre piger ligge i en trekant, hver med tungen begravet i en fisse. Det var et grænseoverskridende syn. Jesper hentede den ene dildo, tændte for batteriet og smurte den ind i lidt glidecreme inden han gav den til Lise. Sarah fornemmede, at der skulle ske noget nyt, og hun løftede sit ene ben, så Lise nemmere kunne bruge dildoen i hendes fisse.

Den flotte dildo gik summende frem og tilbage i Sarahs snævre fisse. Når den var helt i bund, lod Lise den blive helt derinde i et stykke tid, så dildoens vibrationer forplantede sig til hele Sarahs underliv. Efter et par minutter, skyllede orgasmen ind over Sarah, og hun kom i små ryk. Pigerne stoppede, og lod Sarah ligge stille og fredfyldt, mens de begge lagde sig på hver sin side af hende, og de trykkede sig ind mod hende.

Efter et stykke tid førte pigerne Sarah over til spisebordet, hvor Lise havde lagt den ene madras. De lagde Sarah til rette, og som på kommando begyndte pigerne og nu også Jesper at kærtegne kenyanerens smukke krop. Som om de havde aftalt det på forhånd, kom Louis med en skål, hvor de på forhånd havde blandet en skøn massageolie med lidt lavendel. For at gøre olien mere smidig havde de varmet den op til kropstemperatur.

Louis valgte at se på, mens de tre andre begyndte at massere Sarahs bagside. Hun lå helt afslappet på maven og nød efterveerne af den dejlige orgasme og de mange hænder, der nu kærligt kærtegnede hende, mens de professionelt smurte hende ind i den varme og velduftende olie. Nakke, hovedbund, skuldre, rygmuskler - ja, alle muskler blev behandlet, og der blev både trykket, masseret, klemt og nevet.

Louis havde hentet en stor pude, som nu lå under Sarahs mave med det resultat, at Sarah bagdel stak frækt og indbydende i vejret. Da alle tre var færdige med hele bagsiden, var turen kommet til selve bagdelen, ballerne, revnen, mellemkødet og hendes fisse.

Jesper stod foran hendes ansigt og med sine lange arme kunde han behandle hendes lænd og hofter, mens pigerne stod på hver sin side af hendes bagdel. Og de begyndte nu at bearbejde hendes baller, Af og til kom de helt ind i revnen mellem ballerne, og der blev ikke sparet på den varme olie. Mette bearbejdede Sarahs røvhul, mens Lise tog sig af mellemkødet og fissen.

Sarah stønnede og opdagede, at hun havde udsigt til Jesper stive pik. Og hun dristede sig nu til at kærtegne pikken, og førte hånden langsomt frem og tilbage, mens hun iagttog hvordan forhuden gled over pikkens hoved. Med et mærkede hun Lises finger i sin fisse, hvor den masserede hele den venstre side af hendes fisse. Senere kom en anden finger, der masserede højre side af fissen, alt imens Mette havde en olieret, lavendelduftende finger dybt inde i Sarahs meget lyserøde røvhul.

Sarah løftede hovedet en anelse, og nu kunne hun tage Jespers pik i munden, og det var en overraskende fornemmelse. Jesper stod helt stille med lænden, mens han fortsat arbejdede med Sarahs hofter. Derfor kunne Sarah selv bestemme, hvordan hun suttede på hans pik. Hun lod undersøgende sin tunge smyge sig rundt om pikkens hoved, og hun suttede på samme måde som hun sidst have slikket på en karamelslikkepind.

Nu var det tid at vende sig om, og de tre fortsatte den intensive massage på Sarahs forside. Her opdagede Sarah, at hvis hun havde nakken ud over kanten af bordet, så var Jespers pik lige ud for hendes åbne mund. På den måde kunne hun tag den dybere ind i munden, og det var en spændende oplevelse, men også lidt sværere, for hun skulle jo hele tiden sikre sig, at hun kunne få luft. Og Jesper passede på ikke at forskrække hende med for voldsomme bevægelser.

Jesper havde gang i massagen af hendes bryster, og af of til han klemte hendes brystvorter - nogle gang blødt og andre gange hårdt. Lise havde atter gang i massagen af Sarahs lyserøde fisse. Denne gang var det G-punktet, som hun bearbejdede ihærdigt, mens Mette stimulerede Sarahs klitoris. Og Sarah nød det - aldrig nogensinde før i sit korte liv, var hun blevet behandlet så intenst af tre par hænder.

Mette nikkede til Jesper, som trak sin pik ud af Sarahs mund, og gik ned i den anden ende af bordet. Mette overtog Sarahs mund, og de tungekyssede vådt og dejligt, mens Lise masserede hendes bryster. Nede i benenden havde Jesper nu placeret sin pik i Sarahs revne. Langsom og meget sensuelt kørte han pikhovedet op og ned i revnen. Han hvilede længe på hendes klitoris, som hans pikhovede bearbejdede i cirkelrunde bevægelser. Da han kørte ned gennem Sarahs revne efterlod han pikhovedet lidt inde i hendes fisse.

Og det blev snart for meget for Sarah, og hun nærmest råbte: “Stik den ind." Og langsomt førte han pikken ind i hendes ventende og våde fisse. Da den var halvt inde, gispede Sarah af vellyst og hun udbrød: “Stik den helt ind," mens hun løftede sin underliv for at tage imod den indtrængende pik.

Jesper fandt en rytme, der var tilpas ophidsende uden at han mistede kontrollen, og han vidste af erfaring, at det ikke ville vare længe, før Sarah ville få orgasme. Han selv var også tæt på, og han forsøgte nu at ramme tidspunktet, hvor de samtidigt fik orgasme. Da Sarahs krop spændtes op i en bue, sendte han sine ladninger af sperm ind i hendes ventende fisse.

Da Sarah mærkede den ene varme stråle af sæd efter den anden fylde hendes indre, forsøgte hun at klemme sin fisses muskler sammen om Jespers pik. Også Jesper mærkede hvordan hendes fisse prøvede at klemme den sidste dråbe sæd ud af hans pik.

De lå stakåndede i et stykke tid inden Jespers nu meget slappe pik langsomt gled ud af Sarahs fisse, der dryppede af Jespers varme sæd.

“Hvor var det skønt Jesper," sagde Sarah begejstret, “ jeg har aldrig troet, at det kunne være så skønt. Tak alle sammen, hvor har det været dejligt." I skæret fra den brændende pejs så Sarahs smukke krop helt fantastisk ud, og alle fire var henne og give hende et velfortjent kram.

Klokken var efter hånden blevet mange, og hele selskabet var kolossalt udmattede - måske lige på nær Louis. Derfor ryddede de op og besluttede sig efterfølgende for at sige godnat. Og der var naturligvis ingen grund til at Sarah og Louis gik hjem til deres egne senge. Derfor trak Lise og Louis sig ind i gæsteværelset, mens de tre andre gik i det store soveværelse, hvor Jesper lagde sig i midten af den store dobbeltseng med to dejlige kvinder - en på hver side.

Og han glædede sig allerede til hvad morgenstunden ville bringe.
————
Lise synes at aftenen var forløbet perfekt, og hun var især glad for, at Jesper havde været så omsorgsfuld, da han kneppede Sarah på spisebordet.

Da hun kom ind i gæsteværelset sammen med Louis, spurgte hun ham, om han ikke mente at Sarah havde oplevet noget meget positivt her til aften.. “Bestemt", sagde Louis, mens han fortalte, at Sarah havde blinket og smilet til ham, inden hun gik ind i det andet soveværelse. Og uden at have talt med hende vidste han, at det betød, at hun var oven ud tilfreds med aftenens oplevelser.

Lise smilede til ham og sagde: “Men min store og kære Louis gik glip at fisse her til aften, og hvad mon vi skal gøre ved det? Har du nogle forslag, eller vil du bare sove sødt og drømme om min dejlige fisse."

“Fisse, NU," smilede Louis, mens han lagde sig i dobbeltsengen. Lise gik ind og hentede et par stearinlys, og slukkede så lyset. Hun kiggede kærligt på Louis, der lå på ryggen med sin MEGA-pik strittende lige op i luften. I skæret fra stearinlyset kastede hans pik en skygge over på væggen, og det var et helt vildt syn, for skyggen af pikken på væggen var tre gange så stor og voldsom, som i virkeligheden. “Min Gud, grinede Lise, “i nat bliver jeg spiddet og lagt på hjul og stejle."

Hun lagde sig lige ud for hans pik, som hun begyndte at kærtegne og slikke, mens hans nosser fik en lige så kærlig behandling. Hun var flittig i fem minutter, så var hun blevet så træt i kæberne af at sutte den store pik, at hun foretrak at bestige ham. Hun greb glidecremen og smurte ham så tilpas ind, at hun uden besvær fik ham helt i bund, da hun satte sig oven på ham.

Igen blev hun overrasket over, hvor meget han fyldte inde i hende - kors hvor hun elskede at få denne store pik op i sin lille fisse, og hun begyndte ivrigt at bolle ham med rytmiske bevægelser i underlivet.

Frem og tilbage hen over pikken - en teknik, hun engang havde lært sammen med en anden pige, som hun gik til gymnastik med. De havde begge øvet sig i denne teknik hjemme hos hende, for hun havde et bord, hvorpå de kunne sætte en gummipik med sugeskive, og så var det bare om at få den godt op i fissen, og så begynde de rytmiske bevægelser. Veninden havde købt gummipikken på nettet, og de havde delt udgiften. Af hygiejniske grunde forsynede de den store pik med et kondom, og så var det bare om at gå i gang.

Der blev grinet og skreget, men efterhånden fik de lært det. Hun var hurtigere til at lære det end veninden, som hun havde mistænkt for at trække tiden ud, for hver eneste gang endte de i seng sammen. Og her blev der slikket fisse til den store guldmedalje, og også denne teknik blev kommenteret af den anden, så efterhånden lærte de en del om at slikke fisse af og ride store pikke. Det var anderledes, spændende, liderligt og lærerigt, men det løb ud i sandet, da veninden - måske heldigvis - fandt en rigtig pik, hvis ejermand hun kneppede halvt ihjel med den nye teknik.

Med tiden havde Lise lært, at det blev endnu bedre, når teknikken blev suppleret med noget mere følsomhed og indlevelse. Og det var netop det, hun nu glædede Louis med. Så han fik hele turen, men lige inden han kom, tog hun ham i munden, for hun ville bestemt ikke gå glip af den store pik, mens den kom i munden på hende.

Udmattede og trætte lagde de sig til at sove oven på endnu en dags oplevelser.

Blog image

Seeks4You

Da sneen lå tykt engang

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

En sandfærdig historie fra way back.
Jeg var på hjem fra arbejde som dengang var ved Randers.
Det havde sneet kraftigt hele dagen og jeg frygtede at turen hjem ville være lang og sej. Og ganske rigtigt, da jeg så kom til Hadsund var sneen tyk. Heldigvis kørte der en sneplov foran så farten lå omkring de 60 km/t. Men efter få kilometer var der en rutebil der kørte af vejen og så sluttede turen pludseligt.

Vi holdt i kø lige så langt som øjet kunne se. Jeg kørte i en Rav4 på gule plader og havde bag i et stort tæppe som hunden altid lå på. Jeg gjorde klar til et længere ophold i bilen, fordi Falck havde travlt med at grave bussen ud.

Jeg må have blundet, for pludseligt bankede det på ruden. Udenfor stod to kvinder som var i samme situation som mig....altså sad fast i sneen. Jeg rullede vinduet ned for at høre have de ville. Den en af pigerne som jeg senere fandt ud hed Berit spurgte om de måtte komme ind i varmen. Det vil sige at den ene kunne sidde foran med mig, men Louise måtte sidde på hundetæppet.

De valgte begge at sidde på tæppet. De var glade og noget pjattede da de kom om bag i på tæppet og humøret steg kraftig da Louise begyndte at lege hund. Sniffe rundt både omkring mig men også omkring Berit. Det begyndte som en sjov leg, men efterhånden begyndte de at kæle med hinanden. Da jeg vendte mig om for at se hvad de havde gang i mødte mit syn....to piger i et hedt kys med Louises hånd nede i Berits cowboy bukser. Wowwww.

Deres omfavnelse tog til og jeg måtte indrømme at vinduerne de duggede kraftigt og jeg kunne mærke en summen nede i mine bukser. Berits bukser var nu næsten nede og Louises hånd havde godt fat i hendes behårede fisse. Hun var helt vild og begyndte at bevæge sig ned mod dusken. Berit kiggede op og blev beordret om bag i.

Jeg ved ikke hvordan jeg kom fra forsædet over til hundetæppet, men pludseligt fandt jeg mig selv i et hedt kys med Berit, mens Louise slikkede alt hvad hun havde lært. Berits hænder fandt hurtigt ned til min stive pik. Ved synet af min stive pik slap Louise sit tag i fissen og tog straks min pik munden.

Berit vendte sig om og lå på ryggen med hele underlivet lige op i mit ansigt. Jeg rullede om på siden og gik straks i gang med den noget våde, behårede fisse.

Louise tog hendes tøj helt af og satte sig over Berits ansigt som lystigt slikkede hende til orgasme....jeg tænkte om det kunne høres udenfor men kom hurtig væk fra tanken. Ved synet af Berits våde fisse og Louises dejlige røv, kunne jeg ikke styre mig.

Jeg borede min nu dunkende pik op i Berits fisse og lyden blev ikke mindre af at min pik kørte ind og ud. Pludseligt kunne jeg ikke holde mig længere. Jeg trak mig ud tids nok til at sprøjte min ladning hen over Berit for, at ramme Louise på hendes driv våde fisse. Berit fik både slikket fisse og mit sperm.

Vi lagde os så godt vi kunne på hundetæppet og små grinede alt imens Louise rengjorde min pik. Vi sad nok en lille halv time mere da vi kunne se at bussen var på vej igen og sneploven så småt begyndte at køre.

Pigerne sagde tak for husly og gik tilbage til deres lille blå Peugeot. Jeg har kørt turen mange gange siden og drømmer om jeg kunne få øje på den lille blå bil.........

Blog image

Seeks4You

Min kærestes lillesøster

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

Nu var det sådan, at min kærestes lillesøster fyldte 15 år. Det var på dagen, en varm sommerdag, at vi skulle fejre det - og det gjorde vi med alt, hvad der hører til.
Lagkage, boller, varm chokolade og fødselsdagssang. Hendes veninder var på besøg og de skrålede med på singstar, hvor det var alle mulige sange, jeg aldrig havde hørt før, men som tydeligvis var hittet lige nu. Tøserne kunne i hvert fald sangene uden de store problemer. Og de grinede, svedte og dansede hele aftenen - men vi voksne sad omkring bordet og var lidt kedelige.
Vi drak et glas rødvin og spiste lidt snacks, mens vi diskuterede politik. Jeg har altid været stik modsat mine svigerforældre og dens familie, sådan rent politisk - og da jeg ikke orkede at høre på flere påstande om, hvorfor en gadefejer skulle have det samme i løn som en læge, rejste jeg mig fra bordet og gik for at studere svigerfaderens pladesamling. For lige så irriterende han var at diskutere politik med - lige så irriterende en fed pladesamling havde han, så jeg gik ned i kælderen, hvor den stod. Stigereol efter stigereol var fyldt med godter fra sen-60erne til midt-90erne, og jeg startede på reol to.


Jeg havde været nede i kælderen i en 10 minutters tid, da jeg kunne høre, at der kom nogen ned ad trappen. Jeg tænkte, at det nok var min kæreste, som ofte sniger sig derned for at stjæle et kys fra mig, når snakken omkring voksenbordet blev lidt for voksent.
Så jeg tænkte nu skal hun få. Jeg trak min pik ud af min bukser og gned den hurtigt til den blev stiv. Når hun så ville snige sig op til mig, ville jeg vende mig om for at kysse hende, og min pik skulle ramme hende, hun ville blive lidt fjolle-forarget, tage den i hånden, kysse mig og så gå igen.
Så jeg stod og lod, som om jeg kiggede på plader, da jeg kunne mærke hende snige sig helt tæt på mig. Med et hurtigt ryk vendte jeg mig om, og gav hende et kys og min stive pik ramte hendes mave.
Til min store forbløffelse var det min kærestes lillesøster, der havde sneget sig ned. Jeg skyndte mig febrilsk og noget flov at sige undskyld og pakke min pik ind igen - men hun smilede bare og viskede til mig, at det ikke gjorde noget - nu var hun jo endelig fyldt 15 og kunne gøre, hvad hun ville.

Hun kiggede ned ad mig, tog sin hånd ind i mine bukseåbning og fiskede min pik ud igen. Hendes fine lille hånd fik min pik til at se så stor ud, og hun kiggede med lys i øjnene ned på den og begyndte at trække forhuden forsigtigt tilbage, så mit pikhoved blottedes for, derefter at trække forhuden forsigtigt frem igen. Hun var meget forsigtig og undersøgende, men fik hurtigt en god fornemmelse for, hvordan det skulle gøres. Hun stillede sig på tæer og kyssede mig forsigtigt, mens hun spillede min pik, og stak sin lille tunge ind i min mund, lige akkurat sådan, at spidsen ramte spidsen af min tunge. Hun havde stadig min pik i hånden, som hun spillede af på mig - men nu greb hun lidt mere fast omkring den, mens hun gispede lidt.

Hun gik ned i knæ, og kyssede min pik og spurgte, om jeg ville være den første til at få et blowjob af hende. Det var ikke et spørgsmål, som hun forventede et svar på, for hun stak tungespidsen ud og slikkede min pik. Derefter åbnede hun sin dejlige mund og gabte om den. Hun suttede på den, som en slikkepind, men tog også nogle lange sug helt ned til roden, og kiggede mig i øjnene imens. Hun var så fræk, og hun var jo kun en pige, tænkte jeg. En tanke, som faktisk tændte mig lidt, og jeg stødte min pik ind i munden på hende. Jeg trak min pik ud af hendes mund, tog hende kærligt om skuldrene og rejste hende op. Igen tog hun fat om min stive pik - og begyndte at massere den. Jeg kyssede hende og stak min tunge ind i hende mund og hun gengældte kysset med sin tunge. Jeg tog en hånd op under hendes sommerkjole og greb om hendes fast unge bryster. Hun havde helt stive små brystvorter. Jeg løftede op i hende kjolen og slikkedes hendes bryster, som var små, spændte og runde - og enormt frække. Hun gispede igen og spurgte, om jeg ville være den første til at bolle hende, hvilket jeg heller ikke skulle tænkte særligt lang tid over. Jeg spurgte uden held, om hun havde et kondom, men hun fortalte mig, at det havde hun ikke lige tænkt på, men foreslog, at jeg ikke måtte sperme op i hende, og at jeg skulle sige til, når jeg var ved at komme.

Hun hankede op i sin dejlige gule sommerkjole, og trak sine "Hello Kitty" underbukser ned, og førte min pik op i sig. Jeg kunne mærke, at hun var super stram, men meget våd og nød, at jeg kneppede hende. Hun stødte lystigt sine faste baller ind imod mig, mens jeg greb hende om hendes fine hofter og stødte min pik i bund. Hun tog min højre hånd og førte den op til sine bryster, som jeg greb, mens jeg kunne høre hende gispe. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme og overholdt min andel af aftalen - og fortalte det til hende. Hun kiggede tilbage på mig og smilede frækt til mig og stødte sine baller et par gange sensuelt ind imod mig, hvorefter hun trak min pik ud af sig.

Jeg var fuld tilfreds med ikke at komme, for jeg havde prøvet noget, som jeg aldrig ville komme til at prøve igen. Nemlig at bolle med en 15-årig jomfru. Så jeg sagde til hende, at det var dejligt, men at vi nok heller må stoppe nu.

Men igen til min store forbløffelse satte hun sig igen på hug og tog min stadig meget stive pik i munden og begyndte skiftevis at sutte den helt til roden og spille den af med begge hænder, mens hun suttede på mit pikhoved. Jeg kunne mærke, at klimaks igen var ved at være der, og jeg syntes, at jeg skyldte at fortælle hende, at jeg var ved at komme, så jeg viskede det til hende. Hun smilede bare til mig, og kærtegnede pikken med sine hænder. Hun viskede til mig, at jeg bare skulle komme og hun førte atter min pik ind i sin mund. Og så kom jeg i hendes unge mund.

Jeg kom i en kæmpe orgasme, som jeg havde meget svært ved at undertrykke. Jeg kiggede ned på hende, og hun smilede med lukkede øjne og udstødte små sammensluttede hvin, hver gang jeg sprøjtede endnu en ladning ned i halsen på hende. Hun greb om min pik og spillede den af på mig til sidste dråbe, som hun slugte med stor liderlighed, hvorefter hun slikkede min pik ren og smilede til mig. Hun rejste sig op, rettede sin kjole til, tog sine underbukser på, kyssede mig og sagde tak, fordi jeg ville være den første og kyssede mig. Hun vendte sig om og begyndte at gå tilbage, men lige inden hun nåede trapperne, viskede til mig med et glimt i øjet, at næste gang skulle jeg tage hende i røven - og listede op til sine veninder.

Jeg stod måbende og pakkede min pik ind i mine bukser igen. Og jeg må ærlig talt indrømme, at jeg var noget rystet. Men jeg fattede mig og skulle det at forlade kælderen, da jeg kunne høre, at der igen var nogen på vej ned ad trappen til kælderen.

Blog image

Seeks4You

Fræk weekend i sommerhuset

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

Hun trak et kort og læste det højt: ”Fyren til højre for dig trænger til et blowjob ..

Solen skinnede gennem bilruden. Den efterhånden gamle Volvo V50 brummede højlydt på motorvejen. De havde travlt. De skulle alle mødes i sommerhuset kl. 16.30, men Trine var blevet forsinket på arbejdet. Et møde var dukket op i sidste øjeblik, og Karen var kørt afsted for at hente sine børn. Trine måtte tage mødet selv til trods for, hun langt hellere ville mødes med de andre i sommerhuset til tiden.

Klokken var lidt over 17, da de ankom. Ditte og Kenneths nye Audi Q3 var parkeret lige foran døren, selvfølgelig. Jens og Sylvana var parkeret ved siden af. Martin parkerede Volvo’en i skyggen under grantræerne.

Trine tog taskerne ud af bagagerummet, mens Martin tog den store papkasse fra bagsædet, som han havde pakket med alverdens lækre madvarer fra restauranten. Han havde planlagt en overdådig menu, så han håbede ikke folk var alt for sultne. Selvom han var kok, tog det stadig tid at lave velsmagende mad.

Ditte, Kenneth, Jens og Sylvana stod hver med et glas bobler i hånden, da Trine og Martin kom ind ad døren. Der stod et fyldt glas på køkkenøen, så Anna var her også. Det var Dittes nye kollega, som hun havde lokket med. Kontorelev, kun 19 år gammel. Den stakkels pige vidste slet ikke, hvad hun havde rodet sig ud i.

Martin pakkede madvarerne ud og begyndte på maden med det samme. Ditte hjalp til, præcis som hun plejede. Hun var god til at følge Martins instrukser og var mindst lige så perfektionistisk som ham. Hvis Jens eller Kenneth skulle stå for maden, var det bare blevet til hotdogs. For dem var maden ikke det vigtigste, når de var i sommerhus. Men de satte nu alligevel pris på de lækre måltider, som Martin diskede op med.

Martin og Kenneth havde lært hinanden at kende gennem restauranten. Kenneth ansatte Martin som kok i 2012, og det varede ikke længe før, han blev chefkok. Martins kreative ideer som kunne omdanne de mest kedelige og klassiske retter til moderne soulfood tiltrak Kenneths opmærksomhed. Kammeratskabet mellem dem voksede, og nu mødtes de ofte til parmiddage på skift. Trine og Ditte var blevet gode veninder med det samme.

Det var engang for 3-4 år siden til en parmiddag, hvor Kenneth var blevet lidt for fuld, at han havde afsløret detaljer om sit og Dittes … privatliv. Ditte havde været bekymret for, at det ville skræmme Trine og Martin væk, men til deres store overraskelse, var de meget nysgerrige. Kort derefter mødtes de første gang i sommerhuset.
I dag var kredsen udvidet til også at inkludere Martins barndomsven Jens og hans polske kone. Forhåbentlig blev Anna også en fast del af sommerhusets gæster fremover.

”Vi er squ ved at være sultne, Martin,” råbte Kenneth ude fra terrassen. Ditte grinede højlydt: ”Du er ikke sulten, du er liderlig!” ”Der må jeg give dig ret, smukke kvinde.” Kenneth havde stukket hovedet ind ad terrassedøren. ”Det dufter squ godt.”

Lige præcis 97 minutter efter Martin var ankommet, kunne de spise. Trine og Anna havde dækket bordet udenfor. De var midt i en hedebølge, så det gode vejr skulle også nydes. Jens havde snuppet pladsen under parasollen. Han tålte ikke solen så godt, og han gad ikke bruge hele weekenden på at være solskoldet. ”Det smage dejlig,” sagde Sylvana. Hun var ikke flydende på dansk endnu, men hun kunne sagtens gøre sig forståelig og deltage i samtaler uden problemer. Hun havde kun boet i Danmark i 2 år, selvom hun havde kendt Jens i snart 7 år. Det var først, da hun var flyttet til Odense sammen med Jens, at hun var begyndt på sprogskole.

”Tak,” svarede Martin med et stort smil. Han elskede at få ros for sin mad.

”Hvad med dig, Anna? Er du klar til i aften?” spurgte Kenneth smågrinende. ”Jo, det tror jeg da,” svarede Anna lidt forsigtigt. Hun var ikke vant til den løsslupne stemning ved bordet og kendte faktisk ikke rigtig nogen af dem særlig godt, så hun var lidt genert. ”Du skal ikke tage dig af ham,” svarede Ditte. ”Han er altid så drillesyg. Og han kan slet ikke tåle, at du er så ung og smuk.” Ditte blinkede til Anna, og hun smilede.

Da alle var færdige med at spise, ryddede mændene maden og opvasken væk, mens kvinderne nød den sidste smule solskin, de kunne få fat i. De lå på solsenge midt på græsplænen i den lille solplet, der var tilbage. Ditte og Trine havde smidt alt tøjet, Sylvana havde beholdt sin sorte g-streng på, og Anna var iklædt en meget pink bikini.
Kenneth kom ud for at hente dem ind. Han gav Trine et ordentlig klask bagi, da hun bukkede sig ned for at samle sit tøj op. Han kunne tydeligt se Trines glatbarberede skamlæber. Han glædede sig virkelig til resten af aftenen nu.

Martin havde fundet de hjemmelavede kort frem og lagt dem i en rundkreds på bordet. Hvad de ellers skulle bruge til kortspillet, var placeret for enden af det lange spisebord. Så var det nemt at finde, hvis det blev nødvendigt. Ditte, Trine og Jens havde sat sig på den ene side af bordet. Sylvana, Kenneth og Martin på den anden side. De havde placeret Anna for enden. Hun fik selvfølgelig lov til at trække det første kort, da hun var aftenens æresgæst. Hun trak et rødt kort ud af cirklen og læste højt: ”Kys med en valgfri deltager i 2 minutter.” Hun kiggede rundt og pegede på Martin.

De rejste sig op, og Kenneth startede minuturet. Martin tog om Annas krop og trak hende ind til sig. Kvinderne havde klædt sig i frækt lingeri. Det var blevet en tradition, når de spillede kort. Anna havde en sort, halvgennemsigtig chemise med blonder, der skjulte hendes brystvorter, og en matchende sort g-streng på. Martin kunne mærke hendes faste og struttende bryster mod sin brystkasse, da han lænede sig en smule fremover for at ramme hendes læber. De kyssede lidenskabeligt til uret ringede, og da Martin trak sig væk fra Anna for at sætte sig ned, var det tydeligt at se, han havde en bule i sine tights. Anna satte sig, og turen gik videre til den næste. Martin trak et blåt kort og læste højt: ”Smag på en blondines safter. Du har 3 minutter.” Martin rejste sig og gik over til Ditte. Hun lagde sig på ryggen på bordet oven på kortene med spredte ben. Martin trak den røde g-streng til side og stak tungen ind mellem skamlæberne. Ditte stønnede og vred sig en smule. Martin brugte begge sine hænder til at åbne hendes fisse, så han bedre kunne stikke sin varme tunge op i Dittes våde hul. Han elskede smagen af fisse, og ærgrede sig gevaldigt, da uret bippede. Ditte trak sine trusser på plads og satte sig på sin stol. Martin tørrede sig om munden med hånden og satte sig også.

Turen gik videre til Kenneth. Han trak et kort og læste højt: ”Fortæl en valgfri deltager om din vådeste drøm.” Kenneth kiggede hen på Anna, mens han lagde kortet til side. ”Uh, Anna, i aften er du min vådeste drøm. Jeg kan ikke vente med at mærke din stramme ungpige fisse ud over min pik.” Anna fik røde kinder og kiggede ned i bordet med et fjoget smil. De andre grinede. De vidste godt, at Kenneth var typen, som sagde alting ligeud, og at han ikke havde lagt skjul på, at unge piger tændte ham.

Turen gik videre til Sylvana, dernæst Ditte, så Trine og derefter Jens, inden det blev Annas tur igen. Hun trak et kort og læste det højt: ”Fyren til højre for dig trænger til et blowjob. Send ham i himmeriget. Du har 3 minutter.” Jens smilede stort, og skubbede sin stol lidt ud til siden, så Anna kunne side på knæ foran ham. Han trak sine underbukser ned og en lang pik sprang frem. Den var allerede stiv, for han have lige givet Sylvana en orgasme med sine fingre.

Anna tog fat om pikken med sin højre hånd og førte sin mund ned over den. Hun startede med at sutte på pikhovedet stille og roligt, inden hun slugte mere og mere af skaftet i et hurtigere og hurtigere tempo. Jens stønnede højlydt, da Anna havde fået lidt over halvdelen af hans pik ned i halsen. Uret ringede, og Anna slap Jens’ pik igen. Hun smilede til ham, da hun rejste sig. Jens havde brug for at sunde sig et øjeblik, før han trak stolen hen til bordet igen. Martin, Kenneth og Sylvana gennemførte deres ture.

Det blev Dittes tur. Hun trak et kort og læste højt: ”En af pigerne trænger til at mærke noget stort mellem sine ben. Giv hende en blid massage med en stor dildo. Du har 5 minutter.” Ditte rejste sig og tog en af de mellemstore dildoer og en tube glidecreme fra enden af bordet. Så gik hun ned til den anden ende af bordet og bad Anna om at lægge sig op på ryggen. Anna kravlede op på bordet og spredte sine ben. Hun kiggede en smule mistroisk på den halvstore dildo. ”Er den for stor?” spurgte Ditte. ”Jeg har ikke prøvet noget så stort før,” svarede Anna. ”Bare slap af og nyd at blive fyldt ud. Jeg starter stille og roligt.”

Ditte puttede glidecreme på dildoen og lod noget løbe ned mellem Annas ben. Det var koldt, og Anna gav sig. Ditte spredte Annas skamlæber, og førte dildoens hoved hen til hendes åbning. Hun pressede blidt og lod et par centimeter smutte indenfor, inden hun trak den ud igen. Hun fortsatte, til hovedet var helt inde. Anna klynkede liderligt. Ditte pressede lidt hårdere og halvdelen af dildoen smuttede op i Annas fisse i et hurtigt ryk. Anna skreg.

Ditte begyndte at kneppe hende i et fast tempo. Anna vred sig og stønnede. Kenneth havde sneget en hånd ind under chemisen. Han klemte om hendes bryst og nulrede hendes brystvorte. Den var stenhård. Ditte satte tempoet op, og lige da dildoen var begyndt at komme helt i bund, ringede uret.

Ditte trak dildoen ud igen og satte den tilbage blandt de andre for enden af bordet. Anna kravlede ned og satte sig på sin stol. Hun så helt omtåget ud. ”Det så ret vildt og super frækt ud,” sagde Jens. Hans pik dunkede, og han ville ikke holde længe, når han fik lov til at kneppe en af pigerne.

Blog image

Seeks4You

Første gang

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

Første gang
Jeg var 15-16 år, husker ikke præcist, hvor gammel jeg var, men det var i tresserne, da det skete første gang, at jeg fik dybbet pikken, fik den fedtet ind, og hvad man ellers siger når drenge/mænd knepper piger.
Det var en aften og jeg var hos min side-kammerat og gode ven siden 1. klasse, Niels. Vi skulle se en håndboldkamp i fjernsynet hos ham. Hans forældre var ikke hjemme, men hans søster, Karin, var hjemme, og havde besøg af en veninde, Vibeke. Karin og Vibeke var et par år ældre end Niels og jeg. Pigerne gad ikke se håndbold – det var længe før nogen tænkte på kvinder og håndbold i samme sætning. Så de sad i køkkenet og snakkede og pjattede.
Da håndboldkampen var færdig gik vi ud til pigerne. De havde begge taget deres bluser af, så de sad med kun brystholdere på overkroppen. Karins BH var lyserød og heldækkende, og Vibekes var en lidt mere dristig sag med pepitatern og kun ¾ dækkende.
Niels og jeg udtrykte vor beundring for deres smukke bryster, og spurgte om det ikke ville være rimeligt, at de viste os deres bare bryster. Man kunne jo ikke sidde der og friste, uden at vi måtte se det hele. Til det svarede pigerne, at vi først skulle vise dem vore pikke. Det ville vi ikke, da der ikke var et lige bytteforhold mellem en pik og en pat. Hvis de endelig skulle se vore pikke, måtte de også smide trusserne. Det sad vi og diskuterede i nogen tid. Til sidst blev vi enige om at spille kort om det.
Vi satte os ind i stuen, hvor Karin og jeg satte os i sofaen og Niels og Vibeke sad overfor i hver sin stol. Niels fandt et spil kort, blandede og delte 4 kort ud. Den, der fik det laveste kort, skulle lægge et stykke tøj. Klør to betød, at modtageren skulle tage alt tøjet af, og hvis nogen fik klør es, ville det udløse, at alle skulle smide alt tøjet. Den første runde tabte Vibeke med en klør fire, og hun trak sine lange benklæder af, for at afsløre, at hun havde et par trusser, der matchede hendes BH. Hendes venusbjerg stod tydeligt frem i trusserne.
Pigernes BH faldt snart, de havde jo ikke så meget tøj på. Det blev afsløret, at Vibeke havde de største bryster, og de mindste brystvorter – nogle meget smukke og fristende bryster, som ikke behøvede en BH for at blive holdt oppe. Niels og jeg måtte føle på brysterne for rigtigt at kunne beundre dem, og Vibeke lod os beredvilligt gramse sine bare bryster. Hendes brystvorter blev helt små og hårde af berøringen. Da Karins BH faldt, skulle jeg også føle på hendes bryster, mens Niels afstod fra at røre sin søsters bryster. Karins bryster var mere bløde og struttede ikke så meget. Niels og jeg sad i underbukser, og det var ret tydeligt, at vi var påvirket af situationen.
Som den første mistede Karin sine trusser. Frem af trusserne dukkede en stor dusk af mørkt krøllet kussehår. Da Karin havde smidt trusserne rykkede hun hen til mig og sagde, at nu ville hun se min pik, hvorefter hun trak mine underbukser til side, så min dunkende stive pik kom frem i lyset. Jeg løftede røven, og hun trak mine underbukser helt af. Karin tog fat om forhuden og trak den tilbage og frem igen et par gange for at efterlade det blå-violette pikhoved i blottet tilstand. Hun gned sin lette hånd op og ned af skaftet og klemte pikhovedet nogle gange. Det føltes vidunderligt med hendes bløde, følsomme hænder på min pik.
Ovre i stolene havde de også fået smidt alt tøjet og Vibeke var kravlet op hos Niels, og de sad også og gejlede hinanden op. Vibekes kussehår var af mindre omfang end Karins, og det var let at se hendes store fisselæber, specielt når hun vendte sit underliv over mod os. Niels’ pik imponerede mig, jeg havde selvfølgelig set den masser af gange, når vi efter gymnastik var i bad sammen eller i svømmehallen. Men det var første gang jeg så den i erigeret tilstand.
Jeg dykkede ned mellem Karins ben og indsnusede den ramme lugt af urin og fisse. Hendes fisse var smask våd. Jeg stak en finger ind i grotten, og det smaskede, når jeg trak fingeren frem og tilbage. Sådan lå vi og legede med hinandens forplantningsorganer et stykke tid. Karins åndedræt blev mere og mere tungt efterhånden som jeg pressede fingre op i hendes varme, våde fisse. Jeg masserede også hendes knop, og det havde en ganske voldsom effekt på åndedrættet.
Til sidst satte vi os op i sofaen og hun satte sig på min pik, hendes ivrige hænder dirigerede pikken på plads i hendes fisse, og hun red mig. Det føltes dejligt, at pikken var omsluttet af en varm og våd fisse, jeg nød den behagelige følelse. Karin sank ned over min pik, så den var helt i bund. Min nossepung blev helt stram og hård. Hun sagde stakåndet at jeg ikke måtte sprøjte inde i hende. Hun red mig voldsomt og stønnede højlydt. Jeg havde fat om hendes baller og hjalp med til at vi fandt en god fælles rytme. Jeg nød synet af hendes bryster, der bevægede sig op og ned i voldsomt tempo.
Der gik ikke lang tid, før jeg kunne mærke, at jeg skulle til at sprøjte. Så jeg udtrykte med ord, bevægelser og tegn, at Karin skulle hoppe af pikken. Hun lagde sig på sofaen, jeg satte mig mellem hendes ben og efter nogle få onanibevægelser op og ned af pikken med min højre hånd sprøjtede jeg kraftige hvide klatter, der kom ud af pikhovedet med ekspresfart, udover hendes mave og bryster. Det var en voldsom omgang, det gjorde ondt i skridtet, men føltes også meget behageligt.
Karin tørrede sig af og vi lå ved siden af hinanden, og jeg masserede hendes knop og stak fingre op i hendes fisse, og efter kort tid bevægede hun underlivet op og ned i kraftige bevægelser, indtil hun løftede røven og spændte og med kraftig stemme stønnede indtil hun faldt ned igen og lå ved siden af mig, krøb ind til mig og nulrede min slappe pik.
Karin rejste sig, gav mig et flygtigt kys på munden, og gik ovenpå for at få sig et bad. Jeg kunne så kikke på hvad Vibeke og Niels foretog sig. Vibeke lå på gulvet med en pude under røven og med spredte ben og Niels ovenpå med røven pumpende op og ned. Vibeke stønnede højere og højere. Efter nogen tid trak Niels sig ud og sprøjtede på Vibeke. Han sprøjtede bare, ingen hånd-stimulering af pikken. Hun klemte de sidste dråber ud af pikken, kyssede den på spidsen, samlede sit tøj sammen og gik så op til Karin.
Niels og jeg tog vort tøj på uden at sige ret meget til hinanden. Jeg cyklede hjem og blev mødt af min far, som undrede sig over, at der var gået så lang tid fra håndboldkampen var slut og til at jeg kom hjem. Jeg fortalte at vi havde snakket og diskuteret nogle lektier. Han spurgte om, hvem der vandt håndboldkampen, og det kunne jeg ikke huske. Det undrede min far, men han affandt sig med det uden at spørge videre.
Da jeg kom i seng, gik der ikke lang tid før jeg havde højre hånd om pikken, mens jeg tænkte på begivenhederne tidligere på aftenen. Og kort efter havde jeg fyldt et lommetørklæde med en ladning våd sperm.
Siden så jeg af og til Karin og Vibeke, men der var aldrig nogen af os, og heller ikke Niels, der talte om den aften, hvor vi havde udforsket og udnyttet hinanden til fælles og gensidig glæde. Desværre fik jeg heller ikke lejlighed til at gentage hændelserne fra denne aften med Vibeke og Karin.
Men som den første gang, hvor jeg havde pikken i en fisse, og kom med voldsom kraft ud over en piges krop, glemmer jeg det aldrig.

Blog image

Seeks4You

Jeg tog hendes mødom

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

Denne historie skete for nogle måneder siden, og den var hed kan du tro..

Jeg var lige kommet hjem fra arbejde og var træt, jeg satte mig ved computeren og begyndte at surfe lidt rundt på nettet, jeg skulle se om jeg ikke kunne finde en eller anden sød pige og chatte frækt med, når jeg hoppede så ind på det daværende forum (ofir), og gik ind i 15 til 20 år, jeg sad lidt og spurgte om der ikke var nogle friske piger på chatte, men det virkede rat dødt, når men lige pludselig var der en pige der hed Jomfru Silden, som skrev til mig det skal så lige siges jeg hed Hot Boy...

Når men vi sad og chattede 30 - 45 min. Både frækt og bare normalt, jeg fandt ud af hun var 15 og boede i Jylland, fedt tænkte jeg så da jeg selv er jyde, og vi snakkede så en del gange sammen, på dating, da hun heldig vis også hade en profil der inde, vi udvekslede billeder, e-mail adresser og Mobil Numre, og dagen efter ringede vi så sammen, vi talte sammen igennem et 1/2 år, og besluttede os så for at møde bare for en dag, når men vi aftalte så det skulle være hjemme hos mig, et par dage efter kom hun så på besøg, jeg hentede hende ved bussen, og vi gik så hjem til mig, min far var lige taget på arbejde, kunne jeg se da han hade lagt en seddel til hvor der stod han var blevet ringet op og spurgt om han ikke kunne komme før..

Når men mig og Malene som hun heder vi gik ind på mit værelse og snakkede sammen, hun var ikke en super gudinde da hendes røv faktisk var lidt for stor, men det gik da an, hun var sku sød nok og meget charmerende pige, vi sad og talte om alt mellem himmel og jord og lige pludselig, kom vores over på sex, jeg spurgte hende så om hun hade være i seng med en fyr før nej sagde hun så, hvad med dig har du været i seng med en pige, det måtte jeg jo sige ja til.

Der gik nok 1 times tid med at tale om alt mellem himmel og jord, og så tog djævlen i hende, hun kyssede mig, og det var et meget langt kys og vi sad bare begge og nød det, da vi hade kysset færdig, begyndte vi at tage på hinanden, jeg kyssede hendes meget smukke og faste bryster og hele hendes mave, hun spurgte så om hun ikke måtte prøve at sutte på min pik, og flik som jeg er sagde jeg jo det må du da godt, men så skal du også tage det hele i munden, når jeg kommer, hun tøvede lidt og sagde så okay...

Hun tog først hovedet i munden og bevægede tungen langsomt hen over den mens hun hade et godt greb om mine kugler, hun nulrede dem lige så forsigtigt og dog lidt hårdt så det fik en dejlig virkning hun begynde så at tage noget af skaftet med ind i munden mens hun lavede et vakuum så alt blodet i min pik kom op i pik hovedet, hun var sku god til at slikke pik, når men tiden var kommet til hvor jeg var ved at skulle komme jeg trak så pikken ud af hendes mund og begyndte af rive lidt i den og jeg kunne, mærke jeg skulle komme nu så det første sprøjt ramte hende i hovedet, og andet sprøjt i munden og jeg skyndte mig så at få min pik ind i hendes mund igen, og hun tog det hele, eller alt det der kunne være i hendes mund, noget af det løb stille og roligt ud af hendes mundvige...

Vi begyndte så at ligge og kæle lidt mere og jeg fik min hånd ned i hendes bukser og begyndte at masere hendes klit, stille og roligt og hun begyndte at stønne en lille smule, og da jeg hade fået hende til at komme en gang trak jeg hendes bukser af så jeg kunne komme til at slikke hende dybt og dejligt, og hold op hvor hun smagte pragt fuldt, vis jeg kunne lige nu ville jeg sku give alt for at ligger og slikke fisse på hende nu, nå men jeg slikkede hende til end nu en orgasme...

Jeg sagde til læg dig ned, og jeg lage så en pude under hendes røv så hendes Dejlige grotte passede lige ud for min pik, jeg satte mit pik hoved til hendes åbning og begyndte at presse lige så stille og hovedet kom ind og jeg fik mere og mere af min pik op i hende, pludselig kunne jeg mærke hendes
mødom og jeg kunne se det gjorde ondt på hende, så jeg ville tække mig ud men hun sagde at det måtte jeg ikke, jeg skulle bare presse til så jeg kom forbi mødommen, når men jeg gjorde så som hun bad mig om da jeg var helt i bund lå jeg bare lige så stille med min pik dybt begravet i hende...

Da jeg kunne se hun var ved at vende sig til det begyndte jeg at støde ind og ud stille og roligt, og lidt hurtigere for hver gang, og da jeg endelig kunne mærke at mine pik var ved at koge over, kom hun selv i en kæmpe orgasme og jeg kom meget kort tid efter vi lå bare stille og rolig og sundede os lidt jeg hade stadig min pik dybt begravet i hende....

Blog image

Seeks4You

Marie-Louise bliver til Lulu

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

Hun har kunne følge med i det hele fra stuevinduet i hendes lille lejlighed i den vist nok kedeligste Københavnske forstad. Der var almindelige villaer på den anden side af vejen og i en af disse, var skænderierne brudt ud omkring 3 uger inden. Tilsyneladende var det eneste parret kunne enes om, at undlade at lukke vinduerne. Angiveligt var ”Anne” skiftevis ”en frigid kælling”, ”en manipulerende heks” og ”en løsagtig tøjte”, mens ”Tom” var blevet kald ”sygeligt jaloux”, ”sygeligt pervers” samt ”et nul i sengen, blottet for fantasi.”

Hun har siddet i sin egen stue og har kunne følge med i meget af det. Flyttevognen kom i Mandags, de havde et sidste farvel-skænderi Tirsdags og nu bor Tom tilsyneladende alene i rødstensvillaen skråt overfor det lejlighedskompleks hvor vores unge heltinde bor.

Hendes navn er Marie-Louise. Hun får bistand og håber at kommunen vil undlade at sende hende i job-prøvning, i hvert fald indtil hun har fået svar på om hun er kommet ind på grundforløbet som SOSU-assistent.

Det er Fredag eftermiddag og hun er i den lokale Føtex, da hun ser Tom helt tæt på. Han taler i telefon, men det eneste hun hører ham sige er: ”Jeg kan ikke tale nu” i varierende grader af ophidselse. Til sidst lægger han på og det ser ud som om han enten slukker telefonen eller sætter den på lydløs.

”Var det Anne?” mumler hun halvhøjt, idet hun går forbi ham, uden at se på ham. Så drejer hun ned ad gangen hvor der står dåsetomater. Det er sidst på måneden. De billigste står på nederste hylde, så hun må ned på hug, alene for at spare et par kroner. Hun rejser sig. Der står en anden person ret tæt på hende.

”Var det mig du talte til?”

Det giver et lille spjæt i hende. Hun genkender straks stemmen, selvom hun ikke har hørt den så dæmpet og nærmest blid før. Hun ser hurtigt op på ham. Lægger mærke til hans grå øjne.

”Hele nabolaget har kunne høre jer…” siger hun og ser ned. Hun kan mærke at hun rødmer. Hans fod skubber let til hendes kurv, der kun indeholder 2 løg samt en dåse discount-tomater, selvom der er tilbud hvis man køber 5.

”Allerede sidst på måneden?”

Hans stemme lyder nærmest konverserende

”Der er ikke så meget tilbage når man er på kontanthjælp…"

Hun samler sin kurv op, men bliver stående på trods af at han står alt for tæt på hende.

”Måske burde du finde dig en rig elsker…"

Marie-Louise fniser og rødmer endnu mere, selvom det egentligt ikke er særligt sjovt. Hun ved at hun bør gå nu.

”Hvor gammel er du, frøken nysgerrig?"

”Jeg er tyve...hvorfor?"

”En skam du ikke er ældre...Jeg har lige solgt Anne´s bil, så jeg kan sagtens kaste et par tusinde efter en weekend...Men jeg vil foretrække en lidt mere...moden…"

Han begynder at gå væk. Et ældre ægtepar er på vej ned ad gangen. Marie Louise glor måbende efter ham. Det tager hende et par sekunder. Så følger hun efter ham med hurtige skridt. Hun har ikke planlagt hvad hun vil sige til ham, blot at hun ikke vil lade ham få det sidste ord. Hun drejer omkring et hjørne og støder næsten ind i ham.

”Dig igen?"

Hun gisper og ser ned. Det her går ikke helt som planlagt. Ordene vil ikke rigtigt lade sig forme til sætninger i hendes mund. Tom træder lidt tættere på og lægger så sin hånd mellem hendes ben. Hun har jeans på, men kan tydeligt mærke hans hånd.

”Jeg orker næsten ikke at skulle til at lære dig op...Det kommer jo til at tage det meste af weekenden…"

”Altså.."

”Gode patter, god røv, men så ung og sikkert også ret uerfaren..."

Så vender han sig og går igen.

Denne gang er hun længere om at komme til hægterne igen. Hun ved at hun bør opsøge ham , give ham en ordentlig skideballe eller eventuelt en lussing eller to. Det bør være rimeligt sikkert, her, i et fuldt supermarked. Hun får øje på ham helt nede i afdelingen for special-øl. Til at begynde med, er hendes skridt faste og målrettede. Så får hun kolde fødder og drejer ned ad en anden gang. Hun har glemt at købe hakket oksekød. I stedet køber hun en dåse elefant øl. Hun må ud af det her supermarked, helst i en fart. Hun skynder sig mod kasserne. Der er selvfølgeligt lange køer. Noget bumper let mod hendes bagdel. En indkøbsvogn. Hun kvæler et suk og vil ikke vende sig om. Hun er næsten sikker på at det er ham. Hun vil ignorere ham og bare skynde sig hjem.

Til en ny lejlighed, næsten uden møbler og uden TV-signal (et sted skal hun jo spare), til gengæld kommer den kablede internet-forbindelse først mandag efter 12.

Vognen bumper ind i hende igen.

Hun drejer langsomt overkroppen mod ham, mens hun planlægger hvordan hun vil sætte ham på plads, en gang for alle. Hun kommer til at se ham i øjnene.

Tom smiler hemmelighedsfuldt og blinker en enkelt gang. Hun kan mærke hvordan ordene forsvinder.

”Skal jeg ikke køre dig hjem?” spørger han,” jeg skal jo alligevel den samme vej…."

”Det tager fem minutter at gå…"

Hun kan mærke at hun rødmer igen.

”Du er godt klar over at det regner, ikke?"

Marie-Louise rykker en plads frem i køen. Det er hendes tur næste gang. Hun tæller mønterne i jakkelommen. Der bør være nok. Det SKAL være nok. Der går rygter om en pige i hendes vennekreds der vist nok er særdeles aktiv som sugar-dater. Det er vist nok mest parfume og middag på restaurant hun får ud af det.

Så begynder Marie-Louise at lægge sine få varer op på båndet. Hun kan ikke lade være med at tænke på hvor meget han vil være parat til at tilbyde hende. Ikke fordi hun er interesseret.

”Jeg betaler for os begge to” siger Tom bag hende. Hun vender sig om. Hun kan ikke få sine øjne til at lyne. Det ville ellers være det helt rigtige på det her tidspunkt. Kassedamen, der er en ung indvandrer-pige på hendes egen alder, siger ingenting. Varerne forsvinder forbi hende i en voldsom fart.

”Begynder du at fylde poserne, søde?”

Han end ikke ser op. Marie-Louise går ned for enden og begynder at fylde hans varer i de to poser. Hun propper sine to løg i en jakkelomme og føler sig ret fjollet.

”Kan jeg få 4000 over beløbet?"

Hun er lige ved at tabe dåseøllen.

”Jeg har kun 3000…"

”Det er osse fint…"

Hun får på en eller anden måde plads til øllen i lommen. Så fylder hun hans varer i to Føtex-poser mens hun har sin dåse tomater i hånden.

”Her” siger hun og holder dem frem mod ham.

”Ja, kan du ikke lige holde dem?...Jeg skal lige i kiosken…"

Så står hun der, med to tunge poser. Ser ham købe et karton Prince light og en flaske rom. Ser at han får flere penge tilbage. Hun bliver opmærksom på at hendes puls er høj nu.

”Altså, jeg har egentligt ikke rigtigt…” begynder hun, da han kommer hen mod hende. Hun rækker hans to tunge poser frem mod ham. I stedet for at tage dem, lægger han armen omkring hendes talje og styrer hende let hen mod elevatoren til parkeringen. Et par med to barnevogne kommer ud og inden længe, glider dørene i. Hun er nu alene med ham.

”Jeg har ikke tænkt mig at sige ja...Men hvad har du egentligt tænkt dig at betale?” spørger hun med en stemme der dirrer en lille smule.

”I betragtning af at der nok skal en del oplæring til, kan det nok ikke blive mere end 5000…"

Hun gisper. Det er mere end hun får udbetalt. Hans hånd glider ned i hendes baglomme.

”Jeg er altså ikke en...billig tøs” siger hun og prøver at lyde fornærmet og afvisende.

”Det ved jeg godt, søde…"

De er i kælderen nu. Hun føler sig lidt svimmel.

”Min kæreste…” siger hun spagt. Sandheden var at han havde gjort det forbi weekenden inden. Ikke fordi han havde fundet en anden, men mere fordi han gerne ville prøve noget andet. De havde været samme siden folkeskolen. Marie-Louise har lovet sig selv at hun aldrig mere vil tænke på ham, endsige nævne hans navn.

”Altså...jeg er jo slet ikke...den slags pige” siger hun stille.

”Det ved jeg godt...Men du er ung og sød...sikkert ikke særligt erfaren, men utvivlsomt vældigt nysgerrig med hensyn til sex...Du har brug for en der kan lære dig lidt op...du har sikkert ikke rigtigt nogle planer for weekenden og du kan helt sikkert godt bruge 5000 i kontanter…."

Hun har under 200 kroner til den næste udbetaling. Det er forhåbentligt inden næste weekend. Tom standser ved en mørk BMW.

”Du ved at du vil fortryde det hvis du ikke tager imod tilbuddet, søde…"

Han åbner bagagerummet, og idet hun løfter hans indkøb op, glider hans hånd op af hendes baglomme, op ad hendes ryg, under hendes sweater. Hånden føles kølig mod hendes hud.

”Jeg...har altså ikke sagt ja til noget…."

”Korrekt, men nu kører jeg dig hjem…."

Han lukker bagagerummet og ser på sit armbåndsur. Så omfavner han hende. Hun lægger begge hænder på hans bryst, klar til at skubbe ham væk.

”Den er lidt i halv fire...Hvis du vil tjene...ret mange penge, skal du bare ringe på min dør inden klokken fem…"

Marie-Louise ser kort op på ham og nikker.

Da hun stiger ud af hans BMW, står hun i den kolde regn og venter til han er kørt op ad indkørslen, inden hun går de få meter til hendes opgang. Hun har ikke lyst til at vise ham hvilken opgang hun bor i.

Så får hun travlt. Badeværelses terrazzo-gulv er iskoldt da hun bader og hun åbner øllen mens hun gør sig i stand. Ryger dagens kun anden cigaret. Nu er der fem tilbage i pakken. Marie-Louise spekulerer en del over hvad hun skal tage på.

Klokken er et kvarter i fem, da hun forlader sin lille lejlighed og skrår over vejen. Det er begyndt at blive mørkt. Hun har sin vintage-frakke på og et grønt tørklæde på. Hun har en sportstaske fra en af fitness-kæderne over skulderen. Lidt skiftetøj og noget makeup. Hun vil gerne undgå at skulle smutte hjem. Hendes knæ føles lidt som gele da hun drejer op ad havegangen.

Marie-Louise må ringe på to gange, inden han åbner. Hun ser kort på ham og sænker så blikket.

”Jeg har besluttet mig for at...tage imod dit tilbud…” siger hun og træder ind i entreen,” Men jeg har et par betingelser…."

”Desværre…"

Han lader døren stå åben og læner sig op ad gelænderet til første sal. Han har et tykt bundt pengesedler i sin ene hånd.

”Men…"

”Nej, det er alt eller ingenting...Forresten, hvad må jeg kalde dig, søde?"

”Lulu...men…” siger hun. Hun folder langsomt armene over brystet. Hun har forberedt en lille liste over do´s og don´t, som hun gerne lige vil vende med ham.

”Du bestemmer jo selv, ikke Lulu?"

Der står to fyldte champagneglas på en lille kommode i entreen. Uden at slippe pengene, rækker han hende det ene. Hun tager det, lidt tøvende.

”Jeg tror at de fleste unge kvinder har en hemmelig drøm om en ældre, erfaren elsker,” siger han roligt,” Det er bare ikke så mange der tør gøre noget ved det…"

Han træder nærmere, holder pengene tæt på hendes frakkelomme. Hun ser ned på sedlerne.

”Og endnu færre finder en elsker der også er virkeligt generøs…"

Marie-Louise drikker lidt. Han åbner hendes lomme.

”Men..jeg har slet ikke sagt ja endnu” siger hun fnisende og ser hurtigt op på ham, over kanten af glasset.

”Vi ved begge to at det gør du, Lulu…"

Hun tager en større slurk. Tasken med skiftetøj hænger stadigvæk over hendes skulder.

”Hvor længe...har du egentligt tænkt dig at...beholde mig?"

”Hele weekenden, naturligvis...Der er masser du skal lære…"

Hun gisper igen og læner sig op ad døren, der glider i og smækker med et blidt lille klik. Tom træder et lille skridt tilbage og drikker langsomt. Hun ser på dørhåndtaget. Hun kan nå at fortryde endnu. Det ved de begge to.

”Du er nok for ung alligevel, Lulu…"

”Vil du se mit kørekort?” gisper hun fornærmet og begynder at søge efter sin pung.

”Nej jeg tror dig...måske er du bare ikke typen…Der kan lide...eventyr...Måske er du mere til at bruge hele weekenden på at se tv eller netflix"

Der er farve i hendes kinder nu. Hun ved af erfaring at hvis hun ikke passer rigtigt godt på, vil hun snart eksplodere.

”Er det i dag der kommer ”den store bagedyst”?” siger han. Hun er lige ved at gå i fælden og fortæller ham om sit kendskab til tv-programmers sendeplan. Hun flytter vægten fra den ene fod til den anden, rykker nogle få millimeter tættere på ham.

”Måske skal du bare ud og kneppe nogle flere unge, fantasiløse fyre på din egen alder…"

Hun viser ham hurtigt sit to år gamle kørekort. Hun er omhyggelig med at holde fingeren over hendes navn. Han kaster et hurtigt blik på det.

”Måske er du bare ikke typen der kan lide at...eksperimentere.."

Marie-Louise propper pung og kørekort tilbage i frakkelommen, uden at lægge sidst nævnte på plads, som hun ellers altid gør.

”Det er muligt at du allerede har prøvet det du har lyst til at prøve…"

Hun skynder sig at sætte glasset til munden. Hun kommer til at tage en langt større slurk end egentligt planlagt. Hun ser på ham, da hun sætter glasset på kommoden, men sænker blikket da hun begynder at åbne sin frakke. Det er sjældent hun går med kjole. Det er en kort sort sag som hun kun har brugt til et par fester. Hun kan mærke sin puls.

”Hvornår...får jeg fri på søndag?” spørger hun og tager frakken af.

”Søndag aften...ved ni-ti-tiden….Vil du ha´jobbet, Lulu?”

”Ja…"

Hun hænger frakken på gelænderet. Der er mærker på væggen hvor der indtil for nyligt har hængt en knagerække.

”Er du sikker?..Det er nok bedst hvis du venter et par år…"

Hun snapper efter vejret og sætter armene i siden. Hun ved at hun er godt på vej til at eksplodere.

”Jeg har jo lige sagt ja” siger hun med påtaget ro.

”Du er både sød og smuk, men er du helt sikker på at du har lyst til at tilbringe en hel weekend med en ældre og ret liderlig mand?"

”Du er ikke...ældre” svarer hun og ser ned, da kan langsomt går frem mod hende, ”desuden...er jeg ret træt af...drenge..altså, på min egen alder…"

Han lægger sin hånd under hendes hage, løfter hendes ansigt. Hun møder hans blik. Det går op for hende at det er første gang han rører ved hende. Han har stadigvæk pengene i hånden, sedlerne kilder hende på halsen.

”Jeg er nok ret..krævende, Lulu"

”Godt..for jeg er ret træt af...unge drenge der...fumler og som er færdige på to minutter…"

Det giver et spjæt i hende da han lægger sin anden hånd på hendes hofte. Hurtigt glider den om og lægger sig på hendes røv. Han trækker hende ind til sig.

”Hvis jeg giver dig pengene...hvordan kan jeg så være sikker på at du ikke bare stikker af når jeg er på toilettet eller når jeg sover?"

Hun gisper igen. Han mener virkeligt business. Det både pirrer og skræmmer hende en lille smule.

”Du...du kan få mine nøgler i pant…"

”OG din telefon?”

”Min telefon?..Er du klar over hvor meget…"

”Du kan godt få den ind i mellem...Men det er mit...privilegium at bestemme hvornår…"

Hans hånd løfter op i hendes kjole. Marie-Louise ved godt at hun er på vej ud på det helt dybe vand nu. Hun tømmer sig glas, uden at bryde øjenkontakten. Hun kan ikke nå kommoden, så hun ser om efter et andet sted at sætte glasset. Så stikker hun det ned i lommen på hans mørkegrå blazer og læner sig så til siden og får akkurat fat i sin frakke.

”Vent lidt,” siger hun, med et snedigt smil,” hvordan kan jeg være sikker på at du ikke snupper pengene når jeg sover?"

”Come on, Lulu, du ved hvor jeg bor og hvilken bil jeg kører i...Tror du ikke jeg har haft skandaler nok for de næste 3-400 år?...Mit fulde navn står på postkassen…"

Hun finder sine nøgler frem og vejer dem i hånden. Så ser hun ned og lader dem dumpe ned i hans lomme.

”Altså...Jeg er jo helt...lost, hvis du osse får min mobil” siger hun langsomt. Lyn hurtigt låser hun den op. Hun har en ny besked fra en veninde, men det kan sagtens vente. Veninden vil sikkert bare have hende med i byen og Marie-Louise har endnu ingen penge til at feste for.

”Altså...hvis min mor ringer...Begge mine bedsteforældre er ret gamle og…"

”Jeg skal nok sørge for at du kommer til at tale med din mor…"

Hun snupper pengene fra hans hånd. Hun har aldrig holdt så mange penge i kontanter i hånden. Til gengæld tager hans hendes Iphone 6se og putter den i inderlommen.

Hun tæller dem hurtigt to gange. Den er god nok. Der ER 5000 kroner.

”Tag din kjole af, Lulu…"

Marie-Louise gisper.

Så propper hun hurtigt de mange penge i inderlommen og kaster frakken hen mod trappen. Tom har sluppet hende og læner sig op ad en dørkarm.

”Behøver jeg at sige det to gange, Lulu?"

Hun ryster hurtigt på hovedet. Hun vender siden til og begynder at trække den sorte kjole over hovedet. Hun har sorte selvsiddende strømper på men har glemt at tage undertøj på. Kjolens lange, snævre ærmer gør processen mindre elegant end hun har forestillet sig.

”Så!” siger hun rødmende, slår ud med armene og kaster kjolen i retning af hendes frakke. Hun er en slank, ung kvinde med brede hofter. . Hendes bryster er naturlige, store og sidder højt og er meget struttende. Hendes røde hår hænger løst ned over hendes skuldre. Hun har meget læbestift, en mørk rød. Hendes eyeliner er kulsort. Hun er ikke meget over 170 centimeter, selv med støvler på. Hun har en endnu ikke færdiggjort tatovering på det ene lår.

”Jeg vil altså bare lige sige, jeg hat ALDRIG gjort noget...som det her..” siger hun og retter på sine tynde briller.

”Det havde jeg gættet…"

Hun ser ned og prøver, forgæves at lade være med at smile. Det er ikke mange uger siden hun selv er kommet ud af sit første ”seriøse” forhold.

”Drej rundt…"

Det gør hun, med små bitte skridt. Hun har haft sex med to andre indtil nu, et beruset one-night-stand og så hendes eks. Han havde ikke haft meget mere erfaring.

”Må jeg spørge om noget?

”Så pyt” siger han og lægger en hånd på hendes hofte.

”Er du...sådan en...dominerende en?"

”Well, jeg har ikke betalt dig 5000 for at du lægger dig fladt på ryggen og lader dig kneppe…"

Marie-Louise gisper og ser op på ham. Han kysser hendes læber og derpå hendes pande, inden han omfavner hende og holder hende tæt i nogle lange sekunder.

”Du er sød, ung og meget smuk,” siger han roligt,” men som bekendt, har alle rigtige kvinder brug for en fast hånd…"

På et hvert andet tidspunkt, vil hun med fornøjelse have startet en diskussion med ham om det emne. Det er trods alt 2019.

”Mange kvinder er 35 eller ældre før de når tid den erkendelse…"

Han kysser hende igen. Mere grådigt. Hans tunge mellem hendes læber. Hun skubber brillerne op i panden og lukker sine grønne øjne. Hun folder sine hænder bag hans ryg.

”Lad mig se hvad du ellers kan bruge din mund til…"

Marie-Louise ser op på ham. Hun er godt klar over hvad han mener, men hun måber alligevel. Så synker hun ned på knæ foran ham. Begge hans hænder holder hendes hoved.

”Se på mig, Lulu.."

Hun ser op, mens hun åbner hans livrem. Entreens lakerede trægulv føles køligt mod hendes knæ og hun håber at hendes strømper ikke løber.

”Du bestemmer jo sådan set selv hvor streng du vil ha´jeg skal være, ikke?…"

”Jo Tom.."

Hun begynder at åbne hans jeans. De mange knapper driller.

”Fart på. Lulu…"

Der mangler to knapper. Hun trækker hans jeans og boxer shorts ned. Så ser hun op på ham, idet hun tager hans pik i munden. Han har allerede fuld rejsning.

”Lille luder…"

Hans stemme lyder overraskende øm. Hun sutter pik på en praktisk talt fremmed mand, der må være mere end dobbelt som gammel som hun er, på alder med hendes egne forældre. Hans pik er større end hendes eks-kærestes og hun håber at han kan holde længere end han kunne.

”Du er min ejendom, Lulu…"

Hans pikhoved mod hendes gane. Så løsner han grebet om hendes hoved en lille smule. Hun begynder at sutte ham. Pludseligt skubber han hende tilbage, hans pik kommer udenfor hendes rækkevidde. Marie-Louise ser op på ham, lidt nervøs for at hun har gjort noget forkert.

”Det tegner til at blive en rigtigt spændende weekend, Lulu…"

Hun smiler op til ham, nikker, som hun sidder der, rankt på knæ, med hænderne på lårene. Hendes telefon begynder at ringe i hans lomme.

”Ikke endnu...sut.."

Hvilket hun gør. Holder om hans pik og om hans lår. Telefonen holder op med at ringe. Hendes eks ville for længst være kommet på nuværende tidspunkt. Så bipper telefonen igen. En eller anden har lagt en lang besked.

”Hvem er Ditte?”

”Min veninde…"

”Det kan nok vente...læg dig ned…"

Hun slipper ham og lægger sig på ryggen. Hun er glad for at hun nåede at tage en hurtig tur med shaveren da hun var hjemme for at skifte. Hun ser op på ham, mens hun bøjer knæene og langsomt spreder sine ben, mens han ser på hendes skød. Tom dumper ned på knæ og albuer mellem hendes lår. Hun gisper da han kysser hendes skamlæber. Varme, blide fingre der åbner hende.

”Ved du hvad jeg tror, Lulu?”

”Hvad?” gisper hun. Hun ved ikke rigtigt hvor hun skal gøre af hænderne. Det føles forkert at bare holde om hans hoved.

”Jeg tror at du kan li´din nye rolle…"

Hun bøjer benene endnu mere og griber fat om sine ankler. Det har hun engang set en kvinde i en pornofilm på nettet gøre.

”Din fisse kan li´din nye rolle…"

Han sætter sin mund til hendes køn, slikker hende. Ja, hun er våd. Hele situationen har ophidset hende, på en sær måde.

”Nej...bli´ved,” gisper hun da han retter sig op, står på knæ mellem hendes lår.

”Lille ven...du har jo slet ikke gjort dig fortjent at få slikket din fisse...Slet ikke,” siger han roligt og lader så langsomt to fingre glide op i hende. Hun stønner sagte og lukker øjnene. Hun syntes at hun bør gøre eller sige noget. Et eller andet smart.

”Bare rolig..du skal nok få slikket karamellen...mere end du kan forestille dig...men ikke endnu...Jeg betaler jo ikke dig hvad der svarer til en halv måneds bistand, bare for at få lov til at slikke dig til du er tilfreds…"

Marie-Louise sukker dæmpet. I nogle få sekunder har de øjenkontakt. Så ser hun bort. Han har stadigvæk to fingre oppe i hende.

”La´ mig gætte...det er et par uger siden du har fået noget?”

”Altså, det...er lidt kompliceret, for…"

”En tøs som dig, på din alder og med dit udseende, bør kneppes flere gange hver dag…"

Hun gisper højt. Hans tommelfinger begynder at nærme sig hendes clitoris. Hun rykker lidt uroligt på sig. Dette ophidser hende mere end hun har regnet med.

”Du behøver ikke at give mig ret, for jeg ved det passer…."

Marie-Louise kan mærke at han ret nemt vil kunne få hende til at komme. Hvis han altså bare gider at koncentrere sig en lille smule.

”Sæt dig op, Lulu…"

Hun nikker hurtigt og sætter sig op på det kølige gulv. Fingrene glider ud af hende. Hun smiler lidt usikkert. Hun er ikke vandt til at det foregår på denne måde.

”Se på mig…"

Det gør hun. Tom lægger en hånd under hendes hage, blidt, men hun kan fornemme at han hurtigt kan stramme grebet, hvis han vil. Hun rører ved sine briller med en nervøs bevægelse. Han retter sig op på knæ.

”Begyndt at sutte…"

”Ja, Tom” siger hun med en stemme, der ikke lyder helt normal. Så krummer hun sig sammen foran ham, holder hans pik vandret og ser op på ham, da hun tager den i munden igen.

”Jeg kan mærke at du godt kan li´en lidt fast hånd…"

Det giver et lille gib i hende. Hun har selvfølgeligt visse fantasier, men det er ikke meningen at de skal blive til virkelighed, i hvert fald ikke...lige nu.

”Min egen lille luder….”

Han siger det næsten ømt og kærligt. Han har en hånd omkring hendes nakke. Hun kan fornemme at det ikke vil være helt nemt at komme fri.

”Sød og uskyldig at se på,” fortsætter han dæmpet, ” men altid klat til at gøre nøjagtigt hvad hun får besked på…"

Marie-Louise ser hurtigt op på ham. Hans øjne er lukkede.

”Få mig til at komme, Lulu.."

Hun grynter, med munden fuld af pik. Mener han det?

Er det det han har betalt så mange penge for?

”Det er vigtigt at du altid gør som forlangt...i hvert fald...resten af denne...weekend…"

Hun ser op på ham og nikker ganske let. Han er forpustet nu. Det kan ikke vare ret længe. Hun er bestemt ikke vild med at få hans sæd i munden. Hun har tænkt sig at spytte det ud ved første lejlighed.

”Se på mig, Luder.."

Marie-Louise ser op på ham. Han skubber hende lidt tilbage. Hans pik smutter ud af hendes mund. Hun gisper let og holder forsigtigt om roden.

”Er du min lille luder, Lulu?"

Hun nikker hurtigt, uden at bryde øjenkontakten. Så holder han sin pik mod hendes læber. Hendes tunge skyder frem, slikker under hans pikhoved.

”Det er meningen at du skal svare, når jeg spørger dig om noget…"

”Undskyld, Tom."

”Godt” siger han roligt, mens han langsomt onanerer,” fortæl mig så, hvad er du, Lulu…"

”Jeg...jeg er din...luder...for resten af denne weekend” siger hun, og selvom hun kan mærke hvordan hun rødmer, vil hun ikke se bort. Hun kysser hans pikhoved. Det går op for hende at hun den stille, generte Marie-Louise ER ved at blive luderen Lulu. Eftersom han stadigvæk onanerer, åbner hun sin mund og ser op på ham. Der er noget underligt komisk over hele scenen lige nu. Tom grynter nu og hans øjne er lukkede.

Det giver et sæt i hende og hun gisper, da den første stråle af hans sperm lander på hendes ansigt.

”Sut..” kræver han og trækker hendes hoved tættere på. Hun får hans pik i munden igen og hun rynker brynene. De næste strint er i hendes mund. Hun laver en lidt utilfreds lyd, men han slipper hende ikke. Hun kan mærke sæd der løber ned over hendes kind. Så klemmer han let om hendes næse. Forbløffet kommer hun til at sluge hans sæd. Først da, slipper han hende.

Hun rejser sig hurtigt og griber ud efter kjolen.

”Ja, giv mig bare den...Du får alligevel ikke brug for den foreløbigt…."

Marie-Louise gisper og rækker ham kjolen med et skævt smil.

Blog image

Seeks4You

Sex har ingen alder

Oprettet: 2021-01-06 17:33:36

Søren sad og småblundede lidt i flyet til Helsinki. Han følte sig velforberedt og glædede sig til forretningsrejsen, der kun skulle vare to dage. Søren havde fået en plads ud til midtergangen. Det gjorde ikke noget; det var overskyet over Østersøen. Til gengæld havde han udsigt til de søde stewardesser. En af dem kunne ligne hans fraskilte kone i en yngre udgave. En anden mindede ham om Riita fra firmaets finske datterselskab. Hende havde han truffet for et halvt år siden, da firmaet havde holdt konference i Oslo. - Gad vide, om jeg møder hende i Helsinki, tænkte Søren.

Riita havde været et overraskende behageligt bekendtskab. Hun havde haft et indlæg på konferencen, hvor hun afslørede, at hun både talte finsk, svensk og engelsk. Søren havde talt med hende flere gange i pauserne og fundet det mest naturligt bare at tale dansk til hende. Hun var en lille, slank dame, midt i ’50-erne, med mellemblondt hår og briller.

På konferencens sidste aften, hvor deltagerne enten var gået i baren eller op på deres værelser, var Søren ved et tilfælde gået ind i samme elevator som Riita. Der var kun de to. Undervejs op stod de og blev enige om, at det havde været en udbytterig konference, da Riita pludselig tabte det ene brilleglas. Søren bøjede sig øjeblikkeligt ned og samlede det op. Det var heldigvis ikke gået i stykker. Han undersøgte forsigtigt, om skruen stadig sad i stellet. Det gjorde den. Han tog forsigtigt fat i hende briller og holdt en tommelfinger på skruen, for at den ikke skulle falde af. - Det skal jeg nok ordne, sagde Søren. Lad os gå op på dit værelse. Jeg har en lille lommekniv, jeg kan bruge som skruetrækker.

Søren fik glasset sat på og holdt brillerne op for at sætte dem på Riita, som de normalt gør hos optikerne. Han lirkede dem forsigtigt ned om hendes små fine ører. I stedet for at tage fat i stængerne tog hun med begge hænder fast om hans håndled og gav dem et fortroligt klem, som straks forplantede sig til Sørens pik. I stedet for at slippe hans hænder holdt hun dem på en måde, så det var mest naturligt for ham bare at lade dem glide ned på hendes skuldre. Hun sendte ham et strålende smil, der afslørede et velpasset tandsæt med flere tænder af guld. Langsomt trak hun ham ned mod sit ansigt og gav ham et kys – først overfladisk, så lidt mere søgende med tungen. Det blev et langt kys, som Søren gengældte og nød i fulde drag. Langsomt slap hun ham og sagde: - Tak for hjælpen. Ku’ du tænke dig et glas rødvin? - Ja, tak. Skal jeg trække den op, mens du finder glas frem?

Riita fandt flaske, glas og proptrækker frem. Søren åbnede flasken og hældte op. De skålede, smagte på vinen og satte sig. Sørens hjerte bankede voldsomt. Men han rakte ud efter Riitas hånd og gav sig til at kærtegne den. Det gengældte hun straks, som om hun havde forventet det fra hans side. Pludselig rejste hun sig. Søren var i tvivl om, hvad hun ville, så han rejste sig også. Men hun smuttede bare uden om ham og gik som den naturligste sag af verden hen for at kontrollere, at døren var låst. Så gik hun ham i møde, og de fik endnu et langt kys. Denne gang havde Søren armene om hendes slanke krop og dristede sig til at tage på hendes venstre bryst med sin højre hånd. Det så hun ikke ud til at have det fjerneste imod – tværtimod. Hendes tunge gik i den grad på opdagelse i Sørens mund, at han tænkte: - Hun må efterhånden have styr på antallet af fyldninger. Så sagde hun: - Jeg går lige ud på badeværelset.

Søren satte sig og tog sit glas, men kom til at spilde lidt. Han blev pludselig klar over, at han rystede af spænding, og at hjertet bankede fuldstændig vildt. - Det er som at være 20 år igen, tænkte han og tørrede op efter sig.

Da Riita kom ud fra badeværelset, rakte han hende glasset, og de satte sig i hver sin lænestol. Snakken kom kun langsomt i gang. Søren følte sig helt tør i halsen og nippede af og til lidt af rødvinen. Han var godt selv klar over, at han var overspændt, fordi det var lang tid siden, han sidst havde fået sex. Han var lige blevet skilt. Men de sidste år i ægteskabet havde været uden samliv. Til sidst rejste han sig også op og gik ud på badeværelset. Først drak han et glas vand og prøvede at falde til ro, tissede lidt og vaskede sig grundigt under forhuden. Hjertet bankede fortsat voldsomt.

Søren gik ind til Riita igen og kunne til sin glæde se, at hun havde tæppet af og lagt sig under dynen i den ene seng. Hun var ét stort smil og klappede indbydende på sengen ved siden af. Søren vendte ryggen til hende, da han klædte sig af, lidt genert over, at hun skulle se han ståpik. Men han vendte sig dog om mod hende og lagde sig ned. Riita rakte armene ud for at tage ham i sin favn. Det blev igen nogle dejlige tungekys. - Hvor har jeg savnet sådanne kys i mange år, tænkte Søren.

Han førte sin højre hånd ned langs hendes slanke krop, og kunne konstatere, at hun havde smidt alt tøjet. Han tog fat om hendes venstre bryst. - Det er ikke særlig stort - vist nok det, man kalder en god håndfuld, tænkte Søren, heller ikke særlig fast, men hvor var det skønt igen at holde et kvindebryst i sin hånd!

Søren trak dynen til side, så han kunne se Riitas bryster. De var regelmæssige, med meget tydelige aftegninger og vorter, der var helt brune. Lækkert! Søren kærtegnede nu også det højre bryst og gav sig til at kysse vorterne. De virkede i begyndelsen lidt indfaldne, men blev hurtigt større og stive. Han fortsatte med at køre tungen rundt om aftegningerne og følte, at hele det brune område blev glat og bulede lidt ud. Det var bestemt længe siden, han havde følt det hos nogen kvinde.

Søren lod højre hånd fortsætte ned til Riitas venstre balle. Hendes baller var heller ikke særlig store. Spændende. - Man skulle måske prøve en doggy, hvis hun var med på det? Så lod han hånden kærtegne indersiden af hendes lår for til sidst at gå på opdagelse i hendes skød. Først kørte han fingrene rundt i hende dusk; så lagde han forsigtigt langfinder direkte på hendes revne. De små fløjlsbløde læber stak frem og var godt foldede. De føltes endnu tørre. - Jeg må være meget forsigtig, tænkte han.

Søren rejste sig op på knæene, trak forsigtigt dynen til side, så han havde fuld udsigt til Riitas krop. Så kravlede han ned mellem hende ben og gav sig forsigtigt til at slikke hendes kusse. Først slikkede han det, der stak frem for at gøre det fugtigt. Så satte han tungespidsen mod skedeåbningen og lod den forsigtigt glide op mellem de indre og ydre læber – først på hendes venstre, så på hendes højre side. Det blev han ved med i nogen tid. Efterhånden som hun blev mere fugtig, og han kunne mærke, at læberne svulmede op, lod han tungen gå opdagelse i alle revner og sprækker. I sandhed det mest interessante landskab for en mand at drage på ekspedition i! Til sidst skilte han forsigtigt læberne ad med tungen og fandt hendes clitoris. Den føltes stor som en ært. Forsigtigt lod han tungen køre rundt om den og hen over den. Med tungespidsen fandt han den lille fold, der halvt dækkede den. Meget lækkert. Søren var ikke i tvivl om, at Riita også fandt det lækkert. Hun begyndte stille at klynke og udsende de lyde, Søren altid opfattede som den skønneste musik, en mand kunne høre.

På et tidspunkt sagde hun noget på finsk, som Søren ikke forstod; så opfordrede hun ham på svensk til at komme op i sig. Søren rejste sig, fandt sin tegnebog frem, som han altid havde nogle kondomer i. Han fiskede ét frem. Riita spurgte, hvad han ville bruge det til. - Jeg vil undgå at gøre dig gravid, svarede han. - Mange tak for en meget sød kompliment, svarede hun smilende. Men jeg har for længst passeret den alder.

Riita blev liggende på ryggen og tog fat i sine læber, så Søren uhindret kunne trænge op i hende. Det var et godt øjeblik, og nu var hun dejligt fugtig. Søren begyndte langsomt at lade pikken glide frem og tilbage. Hver gang udløsningen nærmede sig, skiftede han stilling og koncentrerede sig om at kysse eller kærtegne hende. Efter nogen tid var han dog klar over, at han måtte prøve noget helt andet, hvis han skulle holde ret meget længere. Han spurgte derfor, om hun havde lyst til at prøve bagfra. Det svarede hun uden tøven ja til. Hun vendte sig om på maven og satte sig op på hænder og knæ. Søren satte sig på knæene bag hende og trængte ind i hende igen. Så opfordrede han hende til at lade sig glide ned på maven. Det virkede hun lidt tøvende over for. Men han skubbede forsigtigt hendes ben bagud, mens han blev i hende; og til sidst lå hun på maven; og han lå oven på hende med benene på hver side af hendes. Riita skubbede hovedpuden ind under den øverste del af brystkassen, så hun ikke behøvede at bøje hovedet for langt ud til siden.

Søren begyndte langsomt at lade sin pik glide ud og ind. Han åndede lettet op, for han vidste af erfaring, at han aldrig fik udløsning i denne stilling. Samtidigt var den meget afslappende for ham. Han behøvede hele tiden kun at støtte med én arm på madrassen. Den anden havde han fri til at kærtegne hendes ryg – især det erogene område mellem skulderbladene. Indimellem kunne han slappe af i begge armene og hvile med brystet på hende ryg, samtidigt med at pikken gled stille ud og ind. - Fantastisk stilling, som man dog ikke kan bruge med alle kvinder, tænkte han. Han prøvede at lirke den højre hånd ind under hendes krop og ned til hendes kusse for at kærtegne clitoris, men opdagede, at hun allerede havde sin venstre hånd på plads dernede. - Skøn kvinde, tænkte Søren.

På et tidspunkt så Søren, at Riita lå med åben mund og vendte det hvide ud af øjnene. Det var mange år siden, han havde oplevet det, så han blev i første sekund en smule forskrækket, men glædede sig. - Det var dog fantastisk, tænkte han, at jeg skal opleve sådan en lykke.

Nu nærmede tiden sig, hvor Søren havde behov for at få udløsning, hvis ikke hans system skulle gå i baglås. Han opfordrede hende forsigtigt til at vende sig om på ryggen igen. Da hun var kommet om på ryggen, gik der ligesom nogle kulderystelser gennem hendes krop, og hun klamrede sig til ham med begge arme og lagde begge ben rundt om hans. Nu kørte Søren løs og fik en voldsom udløsning – den første i meget lang tid. Han mærkede også straks den smerte, som han var helt fortrolig med. - Sådan er det altid, når der er gået for lang tid mellem orgasmerne, vidste Søren af erfaring. Men hvis hun er frisk på én gang til, vil udløsning nr. 2 blive meget bedre, tænkte han.

Søren lå endnu et stykke tid og kyssede hende og kærtegnede hendes små, lækre bryster, indtil stivelsen var gået af pikken. Så trak han sig ud og gik ud på badeværelset for at tage et hurtigt brus. Da han kom ind til hende igen, havde hun hældt mere rødvin i glassene og rakte ham det ene. Så drak de lidt, og nu gik hun ud på badeværelset. Da hun kom ud, lagde hun sig igen ved siden af ham.

De lå længe og hyggesnakkede. Riita fortalte bl.a., at hun havde været fraskilt i nogle år, og at hende børn var voksne. Søren fortalte også, at han var fraskilt – uden at gå yderligere i detaljer. På et tidspunkt fortalte Riita, at hun ejede et sommerhus ikke så langt fra Helsinki. - Hvis du kunne have lyst til at besøge mig engang i din sommerferie eller måske bare en forlænget weekend, kunne vi bo i sommerhuset. Det ligger ned til en sø, hvor vi kan ro og svømme; og så er der sauna til, hvis du bryder dig om det. Vi kunne bo der alene et par dage; eller jeg kunne invitere et par venner også. Børnene skal bare have at vide, at jeg vil være mig selv, så bliver de væk. - Det lyder da dejligt, sagde Søren. For sig selv tænkte han: - Ja det lyder næsten for godt til at være sandt.

Mens de lå og snakkede og nippede til rødvinen, lod Riita sine fingre på venstre hånd køre rundt i hårene på Sørens bryst. Lidt efter lidt lod hun hånden glide ned over hans navle, ned mod hans skridt – rundt om pikken og rundt om nosserne. Forsigtigt skubbede hun forhuden helt tilbage og gav sig til at kærtegne pikhovedet. Pikken begyndte langsomt at rejse sig igen. Pludselig bøjede hun sig ned over ham og tog ham i munden. Det gav et lille gisp i Søren. Det var mange år siden, han havde oplevet det sidst. Langsomt kørte hun tungen rundt om pikhovedet og rundt om indersiden af forhuden, samtidigt med at hun forsigtigt trak i hans nosser.

Søren havde erfaring for, at mange kvinder ikke havde lyst til at få udløsning i munden, så han var glad, da hun holdt inde og kravlede op på ham. Nu havde han for første gang fuldt udsyn til hele hendes lille, fine krop. Det var dejligt ophidsende. Når hun strakte armene op over hovedet, løftede de små bryster sig og så endnu større ud. Lækkert. Søren lagde også mærke til noget, han ikke havde set før. Hele hendes mave lignede fuldstændig et vaskebræt. - Børnefødsler og ingen mand, der har masseret hendes mave under graviditeten, tænkte Søren, og kærtegnede den.

Riita forstod at lade underlivet rotere, så pikhovedet smuttede hen over livmodermunden. Samtidigt holdt Søren sin højre tommelfinger på hendes clitoris. Den fik massage udelukkende gennem hendes bevægelser. Det var lækkert for Søren. Men Riita så også ud til at nyde det, for hun fik flere orgasmer, der gennemrystede hendes lille krop, og som Søren tydeligt kunne mærke. På et tidspunkt sagde hun: - Du har givet mig meget mere, end jeg kunne have forestillet mig. Hvad skal jeg gøre for dig? - Læg dig ned på ryggen; så får jeg udløsning igen, svarede Søren. Det gjorde hun. Udløsningen kom hurtigt, og denne gang var den ikke forbundet med smerte, men ren, koncentreret nydelse.

Søren vågnede op af sine dagdrømme, da en af stewardesserne bøjede sig ind over ham og spurgte, om han ville have mere te. Det sagde han ja tak til og begyndte at tænke på den forestående konference. Det var nu et halvt år siden, han havde haft den skønne oplevelse med Riita, og han var spændt på, om hun ville være til stede igen. Det siges, at kærlighed ikke har nogen alder, tænkte han. Men det har sex bestemt heller ikke.